• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:

yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. bi etkisi olur mu ki korkuyorum :43:

aranızda transferi olan var mı benden baska? hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)
inşallah transferin sonucu güzel gelir artık hamileyim haberlerini bekliyoruz :nazar: kiloyuda hiç kafana takma

Merhaba arkadaşlar. Bugün son kontrolümü oldum. Doktor daha önce salı-çarşamba toplarız demişti. Bugün salı gününe karar verdi. Sonra da 2-6 gün arasında transfer olacakmış. Sadece 2 yumurtam oluştuğu için çok endişeliyim. Allah'ım inşallah ikisi de döllenir, iyi kalite olur ve tutunurlar.
inşalalh 2si birden döllenir hatta ikiz hamiş olursun belki de Rabbim hayırlı evlat versin

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba:32::32::32:

Karın ağrım hala var kaka yapmanın bu kadar ağrılı olabileceğini hiç tahmin etmezdim :30:azcık iş yapayım dedim domates soyup kahvaltının ucundan tutmak gibi ama ağrım arttı bende elimden geldiince yatmaya çalışıorum artık.:23:
kanamam bugun kahverengi damla ve lekelenme şekline dönüştü sanırsam o da geçiyor yada ben en azından öyle umuyorum.
İlaçlarımdan dün başladıklarım ve bugün yeni başladıklarım var onlarıda yazayım karşılaştırmak isteyenlere:crinone vaj jel günde bir kez+ecopirin 100 mg günde bir kez+parol tb ağrım olursa günde 6 defaya kadar alabilirmişim ben bir tane içtim+prednol 16 mg tb günde bir kez +rulid 300 mg antibiyotik günde 2 kez birde transfer günü başlayıp bitene kadar kullanacağım estrofem var ama dediğim gibi daha onu içmiyorum.
Havuz deniz küvet cinsel ilişki yasak demişlerdi zaten.ılık duş alabilirsin demişlerdi ama almadım ıslak mendiillerle siliniorum yatrın banyo yapıcam.:9:
Ben tedaviye başladığımdan beri günde iki dilim bir parmak kalınlığında ananas yiyip bir cezvede 4 kuru inciri ortadan ikiye kesip suyunu kaynatıp içiyorum birde bir koca su bardağı süt içiyorum bal yemeninde çok faydalı olduğunu düşünsemde çok denedim yiyemedim tavsiye ederim :34:
En önemli haber çok iç acıcı olmasada allahıma bin şükür toplanan 8yumurtadan 5 i döllenmiş kısmet dualarınızı esirgemeyinde artık ölmeden yola devam etsinler:49::49::49:
Tedaviye başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tedavisi devam edenlerin göbek acısına yumyumlarına kuvvet yılmak yok devam.opusu olanlara geçmiş olsun.transfer bekleyenlerin embiryolarına allahım can versin hayırlısıyla göbeklerine yerleşmek nasip olsun. Sanırsam sonuç bekleyen bu topikte yok ondan bişiy diyemiciiiiiiiiimmmmmmmm:emir_bebek::49::nazar::21:
maşallah:nazar: sayı gayet güzel inşallah bundan sonrası da iyi gider ve transferi olursun

Dün yumurtalarım toplandı. 17 yumurtadan, 10 tanesi döllenmiş. Salı günü yani 3. gün dondurulacak. Şimdi adet söktürücü ve antibiyotik kullanıyorum. İlk adetimle tedaviye başlayacağız, sanıyorum rahim kalınlaştırma işlemleri vs. olacak. 1 ay kadar sonra da transfer olacak. Doktorum blast transferi yapacağız bu defa demişti ama olmayacak görünüyor. Moralim bozuk. Allahım emriyolarımı korusun. Tüm isteyenleri tez zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapsın.
bence moralini bozma 3.gün embiryoları da tutunur inşallah hayırlı bir şekilde tekrardan alırsın embiryolarını Rabbim onlara can versin inşallah

kızlar 7.gün hasta oldum :( test yapmama gerek kalmadı
hayırlıs canım inşallah tedavine başladığında hamile kalırsın demekki stresten etkilendin ve adetin gecikti

