2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amin canım, tüm süreç boyunca hiç böyle olmamıştım. bugün yerimde duramıyorum :)

yarın daha başka hisedeceksin bebeğinle sarmaş dolaş olduğunu onu içinde bir yerlerde olduğunu bilmek bambaşaka hissetirecek sana ini içinde büyür büyür 9 ay orada kalır

yarın daha başka hisedeceksin bebeğinle sarmaş dolaş olduğunu onu içinde bir yerlerde olduğunu bilmek bambaşaka hissetirecek sana ini içinde büyür büyür 9 ay orada kalır

Harika. İnşallah çok iyi geçer transferin ve bebeğine kavuşursun.

amin kızlar, progynex imi vuruldum, birazdan clexane'ı da vurup uyurum inşallah mışıl mışıl sonra sabah hoop bebişim göbeğimde

Bugün kontrolüm var bakalim yumurtalarim ne kadar buyumus allahtan bisey olmazsa pazartesi yumurtalarimi toplucaklar cok heyecanliyim bi aksilik çıkacak diye de çok geriliyorum...

bnde cok erkenn öğrendimm tadını cıkaramadan o yüzden hiç cicim günleri yaşayamadıkk

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

cnmmm nerde yaptırdını da yaz ekleyweyim listye

merhaba bende bahçeci de başlayacağım kısmetse ekim gibi.
benim 3.tüp bebek denemem olacak bu sefer de mustafa bey bana gebelik aşısı yapacağını söyledi
ve muhakkak 5.güne gideceğiz dedi birde genetik test yaptırdım onun sonucunu bekliyorum onun sonucuna göre tedavi programı
başlıyacak artık nasıl bir program uygular onu tam bilmiyorum ama rahim çizdirme ilk defa duydum o nasıl birşey acaba?

inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım insan bilmediği şeyler ile karşılaşınca gerçekten kafası çok karışıyor

kızlar yarın transferim var bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum

transferin hayırlı olsun 9 ay boyunca bebeğin seninle olsun inşallah

slm kızlar gebelik aşısı ne oluyor bilgi verebilirmisiniz bi de aranızda dondurulmuş embrio transferi olna varmı

canım bana dr tüp bebek öncesi genetik test yaptı sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz benim 1 dış gebeliğim var ondan yapılmasını istedi sana ne için genetik test yapıldı canım :26:
canım eurofertil istanbulda olucak kısmetse.

slm canım senin ilk denemem mi olacak kısmetse benim bu ay ilk denemem olacak hayırlısıyla ilkinde kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…