• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba. ben nasip olursa yarın ilk görüşmeme gideceğim. ama hala kararsızım. bana yardımcı olur musunuz?
Kütahya' da oturuyoruz ve İstanbul' a geleceğiz. Bahçeci Umut Hastanesi mi Memorial (şişli) mi?

canım ben istanbulu pek bilmem ben bursalşıyımm eger bursa düşünürsen nafiye ile ben jinemedi iyi biliyoruz oraya gt derimmmm

Bu saydığın sebeplerle tutmicak olsa kimsenin tutmaz inan .hisettiğin ıslaklık embiryoyla birlikte verdikleri sıvı.sonrasında benim hala var jelin etkisinden kaynaklıo.evede ışınlanmadığımız için mecbur ayakta kalıp takkıtukkudu yollarda geliyoruz trafikte uzunca saatler. Bende eve gelip yatmadım yemek ıstıp yedim:56:hatta çay demledim uykum geldi hadi yataım bari dedim:42:bide ben 4kere falan tuvalete gittim ahahahaaa:1:tam kopardım balatalrı anlicainnnnn sıkıntı yapma avrupada tranfer masasından sonra yürüyerek çıkartıyorlar o günde iş yerlerine gidip çalışmaya devam ediyorkar bu birazda bize özgü bi anksiyete

Bence de dert etme. Benim daha öncekilerde 20 dakika kadar masadan kaldırmamışlardı. Bu defa direk sedyeye, ordan da odaya. 1 saat yatırdılar ki bu süre içinde 2 defa sürgü istedim. Sonra da tuvalete kalkabileceğimi söylediler. Ardından da aşağı indim ve ilaçlarımı tarif ettiler. Yolda gelirken yavaş kullanmıyor, sarsıyor diye arabadan inip taksiye binmekle tehdit ettim eşimi ama adamcağız ne yapsın, yollar çukur dolu. Hiç kalbini bozma yani. Olacağı varsa olacak. Olacağı yoksa da kendimizi pamuklara sarsak faydası yok.

çok sağol bebeğim hakkını helal etttttt nafiyeee sana bişi dicemmmm ev mevlütü yapacağım haftasonu ya 28-29 eylül ya da 5-6 ekim gibi gelebilir misin kuzummmm
helal olsun canım umarım kızlarda eksikleri olanları görüp yazarlar da tamamlanır canım..
bu arada mevlüt olayını bi ara konuşuruz telden benim adete göre tedavi durumum var ya haberleşiriz canım olurmu:16::16:

Ayyyy ne heyecanlı ne güzel :nazar: bana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim

Canım senin 10. günde olması normal, çünkü dışarda bekledi kuzucukların. Benim 12. gün baktırmam gerekiyor, çünkü sadece 2 gün ayrı kaldık canlarımla:) Totalde 14 gün filan oluyor yani ikimizinki de.

Günaydınn herkese ınsallah guzel haberler aldıgımız bir gün olur arkdaslar dualarımız kabul olsun cumanız mubarek olsun

merhaba. ben nasip olursa yarın ilk görüşmeme gideceğim. ama hala kararsızım. bana yardımcı olur musunuz?
Kütahya' da oturuyoruz ve İstanbul' a geleceğiz. Bahçeci Umut Hastanesi mi Memorial (şişli) mi?

çok teşekkür ederim. çok zor bir süreç ve insanın desteğe gerçekten çok ihtiyacı oluyor.

kızlar merhaba beni de eklerseniz sevinirim. Endo (çikolata kisti) ve sperm azlığı, 1. deneme, ankara. lucrin tek kullanımlık vuruldum. bayramdan sonraya denk gelıcek transferim. hepimiz için hayırlısı inşallah.

anladım bitanem bi umut işte her yolu deniyoruz yani herşey bi bahane önce allah isteyecek sonra herşey olur canım :16:

canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetse:16:yarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir :16:ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız :16:

ohh maşallah canım inş 9 ay boyunca hiç seni bırakmazlar canım rabbim nasip eder hayırlısyla bizlerde umut olursunuz burda :16:

kızlar selam benimde ilk denemem 23 eylülde muhtemelen adet olunca iğneler başlıycak bıstoron içiyorum şu an yumurta rezervim az tüpün biri alındı diğeri tıkalı hayırlısı inşallah

benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...

