- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.041
canım bence hemen test yaptır belki de hamilesin![]()
amiiiin canım inş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

O KADAR ÇOK TEST YAPIP OLUMSUZ SONUÇLA KARŞILIŞTIM Kİ HİÇ CESARETİM YOK

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence hemen test yaptır belki de hamilesin![]()
Anaaaaaaam ne güzel beşik kertmesi yapalım bebeklerimizi benimde yarın yumyumcanlar toplancakMerhaba, benide listeye ekleyebilirsiniz. Yaşım 36, eşim azosperm, 2. deneme, bahçeci fulyada tedavi görüyorum.
Tedaviye geçen hafta başladım. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak ve 1 ay sonra transfer görünüyor. Allah hepimizi tez zamanda bebeklerimize kavuşturur inşallah.
inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım insan bilmediği şeyler ile karşılaşınca gerçekten kafası çok karışıyor inşallah![]()
Öncelikle bu kadar pozitif olmana imrendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Ne kadar isterdim ben de öyle olmayı. İnşallah ikinci doktorun söylediği doğrudur da bu denemende bebeğine kavuşursun.
yarın inşallah kaliteli bol bol yumuşların toplanır sende bize güzel haberler verirsinAnaaaaaaam ne güzel beşik kertmesi yapalım bebeklerimizi benimde yarın yumyumcanlar toplancakhadi hayırlısı şimdiden geçmiş olsun çok..
Vallahi emin olmadığı şeyi söylemeseydi çok daha iyi olurdu opudan çıkıp açıklama yapsaydı daha doğru olurdu gibi böyle iki günümü yedi ama canı sağolsun artık ne diyin geldi geçti hoş yarın toplama işlmim dualarını esirgeme
İnşallah canım yaaaaaa..olumsuz olucanda ne olacakki allah aşkına biz kendi kendimizi yediğimizle kalıyoruz.hemn ben inanıyorum herşeyin allahtan hayırlısı hiç evladım olmazsa bir iki sene sonra bebek alırım yetimdir yazık onlarda bebek illa aynı genetiği taşımamız gerekmiyor onada allah can vermiş demekki annesi olmak benim kısmetimmiş ben bu olaya böyle bakıyorum.elimden geleni ben yaparım olmuyorsa gerisi allahtan nasip
Yarın için dua edin arkadaşlar lütfen tüpüm çatlamamış patlamamış olsun yumyumlar sağlıkla toplanıp bi güzel döllensin..
Bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeden savaşmaya devam etiiğiniz için tebrikler allah bol bol sağlıkla hayırla bebiş versin sizlere..
Opusu olanlara şimdiden geçmiş olsun bol bol yumyumları toplanıp döllensin
Tedaviye devam arkadaşlarımda göbeğinizin acısını kuvvet hadi bakalım az kaldı![]()
Merhaba, benide listeye ekleyebilirsiniz. Yaşım 36, eşim azosperm, 2. deneme, bahçeci fulyada tedavi görüyorum.
Tedaviye geçen hafta başladım. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak ve 1 ay sonra transfer görünüyor. Allah hepimizi tez zamanda bebeklerimize kavuşturur inşallah.
amiiiin canım inş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin![]()
yok adet olunca başlicaktım randevu alıcam ama olamıyorum hasta çok sancım var![]()
benim de adetim gecikti pzt randevum var ama adet yok ortalarda :18:amiiiin canım inş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin![]()
Anaaaaaaam ne güzel beşik kertmesi yapalım bebeklerimizi benimde yarın yumyumcanlar toplancakhadi hayırlısı şimdiden geçmiş olsun çok..
Vallahi emin olmadığı şeyi söylemeseydi çok daha iyi olurdu opudan çıkıp açıklama yapsaydı daha doğru olurdu gibi böyle iki günümü yedi ama canı sağolsun artık ne diyin geldi geçti hoş yarın toplama işlmim dualarını esirgeme
İnşallah canım yaaaaaa..olumsuz olucanda ne olacakki allah aşkına biz kendi kendimizi yediğimizle kalıyoruz.hemn ben inanıyorum herşeyin allahtan hayırlısı hiç evladım olmazsa bir iki sene sonra bebek alırım yetimdir yazık onlarda bebek illa aynı genetiği taşımamız gerekmiyor onada allah can vermiş demekki annesi olmak benim kısmetimmiş ben bu olaya böyle bakıyorum.elimden geleni ben yaparım olmuyorsa gerisi allahtan nasip
Yarın için dua edin arkadaşlar lütfen tüpüm çatlamamış patlamamış olsun yumyumlar sağlıkla toplanıp bi güzel döllensin..
Bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeden savaşmaya devam etiiğiniz için tebrikler allah bol bol sağlıkla hayırla bebiş versin sizlere..
Opusu olanlara şimdiden geçmiş olsun bol bol yumyumları toplanıp döllensin
Tedaviye devam arkadaşlarımda göbeğinizin acısını kuvvet hadi bakalım az kaldı![]()
Dualarım seninle. İnşallah hayırlısıyla süper yumurtalar toplanır yarın.
Anaaaaaaam ne güzel beşik kertmesi yapalım bebeklerimizi benimde yarın yumyumcanlar toplancakhadi hayırlısı şimdiden geçmiş olsun çok..1:
![]()
Sağol, hakkımızda hayırlısı olsun, yeni yeni heyecan yapmaya başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizleri de hayırlısıyla çifter çifter bebek sahibi yapsın inşallah...
benim de adetim gecikti pzt randevum var ama adet yok ortalarda :18:
O KADAR ÇOK TEST YAPIP OLUMSUZ SONUÇLA KARŞILIŞTIM Kİ HİÇ CESARETİM YOK![]()
O KADAR ÇOK TEST YAPIP OLUMSUZ SONUÇLA KARŞILIŞTIM Kİ HİÇ CESARETİM YOK![]()
canım ahyırlı olsun her şey çok güzelyaşın genç embiryoların rabbim ikizleirni bağışlasın sana inşkızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. Cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:
Yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. Bi etkisi olur mu ki korkuyorum
Aranızda transferi olan var mı benden baska? Hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)
kızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:
yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. bi etkisi olur mu ki korkuyorum
aranızda transferi olan var mı benden baska? hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)
Merhaba arkadaşlar. Bugün son kontrolümü oldum. Doktor daha önce salı-çarşamba toplarız demişti. Bugün salı gününe karar verdi. Sonra da 2-6 gün arasında transfer olacakmış. Sadece 2 yumurtam oluştuğu için çok endişeliyim. Allah'ım inşallah ikisi de döllenir, iyi kalite olur ve tutunurlar.
kızlar transferim yapıldı.. 21 yumos toplandı 16sı döllendi. 8 hücreli 2 adet embriyo kondu. cok heyecanlıyım test gününe kadar nasıl bekliceksem :18::18::18:
yasım genc, embriyolar iyi ama benım kilom fazla bu da benı dusunduruyo tabi. bi etkisi olur mu ki korkuyorum
aranızda transferi olan var mı benden baska? hepimizin kucakları bebişli olsun insallah :)
selam eğer istanbuldaysan yinede karar senin ama fiyat konusunda sorunlarınız varsa medicine hospital pendik 2850 tl ye yapıyor artı ilaç 6000 civarı şifa sadece ilaç hariç 5000 tl ama sakın aşılamayla uğraşma derim rapor konusunda hiç bilgim yok ben özel yaptırıyorum..