- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.001
ben oldum canım donmus embriyo transferi nasipse bu ay ki adetimlede olucam
canm ben estrofem bide crinone jel kullanmıstım 10. günde transfer oldum..dondurulmuş embrio transferi bende bu ay olacam esterefome başladıktan kaç gün sonra transfer oluyo onu merak ediyorum
canm ben estrofem bide crinone jel kullanmıstım 10. günde transfer oldum..
estrofemi ilk 3 gün birer adet
4.5. gün. iki adet sonra hep günde 4 tane içtim taki kürtaj olana kadar crinone jelede adetimin 8. günü başladım
benm ilk üç gün tek sonraki günler 3 tane iç dedi esterofemi 10. gün gel dedi lucrin diye bir igne kullanıyorm hergün jele daha var dedi 10. gün transfer yok bende
canım herkesin dr kendine göre farklı yöntem uyguluyor demekki mesela ben hiç iğne kullanmadım opudan sonra..bide kürtaj derken olmaddımı tutmadımı
benmde ilki tuttu ikiz oglan ama 21 haftalık erken dogumla mayısın 2sinde kaybettm sadece 5 dk yaşadılar işte bu ay 2. dondurulmuşla devam ediyorm yoksa şuan kucagmda olacaktı çocuklarım ama maalesef bunda da var bır hayır demekten baska çare yokcanım herkesin dr kendine göre farklı yöntem uyguluyor demekki mesela ben hiç iğne kullanmadım opudan sonra..
ben opudan sonra ohss oldugum için 2 ay sonra ilk denememi donmuş embriyo transferi oldum tutundu sonra kalp atışları yeni oluşuyo haftaya tam olucak dedni bi dahaki haftaya kalp atışlarını duyamadık bi haftada sonra bekledik olmadı 9+2de kürtaj oldum
7 bucuk ay oldu şimdiye doğurmak üzere olacaktım napalım nasip..
o yüzden şimdi 2. donmuş embriyo transferim olacak
aynen canım kısmetten ötesi yok senin durumun daha zor..
benmde ilki tuttu ikiz oglan ama 21 haftalık erken dogumla mayısın 2sinde kaybettm sadece 5 dk yaşadılar işte bu ay 2. dondurulmuşla devam ediyorm yoksa şuan kucagmda olacaktı çocuklarım ama maalesef bunda da var bır hayır demekten baska çare yok
aynen canım kısmetten ötesi yok senin durumun daha zor..
ben senin yazdıklarını tüp bebek gülüğümüzden biiliyorum
ne diyelim hayırlısı olsun canım gönlü kırıklar bu sefer kavusalım yavrularımıza
canım mesajının başlığına özlem ahmet yaz benide ekleyin de arkadaş girdiğinde ekler senisaol canım benm allah hepimizin yardımcısı olsun bu listeyi kim hazırlıyo bilmiyorum bu aya bnide yazarlarsa sevinirim transfer günümü perşembe muayneye gidecem herhalde söylerler
3 düşük 7 haftalık 1 erken dogum 21 hftalık ve şimdi buz bebekle yola devam inşallah transfer günüm perşembe belli olacak benide bu ay ki listeye eklerseniz sevinirim teşekkürler
ah canım ya neler yaşamış atlatmışsın allahım sabır versin kayıpların çok büyük gerçekten inş bu sefer muradına erersin canım rabbim inş sağ sağlim nasip eder
allah hepimizin yüzünü güldürsün benmle aynı hamile kalan kuzenmin eşi dogm yaptı bebişi kucagında ama ben offfffffff ne yapalım var bunda da bir hayır allah verdi allah aldı demekten başka çarem yok ama şunu söylim ilk aylar yapılan düşügü çok çabuk atlattm ama son beni mahfetti o yüzden kuçuklere o kadar üzülmeyn şükredin allah daha büyük acılar vermesin ben dedmki keşke bunlar 7 haftalık gitseymş karnında onların kımıltısı hissedip te bide dogurup onların küvezde yaşam mücadelerini verirken izlemek kadar zor bir şey yok küvezin başında 3 kişi elinde bir uzzun çubukla bir o tarafa bir bu tarafa bebeklerimi çeviriken bile gönlüm razı olmadı canımda can gitti resmen o kadara acılar içinde onların göbüşlerini gördüm şişip şişip inmeleri dedm yaşıyorlar yaşayacaklar diye ama maalesef ben dogm haneden cıktım yatagıma yattm eşim arkamdan geldi meleklerimiz gitti bizi bıraktı dedi aglayarak o an birdaha dünya başıma yıklıldı dedm keşke bende o masada ölseydm dedm gerçekten işte bu yüzden diyorm küçükken sadec vaar oldugunu biliyosn hamileym diyebiliyorsun ama onu hissetmek çok zor hamile kıyafetlerm hala annemde eve gelmedi mesela bni görn herkez dogurdun mu hayırlı olsun diyor markettı çalışan bile bezler indirmde diyin ce kafamızdan kaynar su döküldü kıp kırmızı olduk eşimle bu yüzden kuçük düşüklerinize okadar üzülmeye allah daularımızı kabul etsin bu ay buraya yazalım hamileyizz diye ve inşallah haziran anneleri oluruz
çok haklısın bitanem eminim o an yaşadıklarınız dayanılmazdr rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimseyiş evlat acısı göstermesinbenim de 8 haftalık bi kaybım oldu ama dediğin gibi çok küçüktü daha kendini bile hissedemeden bırakıp gitti beni rabbim hepimizi ayrı ayrı sınavdan geçiriyor yine herşeye rağmen dayanıyoruz allahım sabrını da veriyo arkadaşım herşey allahtan elimizden hiç bişey gelmez yine de çok şükür
inş rabbim bizlerede bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir
hasretim senin durum ne
benim başımdan bi dış gebelik geçti canım ameliyatla alındı sağ tüpüm de gitti3 olumsuz aşılama yapıldı olmayınca tüp bebeğe karar verdik şimdi dr tüp bebeğe hazırlıyo pzt günü randevum var hala ad adetim gelmedi ayrıca pko da var bende bilmiyorum yani ne olacak inş ilk denemem de bende pozitifi görürüm canım
ben canım adetimin 21. günü bi iğne oldum acaba o mu gecikme yaptı :26:
inşallah canım sen ne yapıyon beklemedemisin tedavi görüyomusun kaç ay oldu düşügün olalı bide hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?