- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
kızlar yarın transferim var bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum
hayırlı olsun bebiş olsun inş
amin canım, tüm süreç boyunca hiç böyle olmamıştım. bugün yerimde duramıyorum :)
yarın daha başka hisedeceksin bebeğinle sarmaş dolaş olduğunu onu içinde bir yerlerde olduğunu bilmek bambaşaka hissetirecek sana ini içinde büyür büyür 9 ay orada kalır
Harika. İnşallah çok iyi geçer transferin ve bebeğine kavuşursun.
evet canım çok yakın evlilik tarihlerimiz..ben fsh yüksekliğini evliliğimin 4 ayımda öğrendim...yeni evliliğimin tadını çıkaramadan yüksek fsh ile boğuştum..cannım ben 32 yaşında geç evlendim ..seçemedik birtürlü koca işte..herşey nasip kısmet işte evlilikte evlat sahibi olmakta..hayatımın aşkını geç bulduk inş hayatımın anlamı meleğimde geçte olsa Allahımında izniyle gelcek annesine..
kızlar bende eylülde tüp bebeğe başlıyorum.benide listeye eklermisiniz.ben 25 eşim 28 yaşında ve 3 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.eşimde morfoloji 0 ve hızı düşük.3 güne kadar adet olup tedaviye start vericez allahın izniyle.rabbim yüzümüzü güldürsün.
Kızlar Perşembe günü transferim oldu nolur belirtilere ilgili bilgisi olan yazsın günler geçmiyor kasıklarımda batmalar var
merhaba bende bu ay tüp bebek tedavısıne basladım. gonalf 225 doz kullandım ıkı gundur bugun daha ıgnemı yapmadım ama dr dozu dusurdu 200 yaptı. kac gun daha kullanırım acaba bu ıgnelerı....ne zaman toplama ıslemıne gecerler....
merhaba bende bahçeci de başlayacağım kısmetse ekim gibi.kızlar benim bu ayki tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. bahçecide yolumuza devam edicez. üçüncü tüp bebek denemesi olacak bu. aranızda üçüncü tüp bebek denemesinde tedavi şeklini değiştiren var mı? gebelik aşısı rahim çizdirme pgt gibi yöntemleri deneyen??? ben çok kararsız kaldım. bundan sonraki tedaviye doktor ne zaman başlar bilmiyoruz. maddi olarak ta zaten sıkışıcaz gibi. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım insan bilmediği şeyler ile karşılaşınca gerçekten kafası çok karışıyorSelamlar ben geldim doktordan..malum kendi doktorum yurtdışına gittiği için iki gündür farklı doktorlar tarafından kontrol ediliyorum.bugun yumyumcanlar büyümüş olgunlaşmış fakat sağ tarafta değişik birşey gördü dr hidrosalpenks bu dedi (tüpler su topluyormuş laparoskipi ile tüpün bür kısmı yada tamamı alınıp birkaç ay sonra tüp bebek tedavisine devam ediliyormuş bu su dolmuş tüple olmazmış içerisindeki sıvı endometriyuma kaçıp bebeğe zarar veriyormuş düşükle sonuçlanıyormuş)ve dün muayene eden diğer doktoru çağırdı.o doktorda orada iki üç adet 20 mm lik yumurta olduğunu ondan öyle göründüğünü hs düşünmedüğini söyledi.cumartesi yinede toplama işlemi yapılacak orada kesin sonuç belli olacak.allahım şindi gelde benim kadar rahat insan bile stres yapmasın sağlıkla başladığım yumurta takibinde neredeyse durduk yere olan tüpümden olacam.e2 im bugun insani sınırlarda yükselmiş dünkü gibi çok değil şükür 2100 olmuş.şimdi iki gün otur düşün su mu o yumurta mı diye
Benim değişik hiç bir ağrım sızım yok kasıklarda yumyum büyümesinden olan klasik ağrılarım tüp bu durduk yere şişer mi ki acaba var mı duyan bilen ???
cnmmm nerde yaptırdını da yaz ekleyweyim listye
merhaba bende bahçeci de başlayacağım kısmetse ekim gibi.
benim 3.tüp bebek denemem olacak bu sefer de mustafa bey bana gebelik aşısı yapacağını söyledi
ve muhakkak 5.güne gideceğiz dedi birde genetik test yaptırdım onun sonucunu bekliyorum onun sonucuna göre tedavi programı
başlıyacak artık nasıl bir program uygular onu tam bilmiyorum ama rahim çizdirme ilk defa duydum o nasıl birşey acaba?
inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım insan bilmediği şeyler ile karşılaşınca gerçekten kafası çok karışıyor
transferin hayırlı olsun 9 ay boyunca bebeğin seninle olsun inşallah
ben oldum canım donmus embriyo transferi nasipse bu ay ki adetimlede olucamslm kızlar gebelik aşısı ne oluyor bilgi verebilirmisiniz bi de aranızda dondurulmuş embrio transferi olna varmı
canım bana dr tüp bebek öncesi genetik test yaptı sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz benim 1 dış gebeliğim var ondan yapılmasını istedimerhaba bende bahçeci de başlayacağım kısmetse ekim gibi.
benim 3.tüp bebek denemem olacak bu sefer de mustafa bey bana gebelik aşısı yapacağını söyledi
ve muhakkak 5.güne gideceğiz dedi birde genetik test yaptırdım onun sonucunu bekliyorum onun sonucuna göre tedavi programı
başlıyacak artık nasıl bir program uygular onu tam bilmiyorum ama rahim çizdirme ilk defa duydum o nasıl birşey acaba?
inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım insan bilmediği şeyler ile karşılaşınca gerçekten kafası çok karışıyor
transferin hayırlı olsun 9 ay boyunca bebeğin seninle olsun inşallah
canım eurofertil istanbulda olucak kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?