- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.241
Canım bhcg güzel yükseliyor bir kaç güne kesen de görünür inşallah kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaşım oldu sen doktorun söylediklerini yap ve hiç kalkma bol su iç umarım sağlıkla devam eder gebeliğinCanim kac gun surdu benim dun kirmiziyfi rengi bugun az geliuor ve kahverengi kan degerim yukeelmis 1269 olmus doktor fis gebelik yada yerlesme kanamaso olabilir dedi senin az mi oldu kanamam ins benimde seninki gibidir bugun doktor uzaktan bi kese goruyorum ama emin olamiyorum dedi kese kacta goxukur ku
Canım sen hiç bi is yapma dinlen sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy..tuvalet harici kalkma bile..ins bisi olmaz bir sürü arkadas boyle kanama geçirdi bise olmadı bebeklerine..:)
Canım bhcg güzel yükseliyor bir kaç güne kesen de görünür inşallah kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaşım oldu sen doktorun söylediklerini yap ve hiç kalkma bol su iç umarım sağlıkla devam eder gebeliğin
Kizlar kanamam basladi kosarak doktors gittim 12 gun deger 447 di 14 gun kanamdan sonraki dwger 956 olmus ultr4asyonda bisey cikmadi dusuk tehlikesi var dedi gunluk pedi dolduracak kadar kirmizi ve yogun hepsi is stresinden sabahtan beri dua ediyorum lutfen dua edin bisey olmasin benim gibi olan varmi cok kotuyum kizlar cokkk
Canım korkma degerin çok guzel yükseliyor maşallah tup bebekte oluyor bu kanamalar sen yat dinlen inşallah yakinda keseyide görürsün keseler demek geliyor içimden çünkü degerin ikiz gibi geliyor bana
merhaba kızlar .. kendimi toparlayamadım sanırsam... bebegimi kaybetmemiş olsaydım 9 haftalık olcaktı.. Rabbim kimselere bu acıyı tattırmasınRabbim bize ve eşlerimize sağlık versin...
İyi akşamlar kizlarrrrr nasılsınızartık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
GÜNAYDIN HANIMLAR CUMARTESİ DR. GİTTİM DR İYİ Mİ KÖTÜ MÜ DEDİ ANLAYAMADIMHERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU ÇOK ACELE ETTİĞİMİ BİR SORUN OLMADIĞI İÇİNDE TÜP BEBEK ve AŞILAMANINDA OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ. EN AZ 6 AY DAHA BEKLEYECEKMİŞİM. STRES YAPMAYI BIRAKTIĞINDA 100% ÇOCUĞUN OLUR DEDİ.BİRDE KAN DEĞERLERİM KÖTÜ KANSIZLIK DEMİR EKSİKLİĞİ VAR. ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ. BİRDE BİRAZ KİLO VER HAMİLE KALACAKSIN DEDİ ÜZÜLEYİM Mİ SEVİNEYİM Mİ ANLAYAMADIM. YUMURTA REZERVLERİ İLE İLGİLİ BİR KAN TAHLİLİ VARMIŞ O YAPILDI BİR HAFTA SONRA ÇIKIYORMUŞ. TAHLİLDE DE SORUN ÇIKMAZSA KENDİ KENDİME HAMİLE KALMAYI BEKLİCEM
Amin canim inşallah bizde bu mutluluğu yaşayacağız RAbbim büyük onun hazinesi bol bizede nasp edecek inşallah şükür sabır dua
Günaydın canim inşallah hayırlısıyla bebeğini tez zamanda kavusursun Allah gönlüne gore versin
Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....
GÜNAYDIN HANIMLAR CUMARTESİ DR. GİTTİM DR İYİ Mİ KÖTÜ MÜ DEDİ ANLAYAMADIMHERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU ÇOK ACELE ETTİĞİMİ BİR SORUN OLMADIĞI İÇİNDE TÜP BEBEK ve AŞILAMANINDA OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ. EN AZ 6 AY DAHA BEKLEYECEKMİŞİM. STRES YAPMAYI BIRAKTIĞINDA 100% ÇOCUĞUN OLUR DEDİ.BİRDE KAN DEĞERLERİM KÖTÜ KANSIZLIK DEMİR EKSİKLİĞİ VAR. ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ. BİRDE BİRAZ KİLO VER HAMİLE KALACAKSIN DEDİ ÜZÜLEYİM Mİ SEVİNEYİM Mİ ANLAYAMADIM. YUMURTA REZERVLERİ İLE İLGİLİ BİR KAN TAHLİLİ VARMIŞ O YAPILDI BİR HAFTA SONRA ÇIKIYORMUŞ. TAHLİLDE DE SORUN ÇIKMAZSA KENDİ KENDİME HAMİLE KALMAYI BEKLİCEM
Kızlaaaaarrr bebeğimi gördüm bugün çok ama çok mutluyum. Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın. İnşaallah kucağımıza almayıda nasib etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?