benimde dün yumurtalarım toplandı.çok şükür rahat geçti.çok ağrım sızım olmadı.5-6 yumurta beklerken 8 tane toplandı:)bize süpriz yaptı.şimdi haber bekliyorum transfer günü için.umarım güzel haberler alırım...

slm cnım nasılsın hatırladınmı benı bılmıyorum :) cok sevındım ınsallah hepsı dollenır cooook saglıklı olurlar ve sana sımsıkı tutunurlar ınsallah guzel haberler verrısın bızlere

Yeni gelenler çok dikkat çektiniz kıskandım :37::47:
Ay boğazım agrıo çok yutkunamıom mızmızım çok kocama nelere ediom siz düşünün :52:
Sabah uyku mahmurluğu ben herşeyi unutup bir gerinmişim böle kasıla kasıla benim kol bacak bi yana çok meşurdur sonra karar verdim ben böle az hareketle duramıorum naturama ters kendimi yormadan işlerimi yaparım yoksa 10 gün geçmez bana :27:
Herkese günaydınnnnn demeyide unutmuşum bu arada şimdi diyorum artık 2.5 canın kusuru olmaz :9:
Ne zaman banyo yapmak lazım bu arada ??

Yeni gelenler çok dikkat çektiniz kıskandım :37::47:
Ay boğazım agrıo çok yutkunamıom mızmızım çok kocama nelere ediom siz düşünün :52:
Sabah uyku mahmurluğu ben herşeyi unutup bir gerinmişim böle kasıla kasıla benim kol bacak bi yana çok meşurdur sonra karar verdim ben böle az hareketle duramıorum naturama ters kendimi yormadan işlerimi yaparım yoksa 10 gün geçmez bana :27:
Herkese günaydınnnnn demeyide unutmuşum bu arada şimdi diyorum artık 2.5 canın kusuru olmaz :9:
Ne zaman banyo yapmak lazım bu arada ??

günaydın bende banyo konusunu merak ediyodum,şanslısınki kocan yanında mızmızlanabiliyosun,bende yatamıyom ya normalde çok severim ama kimyam ters galiba:ssz:seninde dün transfer oldu dimi cnm bişey hissediyomusun

Hayırlısı olsun canım..ikiside aynı iyi kalitede merkezler burada önemliöılan senin domtorunlamyakınlık hissetmen ikisiylede git görüş hangisi kafa olarak sana daha yakın gelirse ına git yoksa aralarında kalite farkı nerdeyse yok

Anaaaaam ne güzel geçmiş olsun çok bide hayırlı olsun telefon başında beklemeye başladın demek :34:haber ver bizede maçı döllenmiş gelişinleri nasılmış merak ederiz

kızlar selam benimde ilk denemem 23 eylülde muhtemelen adet olunca iğneler başlıycak bıstoron içiyorum şu an yumurta rezervim az tüpün biri alındı diğeri tıkalı hayırlısı inşallah

Hayırlısı olsun hoşgeldinnnnn

günaydın bende banyo konusunu merak ediyodum,şanslısınki kocan yanında mızmızlanabiliyosun,bende yatamıyom ya normalde çok severim ama kimyam ters galiba:ssz:seninde dün transfer oldu dimi cnm bişey hissediyomusun

Yeni geldi ya adam işte dünün acısını çıkarıom bende çaktırma :34:bide hakaten b oğazım ağrıo tam transferden sonra hasta olmak asıl ters kimya gör :52:
Hiç birşey hissetmiyorum gıcık oluyorum ama zaten normali bu sanırsam ay ne bilim :18::30:
Bana verdikleri kağıtta duş alabilirsiz yazıo burdaki arkadaşlar aman ha sakın dio kafam karıştı

Back