2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Derinsu seninki de şifada olacak sanırım, nasıl karar verdin orada yaptırmaya? doktorun kim? karar vermeye çalışıyorum da ben de... aynı yerde yaptırırız belki de

gercekten bi baglantısı yok mu içimi rahatlattın canımsın sagol

ada67 nerelerdesin bir haftadır konuşamadık

ananası bende burda okudum gittim 6 tane aldım 3 gundur gunde 1 tane yiyorum
bebegim olsun da bi daha asla ananas yemicem zaten sevmezdim iyice igrendim ama o kadar insan söyledigine göre mutlaka bi bildikleri vardır. denemekte fayda var. canım Allah bize de tattırır anne olma şerefini

Heeey, süper! Çok sevindim tüp şişmesi değil de yumurta olduğuna. 8'de 6 da çok iyi bir sayı kendimle kıyaslayınca:) Lekelenme dedikleri illa kahverengi olacak diye birşey yok. Adet kanamasına bnzeyebilir; ama yoğun olmaz. Sonuçta cerrahi bir müdahale yapıldı, değil mi? Bakalım transferin ne gün olacak! Herşey gönlünce olur inşallah.

canım benım gecmiş olsun bebegini kucagına alınca o acılarını cektigime degdi dersin insallah bunların hepsi birer anı olarak kalıcak..
ben opu dan sonra öyle bi agrı cektim ki hayatımda böyle bi acı çekmedim cok ağladım
o hafif kanamalar bende de olmustu dr, "21 yumos topladık dolayısıyla overlere 21 igne batırıldı agrıması normal" dedi.

ayyyy kızlar bi de o anadan üryan yatmak yok mu o sedyelere... basta asırı utanc duyuyodum şimdi o kadar alıstım ki ar damarım çatladı resmen. insanı cok rencide eden bi durum keske buna da bi çözüm bulunsa

slm kızlar çarşamba sabahı hastaneye gidecem tedaviye başlamak için dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bir sitede ananası yemeden önce tuzlu suda yarım saat bekletmek gerektiği yazıyordu. Nedenini sorma, bilmiyorum:)) Bir yerde de hamile kadınlara önermiyorlardı. O nedenle kafam karıştı.

Yurtdisindan bir sitede okumustum ben transfeden 3 gun once basliyosun transfrden sonra en gec dorduncu gune kadar toplamda bir ananas yazıyordu. Rahimi kanlandiriyormus ananas.

Bir sitede ananası yemeden önce tuzlu suda yarım saat bekletmek gerektiği yazıyordu. Nedenini sorma, bilmiyorum:)) Bir yerde de hamile kadınlara önermiyorlardı. O nedenle kafam karıştı.

Yurtdisindan bir sitede okumustum ben transfeden 3 gun once basliyosun transfrden sonra en gec dorduncu gune kadar toplamda bir ananas yazıyordu. Rahimi kanlandiriyormus ananas.
kızlar hangisini yapıcaz o gün gelince kafalar karışıyor yaaa
herkes yeyin diyo bakalım araştırmak lazım o zaman aklımız da bulunsun:44:

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba

Karın ağrım hala var kaka yapmanın bu kadar ağrılı olabileceğini hiç tahmin etmezdim azcık iş yapayım dedim domates soyup kahvaltının ucundan tutmak gibi ama ağrım arttı bende elimden geldiince yatmaya çalışıorum artık.
kanamam bugun kahverengi damla ve lekelenme şekline dönüştü sanırsam o da geçiyor yada ben en azından öyle umuyorum.
İlaçlarımdan dün başladıklarım ve bugün yeni başladıklarım var onlarıda yazayım karşılaştırmak isteyenlere:crinone vaj jel günde bir kez+ecopirin 100 mg günde bir kez+parol tb ağrım olursa günde 6 defaya kadar alabilirmişim ben bir tane içtim+prednol 16 mg tb günde bir kez +rulid 300 mg antibiyotik günde 2 kez birde transfer günü başlayıp bitene kadar kullanacağım estrofem var ama dediğim gibi daha onu içmiyorum.
Havuz deniz küvet cinsel ilişki yasak demişlerdi zaten.ılık duş alabilirsin demişlerdi ama almadım ıslak mendiillerle siliniorum yatrın banyo yapıcam.
Ben tedaviye başladığımdan beri günde iki dilim bir parmak kalınlığında ananas yiyip bir cezvede 4 kuru inciri ortadan ikiye kesip suyunu kaynatıp içiyorum birde bir koca su bardağı süt içiyorum bal yemeninde çok faydalı olduğunu düşünsemde çok denedim yiyemedim tavsiye ederim
En önemli haber çok iç acıcı olmasada allahıma bin şükür toplanan 8yumurtadan 5 i döllenmiş kısmet dualarınızı esirgemeyinde artık ölmeden yola devam etsinler
Tedaviye başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tedavisi devam edenlerin göbek acısına yumyumlarına kuvvet yılmak yok devam.opusu olanlara geçmiş olsun.transfer bekleyenlerin embiryolarına allahım can versin hayırlısıyla göbeklerine yerleşmek nasip olsun. Sanırsam sonuç bekleyen bu topikte yok ondan bişiy diyemiciiiiiiiiimmmmmmmm

Arkadaşlar biz ağustos ayında tüp bebek için memorial dan ilac listesi almıştık. hemşire bize menogonu da söylemişti. ancak bize gerek yokmuş. Hiçbirini kullanmadık. bizim birinci denememizde olmadı. bu ilaçları elimizden çıkarıp yeniden diğer ilaçlarımızı alacağız. İlacın son kullanma tarihi 2015 ekim yani yeni bir ilaç ( ağustosta alındı) .almak isteyenlere tanesini 100 liraya vereceğiz. saklama koşullarına uygun olarak muhafaza edilmiştir. İzmit'te oturuyorum İzmit'te oturanlara veya buraya geleceklere elden de verebilirim. üzerinde yazan AÇIKLAMA:
MENOGON 75 IU Liyofilize Toz İçeren Ampul Menotropin (75 IU FSH + 75 IU LH)
irtibat tel: 0506 715 4145

Şimdiiii, öncelikle 8'de 5'ten dolayı seni kutlarım. Çoook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kuru inciri ben de duymuştum ama yapmadım. Yapay mıydım, bak dertlendim şimdi:) Ananasa gelince, bugün yabancı birkaç siteden de baktım, ortasındaki kısmı da yemek gerektiğini, hatta sadece onu yesek de olur, gibi bir ifadeyle söylüyor. Ben o kısmı hep çıkarırdım. Bir yerde transfer günü başlayın, bir ananası 5'e bölün, birer dilim yiyin, yazıyor. Öncesinde fazla yemeyin, ortamın asit olmasını sağlıyor, diyor ama sen zaten fazla yememişsin, kararında yemişsin. Ne işe yaradığını merak ederdim hep. Yapıştırıcı özelliği varmış:) İbrahim Saraç'ın sitesindeydi sanırım, orda da yemeden önce yarım saat tuzlu suda bekletin, yazıyor. Yabancı sitelerde böyle bir şey görmedim. Tuzlasak da mı yesek, tuzlamasak da mı yemesek, bilemedim ben onu:) Transferin ne gün olacak, bir ön görüleri var mı?

Tedavimin 10.gunu kızlar sanirim 2 gune yumurtalar toplanacak ama göğüslerimde inanilmaz buyume ve sislik var ozellikle bas kısmı aciyor acaba bunu yasayan varmı ? Bide doktor korunmayin demisti korkuyorumda tutmadi tutmadi simdiye kadar tutmus olabilirde kotu bisey olur die

Sonuçta ilaçlarla bir sürü hormon alıyoruz vücudumuza. Bu nedenle göğüslerin hassaslaşmış olabilir. Bence endişe edecek bir şey yok. Doktorunun ya da hemşirenin telefonu varsa bir ara istersen.

hayırlısı olsun canım maşallah transferin de yapılmış gerisi allaha kalmış inş rabbim bebeğini sana nasip eder canım darısı hepimizn başına

sonun da adetim geldi kızlar yarın kısmetse dr randevum var inş herşey yolunda gider tedaviye başlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…