2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ya kızlar umut tüp bebek e gittik ulun beye ,gerçekten çok Candan çok Güven
Veren bir doktor. Eşim de hipogonadizm vardı :fsh ve lh hormonlarının salgılanmasın da sıkıntı vardı dolayısıyla testosteron da salgılanmasın da sıkıntı oluyordu. Ulun bey 2 tüp bebek denemememizi görünce çok şaşırdı,hiç buna gerek yoktu dedi. Dedim më de sana yanlış tedavi uygulanmış onun için sperm sayın düşmüştür dedi. Umut da ki ürologibi emre bey de tedaviye başlamami zi önerdi,size hiç tüp bebek yapmayalım dedi. Biz doğal yolla olma sürecini ilk bebeğimiz e sahip olduktan sonra başlasak dedik ,o tedavi sonucunda sperm sayısında ki ve kalitesinde ki artışın tüp bebek de ki pozitif sonuç içinde önemli dedi. Eşim emre beye gidecek ,ama kafam çok karışti ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44: birkaç arkadaşım ve kardeşim hariç kimse bilmiyor tüp bebek denedigimizi,çocuk dusunmuyor musunuz artık diyenler sürekli yok düşünmüyoruz demekten bide savunmasını yapmaktan çok sıkıldım ve yoruldum biran once tüp bebek le yada normal yolla hayirlisiyla sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak istiyorum arkadaslarimdan yada etrafta hatta bu arkadasim tv de esra Erol ikinciye hamile olduğunu söyledigin de bile kötü oluyorum gözlerim doluyor enerjim düşüyor, bir yandan diyorum doktorlar para için mi birbiriyle paylaşıyor ,ne bilim kafa karışıklığın dan dolayi bir sürü düşünceler kafamda cirit atıyor

Iyi aksamlar Kislar Biras o nce netten bi yazi okudum transferden yaRin Saat once rahime bhg hormunu veriliyomus Igne gibi biseymis embriyonun tutunmasini kolaylastiriyomus doktorun makalesinde okumustum bilgisi olan varmis armi

Slm arkadaşlar ben tedaviye dün başladım.merional diye bir iğne verdiler günde iki defa iki doz şeklinde bunu kullanan varmı aranızda yan etkileri oldumu nasıl sonuçlar aldınız.benim karnımdan kasıklarıma doğru gerginlik ve batmalar var bu normalmidir acaba

Kislar iyi akşamlar prsbe randevum var tup bebek öncesi merak ediyorum ne olacak normalde 1 ayda basliyacaktik ama eşimin işlerinin yoğunluğundan 2 aya kalcak galiba Allah hayirlisini eylesin

Selam kızlar...
Cok oldu yazamadim bu arada tüp bebege başladım. Bugün yumurtalarim toplandi cuma için de transfer randevusu verdiler... Yarın progestan iğnesi yaptiricam birkac sorum var :) saat vermediler sizce hangi saat daha uygun? Bana 2 kutu vermis doktor transferden sonra da kullanılıyor mu?
Bu arada bebeklerini bekleyenleri tebrik ediyorum ve darısı tüm isteyenlerin basina :))

Hayirli olsun canim tedavin ignelerden bende oldum bol miktarda ama ayni saatlerde yaptirmadim gun icinde bazen aksam ustu ne zaman musait olursam ben hamileligimin 10. Haftasina kadar kullandim ama tedbir amacliymis hatta baska bi doktor duyunca sasirmisti

Kislar iyi akşamlar prsbe randevum var tup bebek öncesi merak ediyorum ne olacak normalde 1 ayda basliyacaktik ama eşimin işlerinin yoğunluğundan 2 aya kalcak galiba Allah hayirlisini eylesin

Amin canim sonucu guzel olsunda 1-2 ay beklemekten zarar gelmez ben başlıcaz diye haziranda gittim transfer taaa ekimde oldu ama allaha sukur sonucu gguzeloldu insalalh sana da nasip olsun

Herkese iyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamıyordum. İyisiniz inşaallah. İstanbultb ve reollove sizleri çok merak ediyorum. Hamileliğiniz iyi geçiyodur inşaallah. Tedaviye başlayanların tedavileri hayırla sonuçlanır inşaallah. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylesin...:)

Merhaba Kislar tup bebek oncwsi randevum vardi busefer rahime cisik atcaklar bu konuda bilginuz varmi hemde yumurta sayisi ve kalitesi Icin yesil cay iyi diyolar bilgisi olan Varsa ne olur yazsin

Amin canim sonucu guzel olsunda 1-2 ay beklemekten zarar gelmez ben başlıcaz diye haziranda gittim transfer taaa ekimde oldu ama allaha sukur sonucu gguzeloldu insalalh sana da nasip olsun

Ne Gusel canim senin adinq sevindim Allahim saglikla kucagina aldirsin benimde rahime cisik atcaklar bilmiyorum artki arkafasim bende yumurta azligi var doktorum Bile daha nekadar devam edeceksinuz diyo Allahim hayirlusini versin gunde iki bardak yesil cay iciyom faydasi var diyolarvama bilmiyom artikb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…