kızlar bugün tranferimin 4. günü heyecanlanmaya başladım sanırım yavaştan :D

bugün işe dönmek iyi geldi

merhaba çalışmaya başlamışsın bende senin gibi çalışıyorum ama transferden sonra evde olmayı düşünüyorum
yıllık iznimi sırf bu yüzden kullanmadım inşllah yakında güzel haberler verirsin canım:34:

inşallah hayırlısı olur bebegın sana tutunur :) transferden sonra rapor verilmiyormu dinlenmek için öncesindemi veriliyor bir kere okumuştum 20 gün heyet raporu veriliyır diye

belki alan vardır ama normalde öyle bir şey yok

en fazla 3 gün rapor veriyorlar. doktoruma 13 günü evde geçireyim mi dedim. Sen yarasa mısın diye dalga geçti :D

hayırlıs canım inşallah tedavine başladığında hamile kalırsın demekki stresten etkilendin ve adetin gecikti

merhaba çalışmaya başlamışsın bende senin gibi çalışıyorum ama transferden sonra evde olmayı düşünüyorum
yıllık iznimi sırf bu yüzden kullanmadım inşllah yakında güzel haberler verirsin canım:34:

ben de yıllık iznimden bir hafta kullanmayı planlıyordum ama doktorum işe dön dedi.

hm böyle daha iyi işle meşgul olunca başka şeyler düşünmüyorum

Endişelenme canim sonucta ilac kullanmamissin esterefomin ne demek oldugunu bilmiyorum ; ( daha yumurtalar toplanmadi 2, 3 gune olacak sanirim bekli ayni gunlerde transferimiz olabilir bana 3. Gun embiryosu koyulacak uzun protocol uygulaniyor da

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah allah emegmizi hiçe saymasın

günaydın arkadaşlar çok kötüyüm ya felaket gribim sesmbile çıkmıyo ne yapacgmı şaşrdım sakınıyorum ya illa kötü birşey olacak böyle devam ederse ne yaparm bılmıyom hapşurup öksürüp allahım yardım etsinde transfere kadar iyileşeym yoksa işim zor :ssz::2::2:transferi erteletebilirim

arkadaşlar sabah kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6,5 ti, orda kalmış.17.gün bugün istediğimiz kadar uzatırız diyo doktor.cuma günü tekrar gidicem .kalınlaşmasza başka ay yapıcaz.neden kalınlaşmadı acaba.bu sebepten tedavisi ertelenen var mı?kalınlaştırmak için benim yapabilceğim bişey var mı?nar suyu günde 1-2 bardak iyi diye okudum

canım benim yarın kontorulum var 10 taneye yakın yumurtam var ama olgun bir kaç taneydi bakalım yarın doktor kac tane diyecek ve ne zaman opum olacak onu öğrenmeye gidecegiz. Yüksek ihtimal 2 yada 3 gune toplama olcak bakalım korkuyorumda senıin ne durumda kac tane yumoş var ne zamn transfer

Onlar sonradan büyebilip süpriz yapıyo biliosun demi:34:benim 8 yumyum toplandı ama 5i döllendi hergün haber bekleme moduna geçtim yarından itibaren perşembeye kadar her gün olabilir sayı ve embiryo kalitesine göre karar verip aricaklarmış bende bekliorum kukumav kuşu misali ama ölmesinler bişiy olmasında bne beklerim bebeişlerimi canları sağolsun:16:

bana adet oldugunda ara dediler ama benim cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım :( stresten galiba ne yapmalıyım bilemedim bu durumda olan varmı adet düzensizliği yaşayan

Ben geçen ay tedaviye başlicam ertesi ay diye düşün ne kadar dığdının dıdısı bir durum 10 gün adet olmadım sıkma canını düşünmemeye çalış olmazsanda boşver akacak kan damarda durmaz nasılsa olacaksın :34:

Hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını bu ay yeni bir demek şimdiden hayırlı olsunnnnn:34:

kızlar bugün tranferimin 4. günü heyecanlanmaya başladım sanırım yavaştan :D

bugün işe dönmek iyi geldi

çok ayakta kalıp yorma kendini bari hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü dediler sana ??ben bile şimdiden heyecan yaptım seninki çok normallll:23:

ben hala adet olmadım yaa:(( 24 agustosta olacaktım 10 gün bekledim test negetifti sonra söktürücü aldım ilacım bitti hala gelmedi:14::14:
bu ay tedaviye başlıcam diye sıkıntı yapıyorum yaa ondan işte:14:

Sakin sakinnnn ooooommmmmmm ooommmmmmm :24: yürüyüşe çık günde bir saat çok iyi geliyorrrr

maşallah:nazar: sayı gayet güzel inşallah bundan sonrası da iyi gider ve transferi olursun

Teşekkür ederim canım benim inşallah bir sıkıntı çıkmadan yola devam ederimmm ucu göründü artık ya daha bir heyecanlı oluyor insan:18:

inşallah hayırlısı olur bebegın sana tutunur :) transferden sonra rapor verilmiyormu dinlenmek için öncesindemi veriliyor bir kere okumuştum 20 gün heyet raporu veriliyır diye

Yok valla öyle heyeti geç hiç birşey vermiyorlar normal hayatına devam et diyorlar ama buradaki deneyimli anneler anne adayları ve tedavideki arkadaşlar bir hafta kalkmadan banyo yapmadan yatın diyor teorik ile pratik arasındaki müthiş karmaşa bu noktada işte :41:
günaydın arkadaşlar çok kötüyüm ya felaket gribim sesmbile çıkmıyo ne yapacgmı şaşrdım sakınıyorum ya illa kötü birşey olacak böyle devam ederse ne yaparm bılmıyom hapşurup öksürüp allahım yardım etsinde transfere kadar iyileşeym yoksa işim zor :ssz::2::2:transferi erteletebilirim

Transferin olmadıysa ilaçlatını içip tedavini olsana neden
Kaç içmiyorsunkiiii ?? Şu aşamada ilaç içmen yasak değil mesela bana opu sonrası verdikleri antibiyotiğin içinde gebelerin kullanması kesin yasaktır yazıyor.geçmiş olsun çooookkkkkkkkkk:5:

arkadaşlar sabah kontrolüm vardı rahim kalınlığı 6,5 ti, orda kalmış.17.gün bugün istediğimiz kadar uzatırız diyo doktor.cuma günü tekrar gidicem .kalınlaşmasza başka ay yapıcaz.neden kalınlaşmadı acaba.bu sebepten tedavisi ertelenen var mı?kalınlaştırmak için benim yapabilceğim bişey var mı?nar suyu günde 1-2 bardak iyi diye okudum

Nar suyu içiçen sabah akşam birer bardak ondan başka birşey duymadım ben bilmiyorummmmm . Tedavisi ertelenen vardı duyduğum benim bu sebeple düşük ihtimali olacaksa varsın ertelensin ne olcakki hiç sıkma sen canını .insanız işte bizim bir günümüzbir günümüz tutmuyor bu ayda böyle olması çok normal bence o yüzden en hayırlısı olsun akışına bırak sıkma canını sakın .bu arada kaç olması gerekiyormuş hiç bilmiyorum onu ??

Bana gelirsek hala 6 aylık gebeler gibi şiş göbek ortada geziyorum:9: kabızım çok duphalac içtim bir ölçek bakalım fayda edecek mi ?? Karın ağrımı ara ara hissediyorum ama baya azaldı şükür akıntımda kesildi çok şükür.kulağım telefonda öylece beklemek kaldı artık kısmet :6::8::9:

Sakin sakinnnn ooooommmmmmm ooommmmmmm :24: yürüyüşe çık günde bir saat çok iyi geliyorrrr
gayet sakinim canım teste üzülmüyorumda inan 1 haftadır kasık agrım berbat karnım davul gibi off ne zaman olacagım baska zaman olmasın bebek gelsin derim bu ay olsun istiyom olmuyo:31:

