- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.121
inşallah transferin sonucu güzel gelir artık hamileyim haberlerini bekliyoruzkızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:
yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. bi etkisi olur mu ki korkuyorum
aranızda transferi olan var mı benden baska? hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)

inşalalh 2si birden döllenir hatta ikiz hamiş olursun belki de Rabbim hayırlı evlat versinMerhaba arkadaşlar. Bugün son kontrolümü oldum. Doktor daha önce salı-çarşamba toplarız demişti. Bugün salı gününe karar verdi. Sonra da 2-6 gün arasında transfer olacakmış. Sadece 2 yumurtam oluştuğu için çok endişeliyim. Allah'ım inşallah ikisi de döllenir, iyi kalite olur ve tutunurlar.
maşallahSevgili arkadaşlarım hepinize merhaba
Karın ağrım hala var kaka yapmanın bu kadar ağrılı olabileceğini hiç tahmin etmezdimazcık iş yapayım dedim domates soyup kahvaltının ucundan tutmak gibi ama ağrım arttı bende elimden geldiince yatmaya çalışıorum artık.
kanamam bugun kahverengi damla ve lekelenme şekline dönüştü sanırsam o da geçiyor yada ben en azından öyle umuyorum.
İlaçlarımdan dün başladıklarım ve bugün yeni başladıklarım var onlarıda yazayım karşılaştırmak isteyenlere:crinone vaj jel günde bir kez+ecopirin 100 mg günde bir kez+parol tb ağrım olursa günde 6 defaya kadar alabilirmişim ben bir tane içtim+prednol 16 mg tb günde bir kez +rulid 300 mg antibiyotik günde 2 kez birde transfer günü başlayıp bitene kadar kullanacağım estrofem var ama dediğim gibi daha onu içmiyorum.
Havuz deniz küvet cinsel ilişki yasak demişlerdi zaten.ılık duş alabilirsin demişlerdi ama almadım ıslak mendiillerle siliniorum yatrın banyo yapıcam.
Ben tedaviye başladığımdan beri günde iki dilim bir parmak kalınlığında ananas yiyip bir cezvede 4 kuru inciri ortadan ikiye kesip suyunu kaynatıp içiyorum birde bir koca su bardağı süt içiyorum bal yemeninde çok faydalı olduğunu düşünsemde çok denedim yiyemedim tavsiye ederim
En önemli haber çok iç acıcı olmasada allahıma bin şükür toplanan 8yumurtadan 5 i döllenmiş kısmet dualarınızı esirgemeyinde artık ölmeden yola devam etsinler
Tedaviye başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tedavisi devam edenlerin göbek acısına yumyumlarına kuvvet yılmak yok devam.opusu olanlara geçmiş olsun.transfer bekleyenlerin embiryolarına allahım can versin hayırlısıyla göbeklerine yerleşmek nasip olsun. Sanırsam sonuç bekleyen bu topikte yok ondan bişiy diyemiciiiiiiiiimmmmmmmm![]()

bence moralini bozma 3.gün embiryoları da tutunur inşallah hayırlı bir şekilde tekrardan alırsın embiryolarını Rabbim onlara can versin inşallahDün yumurtalarım toplandı. 17 yumurtadan, 10 tanesi döllenmiş. Salı günü yani 3. gün dondurulacak. Şimdi adet söktürücü ve antibiyotik kullanıyorum. İlk adetimle tedaviye başlayacağız, sanıyorum rahim kalınlaştırma işlemleri vs. olacak. 1 ay kadar sonra da transfer olacak. Doktorum blast transferi yapacağız bu defa demişti ama olmayacak görünüyor. Moralim bozuk. Allahım emriyolarımı korusun. Tüm isteyenleri tez zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapsın.