2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Peki neye göre karar veriyorlar 5. gün mü yoksa 3. gün mü transfer olacağına? Bana 2-6 gün arası dediler. Ben de 5. gün olsun istiyorum; öncesinde olursa dinlenmem çok mümkün görünmüyor çünkü.

canım embiryonun kalitesi ve sayısına göre dr karar verir kaçıncı gün tranferi yapılacağana

Yumutaların gelişimine göre karar veriyorlar. İlk denememde başka merkezde 7 döllenmiş vardı. 3. güne 3 tane kalmıştı. 2 si iyi, biri orta idi. Yani 5. güne risk edemediler ve 3. gün transfer oldu. Ama 3 günlük embriyo tutunabilir, 5 günlük tutunmayabilir, tersi de olabilir. Tek faktör embriyonun günü değil aslında. Eltimin 3. gün embriyosu tuttu, diğerleri yaşamadı, şimdi 6 aylık hamile. Arkadaşımın 5 günlük 2 denemede de tutmadı.

Yani durum şu; olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa da olmuyor. Allah emeklerimizi zayi etmesin.

Yani durum şu; olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa da olmuyor. Allah emeklerimizi zayi etmesin.

Amin, eğer sebepler belirlenebilseydi bu kadar uğraşmazdık herhalde. Bi doktor şöyle demişti: "Transferi yapıyoruz ama orada ne olduğunu Allah ve embriyo dışında kimse bilmiyor"

Hımmmm demekki benimki ondan 5.gün diye gayet ısrarcı konuştu yok valla ben istemom 3. gün koysunlar ölmesinden iyidir yuvarlana yuvarlana tutunurlar inşallah kader kısmet bunlar napalım yani bence zorlamanın manası yok
Sanada çok çok hayırlı olsun sayı şahane bence hiç üç beş diye düşünme allahtan hayırlısı

Çok değerli tabi pırlanta yat kat alırsında onları alaman valla istediğin parayı versende naberrr boşver toplantıyı falan fani işler bunlar çoluk çocuğa katışıp evimizin kadını olalım benim ananas ve incir suyundan yeterince midem bulandı inan düşündüümde tuzlu yiyemiceme kanaat getirdim ama takdir ettim vallahi hadi bakalım hayırlısı allahtan artık.göbeğinde iğne yeri kalmadğı için çatlamayı yaparken çok zorlanmıştım bne inş kuş gibi olur acımazzzzz

o teset normal kan testimi kaçıncı gün yapılıyor
İdrar testi gir ara erken gebelik testi diye çıkıyor zaten bir marka var ben almicam hoş ama isteyenler olursa diye yazayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

ben çook arkadaşdan duydum... erken gösteriyor, çok hassas denen testler bir şey göstermiyor da, sıradan 3-5 tl'lik testlerde silik çizgi çıkıyordu. Gerçi ben onlardan hiç denemedim.

Hayırlı olsun. Canını hiç sıkma. Allah yaratmak isterse 2. gün embriosu ile de yaratıyor. İstemedikten sonra 5. gün olmuş ne fayda. Daha geçen günlerde 2. gün embriosu ile hamile kalan bir arkadaş doğum yaptı, bir tane de arkadaş 2. gün embriosu ile 12 haftalık hamile. Benim ise 4 tane 5. gün embriosu tutunamadı. Üstelik pgt yaptırdığımız 9 embriodan en sağlıklı gözüken 4 tane blaktosit de genetik açıdan ciddi sorunlu çıktı. Dediğim o ki, sonucunu bilmediğin bir şey için kendini boşuna üzme. Üstelik senin transferine daha 1 aydan fazla zaman var. Bu kadar zamanı iyi zann ederek geçirmeni tafsiyye ederim. Allah miniklerine can versin. Amin.

Ben kocama sarılamıyorum ne zamandır hatta geçen kaşındı çok bende gayri ihtiyatı elimi attım bildiğin yandı ucu normal yanikçatlatma iğnesinden sonra cinsel ilişki yasak aman diyim dikkat et .kaç yumyum var senin ne alemdeler boyutları falan ??benim opudan sonra şimdi birde karın şişliğim var sezeryan olmuş kadınlar gibiyim oturamıom kalkamıom elim karnımda şiş göbek geziroumnormalmiş ama buradakilerden öyle okudum hayırlısı artık ne diyim

canım benim yarın kontorulum var 10 taneye yakın yumurtam var ama olgun bir kaç taneydi bakalım yarın doktor kac tane diyecek ve ne zaman opum olacak onu öğrenmeye gidecegiz. Yüksek ihtimal 2 yada 3 gune toplama olcak bakalım korkuyorumda senıin ne durumda kac tane yumoş var ne zamn transfer

canım benim yarın kontorulum var 10 taneye yakın yumurtam var ama olgun bir kaç taneydi bakalım yarın doktor kac tane diyecek ve ne zaman opum olacak onu öğrenmeye gidecegiz. Yüksek ihtimal 2 yada 3 gune toplama olcak bakalım korkuyorumda senıin ne durumda kac tane yumoş var ne zamn transfer

Sonuçta ilaçlarla bir sürü hormon alıyoruz vücudumuza. Bu nedenle göğüslerin hassaslaşmış olabilir. Bence endişe edecek bir şey yok. Doktorunun ya da hemşirenin telefonu varsa bir ara istersen.

yarın gidecem diye arayamadım artık yarına kaldım ama yazılanları okudum içim rahatladı genelde herkezde olabiliyormuş:)

Endişelenme canim sonucta ilac kullanmamissin esterefomin ne demek oldugunu bilmiyorum ; ( daha yumurtalar toplanmadi 2, 3 gune olacak sanirim bekli ayni gunlerde transferimiz olabilir bana 3. Gun embiryosu koyulacak uzun protocol uygulaniyor da

bana adet oldugunda ara dediler ama benim cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım stresten galiba ne yapmalıyım bilemedim bu durumda olan varmı adet düzensizliği yaşayan

bana adet oldugunda ara dediler ama benim cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım stresten galiba ne yapmalıyım bilemedim bu durumda olan varmı adet düzensizliği yaşayan

stresten olabilir bugün benim de 7.günümdü olmadım diye sevinirken bu sabah ne yazıkki hasta oldum hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım ben strese bağlıyorum şimdi doktorumdan gün alacağım...

Derinsu seninki de şifada olacak sanırım, nasıl karar verdin orada yaptırmaya? doktorun kim? karar vermeye çalışıyorum da ben de... aynı yerde yaptırırız belki de

cnm ben memeorılade aşılama yaptırdım ıkı ay önce cem beyde, memorıal cok ii bir hastehane ancak çok yogunlar.bnım iş saatlerime uyduramadık bi turlu kontrolleri, o yuzden doktor tanıdığımın tavsiyesiyle kadıköy şifa ile görüştüm tup bebek için. engin bey çok harıka biri çok ilgililer, şimdi adetimin 2. gunumdeyım dun akşam pazar gunu olmasına rağmen akşam 10 da ılk kontrolume gittim..
senın de hayırlısı olsun cnm..

sağol canım evet yumurta sayısı fazla olanlarda sıkıntı yaratabılır benım rezervım az ınsallah ıse yarar..cuma gunu yapıldı hıstereskopı...1 ay sonra baslıyoruz ınsallah bu son olur....

ben hala adet olmadım yaa( 24 agustosta olacaktım 10 gün bekledim test negetifti sonra söktürücü aldım ilacım bitti hala gelmedi
bu ay tedaviye başlıcam diye sıkıntı yapıyorum yaa ondan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…