- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.021
ilaçlar etkiliyo bende pco o sorun degl tüp bebekte fazla yumurtan oluyo inşallah dondurulacak kalitedede olur bnmde bu ay ilaçlardam damla damla oluyo aradm normal dediler
canım gebelik aşısı transferden bir gün önce yada aynı gün yapılan işlem senden 2 tüp kadar kan alıyorlar labarotuvar ortamında onları hazırlayıp rahime enjekte ediyorlar bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ama kesinlik kazanmamış bir çalışmaymış yani kesin tutunur diye bişey yok canım inşallah hiçbirimizin emekleri boş çıkmaz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinslm kızlar gebelik aşısı ne oluyor bilgi verebilirmisiniz bi de aranızda dondurulmuş embrio transferi olna varmı
canım ben iki defa tüp denedim ilkinde transferin 8.günde kanamam oldu ikincisinde değer biraz yüksek çıktı ama gebelik net değildi.canım bana dr tüp bebek öncesi genetik test yaptı sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz benim 1 dış gebeliğim var ondan yapılmasını istedisana ne için genetik test yapıldı canım :26:
slm canım senin ilk denemem mi olacakkısmetse benim bu ay ilk denemem olacak hayırlısıyla ilkinde kavuşuruz bebeklerimize
ayyy allah yardımcın olsun ama umutsuz bakma hiç bir şeye bende mersinde yaşıyorum bnm doktorum burdan izmire gitti zaten o gitti böyle oldu ondayken bi sorun yoktu bide ultrason kendisi satın almış çok güzel netti işte şans doktor degştr degştr ama bu sefer tüp bebegi yapan doktora devam etcem ne kadar gidersen gitsin artık tekrar aynı acıları yasamak istemiyorm bn pco ,kan pıhtılaşması,kan uyuşmazlıgı,rahim agzı yetmezligi,var varda var yani ama buna şükür çocugun olamaz demiyorlar
benim eşim de mersinli canımmmtakibini yapan dr bırakıp gitmesi çok kötü oluyo canım çünkü o dr seninle ilgili her tedayı süreci biliyo şimdi sil baştan herşeyi başka dr anlat valla bizde yoruluyoruz artık ordan oraya savruluyoruz ya yazık bizlere de
benim de genetik testlerim yapıldı sonucu bekliyorum ve pko var allah yardımcımız olsun canım :26::26::26:
canım gebelik aşısı transferden bir gün önce yada aynı gün yapılan işlem senden 2 tüp kadar kan alıyorlar labarotuvar ortamında onları hazırlayıp rahime enjekte ediyorlar bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ama kesinlik kazanmamış bir çalışmaymış yani kesin tutunur diye bişey yok canım inşallah hiçbirimizin emekleri boş çıkmaz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
canım ben iki defa tüp denedim ilkinde transferin 8.günde kanamam oldu ikincisinde değer biraz yüksek çıktı ama gebelik net değildi.
birde bende pko var belki onlarla alakalı olabilir ama sonucu alınca doktorla detaylı görüşeceğim
bende de yapıldı genetk test kromozom analizi dimi normal çıktı o
ahh canım ben 3. tüp bebek denemei yapacağım daha önceki doktorlar sende pko var bile demedi.analdım bitanem dr bana neden dış gebelik olduğunu merak ettiği için genetik tanı yapalım dedi vardır bi bildiğiamann ya nedir bu pko çektiğimiz herkez de pko var baş belası
geçen gün tüp bebek dr seval Taşdemir var tanıyan vardır belki kadın infertilitesiyle alakalı konuşuyodu tüp bebekte en çok yüz güldüren hasta gurubu pko olanlar dediyine bi umut işte
canım anlatıklarını okuyunca çok üzüldüm inşallah bu sefer sağsalim alırsın bebişini yada bebişleriniallah hepimizin yüzünü güldürsün benmle aynı hamile kalan kuzenmin eşi dogm yaptı bebişi kucagında ama ben offfffffff ne yapalım var bunda da bir hayır allah verdi allah aldı demekten başka çarem yok ama şunu söylim ilk aylar yapılan düşügü çok çabuk atlattm ama son beni mahfetti o yüzden kuçuklere o kadar üzülmeyn şükredin allah daha büyük acılar vermesin ben dedmki keşke bunlar 7 haftalık gitseymş karnında onların kımıltısı hissedip te bide dogurup onların küvezde yaşam mücadelerini verirken izlemek kadar zor bir şey yok küvezin başında 3 kişi elinde bir uzzun çubukla bir o tarafa bir bu tarafa bebeklerimi çeviriken bile gönlüm razı olmadı canımda can gitti resmen o kadara acılar içinde onların göbüşlerini gördüm şişip şişip inmeleri dedm yaşıyorlar yaşayacaklar diye ama maalesef ben dogm haneden cıktım yatagıma yattm eşim arkamdan geldi meleklerimiz gitti bizi bıraktı dedi aglayarak o an birdaha dünya başıma yıklıldı dedm keşke bende o masada ölseydm dedm gerçekten işte bu yüzden diyorm küçükken sadec vaar oldugunu biliyosn hamileym diyebiliyorsun ama onu hissetmek çok zor hamile kıyafetlerm hala annemde eve gelmedi mesela bni görn herkez dogurdun mu hayırlı olsun diyor markettı çalışan bile bezler indirmde diyin ce kafamızdan kaynar su döküldü kıp kırmızı olduk eşimle bu yüzden kuçük düşüklerinize okadar üzülmeye allah daularımızı kabul etsin bu ay buraya yazalım hamileyizz diye ve inşallah haziran anneleri oluruz
ahh canım ben 3. tüp bebek denemei yapacağım daha önceki doktorlar sende pko var bile demedi.
