• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar opum oldu suan oturuyorum korktugum kadar zor deilmis cok sukur yarabbime 16 yumurta cikmis 13 unu kullanmislar ;) supriz oldu normalde 6-7 tanesi 16 ml ustundeydi gerisi kucuktu onlarda buyumus nasil oldu bizde anlamadık allahima binlerce sukur insallah transfet gunune dayanirlar

Kizlar opum oldu suan oturuyorum korktugum kadar zor deilmis cok sukur yarabbime 16 yumurta cikmis 13 unu kullanmislar ;) supriz oldu normalde 6-7 tanesi 16 ml ustundeydi gerisi kucuktu onlarda buyumus nasil oldu bizde anlamadık allahima binlerce sukur insallah transfet gunune dayanirlar

çok sevindim cnm.inşallah kaliteli embiryoların olur ve tutunurlar..allahım hepimize anneliği tattırsın inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel inş iki embiryo transferinden sonra bi sürüde dondurmaya kalır bi daha böle eziyetli tedavi çekmessin:49::emir_bebek::nazar:

Benim transfer günüm yarın olarak belirlendi saat 11 civarı bebiklerimi alıp gelicem hayırlısıyla . Bugün bir tanesi için ölmedi ama gelişimi diğerlerinden geri kaldı bugunde olması gerektiği gibi değil dediler bu ne demek bilen var mı :43:gözümü kapatınca öksüren tıksıran sıska bacaklı kız çocuğu geliyor ben sana bakarım üzülme diyorum içimden şefkatle ama onu nakil etmicek hatta dondurmicaklar bike muhtemelen nasip kader kısmet artık ne diyim bir yerden sonra ne desen boş oluyor zaten.bugun gördüğünüz üzere çok duygusalım yarın olaydı bebişlerimi kazasız belasız alıp geleydim rahatlicaktim
Bu arada deneyimli atkadaşlara şu transfer sonrası yatma kısmını sorucam benim doktorum ne yatması yürüyerek çıkıcan hopppp çuf çufff eve dedi rapor falanda yok günlük hayata devam ben yatıcam bir hafta kesinde bu hastaneden çıkışı nasıl yaptınız bir önemi var mı ??bugun çok soru sordum tamam susuyorummmmm:52:

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel inş iki embiryo transferinden sonra bi sürüde dondurmaya kalır bi daha böle eziyetli tedavi çekmessin:49::emir_bebek::nazar:

Benim transfer günüm yarın olarak belirlendi saat 11 civarı bebiklerimi alıp gelicem hayırlısıyla . Bugün bir tanesi için ölmedi ama gelişimi diğerlerinden geri kaldı bugunde olması gerektiği gibi değil dediler bu ne demek bilen var mı :43:gözümü kapatınca öksüren tıksıran sıska bacaklı kız çocuğu geliyor ben sana bakarım üzülme diyorum içimden şefkatle ama onu nakil etmicek hatta dondurmicaklar bike muhtemelen nasip kader kısmet artık ne diyim bir yerden sonra ne desen boş oluyor zaten.bugun gördüğünüz üzere çok duygusalım yarın olaydı bebişlerimi kazasız belasız alıp geleydim rahatlicaktim
Bu arada deneyimli atkadaşlara şu transfer sonrası yatma kısmını sorucam benim doktorum ne yatması yürüyerek çıkıcan hopppp çuf çufff eve dedi rapor falanda yok günlük hayata devam ben yatıcam bir hafta kesinde bu hastaneden çıkışı nasıl yaptınız bir önemi var mı ??bugun çok soru sordum tamam susuyorummmmm:52:

canım bak benimde ilk denemem çok tecrübeli sayılmam ama, özellikle bugün bi tomar makale okudum. uzun süre yatmanın pozitif etkisi olmadığı, hatta 24 saatten fazla yatmanın negatif etkileri olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış. ben işlemden sonra yarım saat 45 dk yattıktan sonra aynen doktorunun dediği gibi çuf çuf çıktım. hatta eşim park yeri bulamadığı için biraz uzağa park etmişti, bir süre ayakta bekledim. arabada da uzanmadım oturarak geldim. kendinizi fazla harap etmeyin çok takmayın bence. hatta burdada geçmişta açılan bi topic var, bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/60901-transfer-sonrasi-neler-yaptim.html

