2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

artık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa

tedavin hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Allah tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasib etsin. Merak ettiğin bişey olursa cevap verebilirim canım. Benimde 3. Denememdi şuan 5+4 haftalık oldum. Salı günü keseyi görmeye gidecez inşaallah. Rabbim herkese nasib etsin.

çok teşekkürler cerdus allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah :) rabbim sana bana isteyen her kuluna hayırlı evlatlar nasip etin inşallah

Amin canim amin ben bugün birşey ogrendim tutunmayi kolsylastiran bir aşı varmis onu arastiriyorum

Canim tedavin hayirli ugurlu olsun. İnşallah iyi haberlerini aliriz. Ben de dun opu oldum.pazar gunu transfer e cagirdilar. Iki dollenen var.ucuncu gun embriyo transfere olacak inşallah. Dua et bana da.

İnşallah arkadaslar bir umut gunlerdir forumu didik didik okuyorum kizlardan biri yaptırmış hangi başlık olduğunu yarın yazarım

Kizlar kanamam basladi kosarak doktors gittim 12 gun deger 447 di 14 gun kanamdan sonraki dwger 956 olmus ultr4asyonda bisey cikmadi dusuk tehlikesi var dedi gunluk pedi dolduracak kadar kirmizi ve yogun hepsi is stresinden sabahtan beri dua ediyorum lutfen dua edin bisey olmasin benim gibi olan varmi cok kotuyum kizlar cokkk

çok geçmiş olsun canım. Rabbim sıkıntını gidersin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Hiç korkma canım ayağının altına kırlent koy sırtüstü yat ve bolbol dinlen. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah.

Amin canim insallah kizlar yerlesme kanamasi hakkinda bilgisi olan varmi kirmizimi oluyor doktor implant kanamsi olaholir dedi bhcg dusmemis ama cok korkuyorum luyfen bilgisi olanlar yazsin

Canım sen hiç bi is yapma dinlen sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy..tuvalet harici kalkma bile..ins bisi olmaz bir sürü arkadas boyle kanama geçirdi bise olmadı bebeklerine..:)

Amin canim insallah kizlar yerlesme kanamasi hakkinda bilgisi olan varmi kirmizimi oluyor doktor implant kanamsi olaholir dedi bhcg dusmemis ama cok korkuyorum luyfen bilgisi olanlar yazsin

benım oyle oldu .. bende cok sasırmıstım regl gıbı ama daha az bı sekılde... eger devam edıyorsa ara ara dıkkat etmelisin.. benım bı an oldu ve daha hıc olmadı.. ıns benımkı gıbıdır

benım oyle oldu .. bende cok sasırmıstım regl gıbı ama daha az bı sekılde... eger devam edıyorsa ara ara dıkkat etmelisin.. benım bı an oldu ve daha hıc olmadı.. ıns benımkı gıbıdır

Canim kac gun surdu benim dun kirmiziyfi rengi bugun az geliuor ve kahverengi kan degerim yukeelmis 1269 olmus doktor fis gebelik yada yerlesme kanamaso olabilir dedi senin az mi oldu kanamam ins benimde seninki gibidir bugun doktor uzaktan bi kese goruyorum ama emin olamiyorum dedi kese kacta goxukur ku

5 haftalıkken görünür canım..ama kanama olunca görünmezse bilemem..merak etme bebisin senledir duruyodur orda sen dinlen ağlama üzülme rahim stresten kasilir cunku..ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…