Merhaba arkadaslar..
2. Tüp bebek denemızı yaptırıyoruz. İlk tüp bebek denemem kısa protokoldu. 2. Si ise uzun protokol olarak devem edıyorum . Gonal- f kullanıyorum . Bugun doktora kontrole gittigimde yumurtaların buyumus oldugu haberını almak istemıstım ancak henuz buyumemısler 3 gun daha kullanıcam.. Ancak rahım içinde 1 cm bıle olmıyan bır polip gordu ... Şuan tamamen bır çöküş içindeyım .. Biraz arastırdım 1 cm kadar olan polipler gebelige zarar degılmış .. Hoşş doktorumda aynı şeyı söyledi alternatıf yolları analattı . Acaba aranzda böyle bir durumla karsılasan varmı. Yazılmıs makaleler var bununla ilgili büyükpolipler zararlıyöıs ancak kucuklerı zarar vermıyormus transfer edılen embrıyolara ...

Bilgi olan varsa memnun olacam fazlasıylahemde ...

doktorumu aradım ilaç kullanma dedi evet yumurta toplamadan sonra enfeksiyon olmasın diye antibiyotik veriyolar ama kullanma dedi bende dogal yollarla atlatmaya çalışıyorum inşallah

[/QUOTE]çok ayakta kalıp yorma kendini bari hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü dediler sana ??ben bile şimdiden heyecan yaptım seninki çok normallll:23:[/QUOTE]

12 gün sonra test günüm 4 gün gitti bile :)

Merhaba arkadaslar..
2. Tüp bebek denemızı yaptırıyoruz. İlk tüp bebek denemem kısa protokoldu. 2. Si ise uzun protokol olarak devem edıyorum . Gonal- f kullanıyorum . Bugun doktora kontrole gittigimde yumurtaların buyumus oldugu haberını almak istemıstım ancak henuz buyumemısler 3 gun daha kullanıcam.. Ancak rahım içinde 1 cm bıle olmıyan bır polip gordu ... Şuan tamamen bır çöküş içindeyım .. Biraz arastırdım 1 cm kadar olan polipler gebelige zarar degılmış .. Hoşş doktorumda aynı şeyı söyledi alternatıf yolları analattı . Acaba aranzda böyle bir durumla karsılasan varmı. Yazılmıs makaleler var bununla ilgili büyükpolipler zararlıyöıs ancak kucuklerı zarar vermıyormus transfer edılen embrıyolara ...

Bilgi olan varsa memnun olacam fazlasıylahemde ...

bu durumla ben karsılaştım polibim yaklasık 8 mm di drum bu durumda tüp bebeğe baslamam dedi risk alamam dedi ama karar genede senn dedi bende ameliyat olma kararı aldım ama tabi sonra olaylar farklı gelişti ve tüp bebeğe baslayamadım bende dua ediorum rabbim polipleri tekrarlamaz inşallah bida

Adet görmek bebeğin tutunmadığı anlamına gelmez. Mutlaka test yaptır ve cevabı alana kadar da ilaçları kesme. Belki tutunmamış ola bilir, ancak kesin sonuç yalnız testden sonra belli olucaktır. Bir arkadaş 2.gün embrio transferi olmuştu ve teste bir kaç gün kala adet oldu, tutunmadı diye aüzülüyordu. Ancak şimdi 12 haftalık hamile. Her kesde kanama ola bilir, kesin gösterici kan tahlilidir. Allah korusun dış gebelik de de kanama oluyor. Allah yardımcın olsun.

Adet görmek bebeğin tutunmadığı anlamına gelmez. Mutlaka test yaptır ve cevabı alana kadar da ilaçları kesme. Belki tutunmamış ola bilir, ancak kesin sonuç yalnız testden sonra belli olucaktır. Bir arkadaş 2.gün embrio transferi olmuştu ve teste bir kaç gün kala adet oldu, tutunmadı diye aüzülüyordu. Ancak şimdi 12 haftalık hamile. Her kesde kanama ola bilir, kesin gösterici kan tahlilidir. Allah korusun dış gebelik de de kanama oluyor. Allah yardımcın olsun.
canım ben daha tüp bebeğe başlamadım ama yine de olabilir mi böyle bir şey?

Back