bence sürekli yatma kesinlikle, ben eve gelince biraz uzun oturdum diyelim :)))) hastane-ev arası 1 saatten biraz fazla, ablamda bizimle geldi yemekleri falan o yaptı sağolsun. hatta 2. gün ana yemeği ben yaptım :))) tamam dinlenme modunda ayaklarımı uzatıp oturuyorum ama öyle gün boyu yatmak mantıklı değil bence. stresli bir işiniz yoksa işe de dönebilirsiniz. benim ağrım sızım pek olmadı yada ben kendimi pek dinleme taraftarı değilim ondan olabilir. genelde reglden bir hafta kadar önce göğüslerde hassasiyet ve hafif belde sızlamam olurdu, onları hissediyorum bugünlerde, oda regl dönemim yaklaştığından muhtemelen.. başka bi ağrım sızım yok. bende senin gibi düşündüğümden 1 hafta rapor yazdırdım ancak benim iş ihaleler, bu ara stresli bir dönemde olduğundan yaptım bunu da, hiç belli olmaz yarın kalkıp gidebilirim bile. oturarak ütü yapıyorum, yemek yapıyorum, kendi ihtiyaçlarımı zaten kendim görüyorum. ablamı da dün azadettim :))) 3. gün yer sildim vileda ile yavaş yavaş, toz almayı planlıyorum... hızlı hareket etmiyorum, yukarı doğru pek uzanmıyorum. uzun süre ayakta kalmıyorum,ağır kesinlikle kaldırmıyorum ancak yürüyüş yapıyorum, hatta markete de gittim. bi küçük paket süt, bi de garnitür alıp geldim. yani ağır değildi :))))

bence kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz onu yapın. bende hiç kalkmam falan diyordum ama hastaneden geldikten sonraki gün uzun bi dönem yattım sonra çok üşüdüğümü fark ettim, ayaklarım donuyo, gittim hırka giydim, çift taban çorap giydim kışlık; bana mısın demedi. sıcak su torbası yapıp ayaklarımı üstüne bastım. sonra sürekli yatmaktan kan dolaşımımın zayıflayabileceğini düşünüp kalkıp biraz yürüdüm ve kendime geldim. zaten biraz bile yorulsam belim göbek çevrem hafif bi sinyal veriyo :)))

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberler alırsın. ama doktorların ilk önemsedikleri şey kendinizi kasmayın rahat olun, stres yapmayın. sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence.

Son düzenleme:
haaa bi şey daha henüz 5. günüm transferden sonra ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bebeklerin sende olunca, bunu görünce bilince emin ol ki çok daha duygusal oluyo insan :)))))

hayırlı olsun canm transfer bundan da kollay korkma ne ilaç kullanıyorsun şuan antibiyotk verdimi birde bol su iç olurmu bana o zaman 3 litre iç demşti doktorm yoksa o yerler sıvıyla doluyomş ya o yüzden üşütme dikkat et bide transfere kadar ananas ve nar ye suyunu iç

Masallah ne guzel iyi seyler dusun iyi olur insallah

haaa bi şey daha henüz 5. günüm transferden sonra ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bebeklerin sende olunca, bunu görünce bilince emin ol ki çok daha duygusal oluyo insan :)))))

cnm güzel haberlerini alırız inşallah yakında

zor süreci atlatmışsın cnm inşallah hep birlikte sevinicez artıkk:46:

inşallah bi duysam o güzel haberi hemen duyurcam muhtemelen ama.... bakalım nasip kısmet..... ayın 20si... daha çok var galiba. takvime bakmıcam bi süre daha. günlerden ne, ayın kaçı bilesim yok :)))

hep olumlu düşün cnm olucak inşallah,
sonu güzel olsun da yeter ki..
benım de 2. gunum iğnemin , cumartesi 5. gunum kontrol var ne olucak hiç bir bilgim yok benımde ilk denemem bu son olur inşallah. hepimiz bu duyguyu yaşamayı hak ediyoruz Allahım mahrum etmesin inşşallah:emir_bebek:

kızlar bugün doktora gittim yumurta rezervlerim kötü durumda 1-2 yumurtan var dedi. iğne kullanmayacakmış bu tedavimde klomen, elevit, folbiol ve coraspirin verdi. c.tesi tekrar kontrole çağırdı. bu şekilde tüp bebek deneyen var mı aranızda? benim yumurtalar iğnelere bile olumlu cevap vermemişti sizce ilaçlarla olur mu?

