- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.321
Merhaba yumiler ne durumda opu zamanı belli oldu mu? ya da çatlatma iğnesi?
Kızlar başlığımız iyice gerilere düşmüş nerelerdesiniz yahu
evet benm test tarihim 16 aralık tabi sabredebilirsem
evet benm test tarihim 16 aralık tabi sabredebilirsem
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahcanım transferim oldu saalı günü bgn 2.gn
bugün kuran okudum ve hepimize dualar ettim burdaki herkeze Allahım kabul etsin boynumuzu bükük bırakmasın inşallah
yani şuan bıdıkların seninle oh oh çok şükür Allahım onları sana sımsıkı bağlasın annesi
Selam kızlar...
Cok oldu yazamadim bu arada tüp bebege başladım. Bugün yumurtalarim toplandi cuma için de transfer randevusu verdiler... Yarın progestan iğnesi yaptiricam birkac sorum var :) saat vermediler sizce hangi saat daha uygun? Bana 2 kutu vermis doktor transferden sonra da kullanılıyor mu?
Bu arada bebeklerini bekleyenleri tebrik ediyorum ve darısı tüm isteyenlerin basina :))
Kislar iyi akşamlar prsbe randevum var tup bebek öncesi merak ediyorum ne olacak normalde 1 ayda basliyacaktik ama eşimin işlerinin yoğunluğundan 2 aya kalcak galiba Allah hayirlisini eylesin
Amin canim sonucu guzel olsunda 1-2 ay beklemekten zarar gelmez ben başlıcaz diye haziranda gittim transfer taaa ekimde oldu ama allaha sukur sonucu gguzeloldu insalalh sana da nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?