şimdiki doktorum sağolsun söyledi ben kendimden şüpheleniyodum ama doktorlar bişey demeyince sormak
aklımın ucundan bile geçmedi.birde bizde azosperm problemi var eşimde ameliyat yöntemiyle sperm buldular bulunan spermlerin de
kalitesi iyi değilmiş anlayacağın bizim bebişimz olursa Allahın izniyle tam mucize olacak
bu halime bile gülüyorum Rabbim istesin yeter ki herşey olur
canım anlatıklarını okuyunca çok üzüldüm inşallah bu sefer sağsalim alırsın bebişini yada bebişlerini
ahh canım ben 3. tüp bebek denemei yapacağım daha önceki doktorlar sende pko var bile demedi.
şimdiki doktorum sağolsun söyledi ben kendimden şüpheleniyodum ama doktorlar bişey demeyince sormak
aklımın ucundan bile geçmedi.birde bizde azosperm problemi var eşimde ameliyat yöntemiyle sperm buldular bulunan spermlerin de
kalitesi iyi değilmiş anlayacağın bizim bebişimz olursa Allahın izniyle tam mucize olacak
bu halime bile gülüyorum Rabbim istesin yeter ki herşey olur
canım anlatıklarını okuyunca çok üzüldüm inşallah bu sefer sağsalim alırsın bebişini yada bebişlerini
evet öyle tüp bebekde pco çok iyi oluyo fazla yumurta oluyo çünkü
baze de pko işe yarıyo demek ki
canım bana dr tüp bebek öncesi genetik test yaptı sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz benim 1 dış gebeliğim var ondan yapılmasını istedisana ne için genetik test yapıldı canım :26:
slm canım senin ilk denemem mi olacakkısmetse benim bu ay ilk denemem olacak hayırlısıyla ilkinde kavuşuruz bebeklerimize
maşallah canım ne çok yumurtan olmuş inş sonucun da böyle pozitif olurevet bende 32 yumurta alında 28 döllendi en son 2 transfer 8 dondurma
evet canım ilk denemem benim.rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.
kızlar ben hala hasta olmadım( bugün 4.günüm git gide umutlanıyorum :'(
sağol canım Allah razı olsun umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama bazen karamsarlık da çökmüyo değilcanım diyorum ya dr bazen bizim umutlarımızla oynuyolar diye...Allahtan bu dr bilmiş pko olduğunu yoksa bir sürü gereksiz yere yanlış tedavi olacaktın geçmişte olduğun gibi yine zaman kaybı olacaktın kime güveneceğimizi şaşırdık bizde. eşin için rabbim şifasını versin inş tez elden canım hiç umudunu kaybetme rabbim ne güzellikle verir hiç ummadığımız beklemediğimiz bi an da
sağol canım Allah razı olsun umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama bazen karamsarlık da çökmüyo değil
bizi bekleyen 1 tüp sperm var inşallah bunda kaliteli çıkar yoksa eşim tekrardan
ameliyat olacak Rabbim hepimizin dualarını gerçeğe dönüştürsün inşallah
/QUOTE=gulsenyalcin;31803468]kızlar ben hala hasta olmadım( bugün 4.günüm git gide umutlanıyorum :'(
tüp bebek mi yaptırmıştın canım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?