evet bende öyle dusunuyorum hoca sansımızın artacagını soyledı buda benı cok umutlandırıyor...yanı hem ıyı hem kötü... olacak dıye dusunup kocaman negatıfı alınca elıne cok kötü yıkım oluyor tam 3 kere yasadım bunu şükür bir tane oğlum var en büyük tesellım ama maddı manevı bu kadar yıprandıktan sonra olsun artık aynı şeylerı tekrar yasamayalım ıstıyorum....
şans artık allaha kalmış canım rabim yeter ki istesin nasip etsin olmayacak olan olur :16::16:oğluşunu rabbim sana bağışlasın senin kendini avutacak bi yavrum canım şükret yine inş 2.yi alla nasip eder :16:ben hala ilk için uğraşıyrorumn canım rabbim ilk denemem de nasip eder olur :16:

hayırlısı olsun canım inşş yumurtaların da kaliteli olur :52:

Yumurta sayısı önemli değil kaliteleri önemli kaç gün dayanacaklar kaç hücreli olacaklar sana bir tane yeter sonuçta :34:şindiden geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak geçsin inş..

Transferin olmadan mı dondurdular nedenki anlatsana birazcık ?? Çok yumyumu toplananlarda böyle oluyormuş endişe etme en dayanıklılatı kalmıştır sana bebiş olarak gelir inş

Hayırlı uğurlu bi sürü sağlıklı yumyumların olsun inş

Tebrikler arkadaş vallahi düşüncende dolayı hep diyoruz nicelik değil nitelik diye:49:bu arada benimde 5 ya 5 kardeşliği yapalım :32::34:

Hayırlı uğurlu olsun canım telefon bekleyenler klubüne hoşgeldin:24:yarın arar aramazlar haber ver çok merakla bekliyorum inş bu sefer bebeişlerini kucağına alacaksın:49::49:crinone banada 1 tane verdilerde forumda hep okuyorum ya iğne yada bunu günde 3defaya kadarvermişler benimde düşüncem bu yeter mi diye her dr nin protokolunden kaynaklanıyor sanırsam hiç bir yerde kesin bi değer bulamadım

%70-80 beli olur ama sonradan süpriz yapanlarda çok oluyor opu nun belli olacağı son randevuda kesine yakın oluyor

bende pko var çok yumurta olduğu için hemen transfer etmediler olası bir gebelikte alınan yumurtaların artıkları bir hormon salgılayıp su toplanıyormuş karında şişkinlik oluyormuş o yüzden gebelik riske giriyormuş. geç olsunda güç olmasın hayırlısı ama dediğim gibi o iki embriyoma bişey olmasında

kızlar bugün doktora gittim yumurta rezervlerim kötü durumda 1-2 yumurtan var dedi. iğne kullanmayacakmış bu tedavimde klomen, elevit, folbiol ve coraspirin verdi. c.tesi tekrar kontrole çağırdı. bu şekilde tüp bebek deneyen var mı aranızda? benim yumurtalar iğnelere bile olumlu cevap vermemişti sizce ilaçlarla olur mu?

allah yardımcın olsun canım inş rabbim bi mucize yaşatır size :31:

Çok güzel, senin adına çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla tutunurlar sana, bir daha da bırakmazlar.

sağol canım allah razı olsun allahım hepimize bu duyguyu tattirsin hep duygusalız ondan öyle kız çocuğu görüyorsun ben neler hayal ediyorum düşünüyorum bi bilsen inşallah dediğin gibi fazladan yumurta kalır dondurulur.allahım sana da yarın için yar ve yaradan olsuninşallah bebeklerinsana sımsıkı tutunur bidaha hiç bırakmaz yarın bizi haberdar et

Beni de bugün arayıp yarın saat 11'de transferin yapılacağını söylediler. Aynı saatlerde transferlerimiz olacak. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Transfer öncesi özellikle yapıp yapmamam gerektiği ile ilgili birşey var mı diye sordum. Sabahki jel haricinde herşeye aynen devam etmemi ve bol su içerek gelmemi söylediler. İlk denememde parfüm kullanmayın, vücut şampuanı kullanmayın vs. demişlerdi. Embriyolar kokuya hassas oluyorlarmış. Stres olmuştum resmen:) Bu defa onlar rahat, ben de rahatlayacağım inşallah:) Transfer sonrası için bir gün izin aldım. Yani cuma evdeyim, dinleneceğim. Cumartesi iş yerine gidip 2 saat kadar bulunmam gerekiyor. Pazar dinleneceğim bir de. Bir öncekinde yaza denk getirmiştim ve neredeyse sürekli yatmıştım. Tüm zamanımı kitap okuyarak geçirmiştim. Yürüyüşe, alışverişe çıkmak suçlu hissettiriyordu kendimi. Bu defa öyle bir zamanım olmayacak; ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla çok yatmak doğru değil. İsabet oldu yani zamanımın olmaması:)

Back