- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.221
hayırlı olsun canım inşallah sen nerde tadevi görüyorsun birde tüp bebek öncesi neler gerekli test falan yapılıyormu? Hazırlıklı gideyim bize sadece randevu verildi birşey söylenmedi. Birde ücret olarak ne kadar tuttu?dün başladım bgn 2. Iğne mi vurundum
artık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
çok teşekkürler cerdus allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah :) rabbim sana bana isteyen her kuluna hayırlı evlatlar nasip etin inşallah
Allah yardimcin olsun canim allah hayirli evlat versin insallah her zaman destekcinim allahin izniyleartık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
Amin canim amin ben bugün birşey ogrendim tutunmayi kolsylastiran bir aşı varmis onu arastiriyorum
Merhaba canım. Nasi birseyms bu asi ben de meraklandim:26:
artık buralara kimse uğramıorrr ben tedaviye başladım hiç destekçim yok tecrübeliler azcık sohbet edelim yaa
Benden bilmiyorum ama arastiriyorum ama sanirim babadan alinan kan ayristirilip deri altindan anneye veriliyormus
amin canım cumartesi randevun kaçta inşallah sana dua edicem hayırlı bi başlangıç olması için[/QUOTE
Allah razı olsun canım şuan o kadar duygulandım ki anlatamam. hamilelerin ve temiz ağızdan yani müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş rabbim dualarını kabul etsin. Yaşadığın bu güzel duyguları bana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin (amin) Rabbim evlatlarını hayırlı salih evlatlar etsin[/QU
cerduy canım bugünkü randevun inşallah güzel geçer şuan sana ve burda isteyen tüm arkadaşlara dua ediyorum. Cem hoca çok iyi bir doktor başarılar inşallah seninde tutar beni haberder et
çok geçmiş olsun canım. Rabbim sıkıntını gidersin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Hiç korkma canım ayağının altına kırlent koy sırtüstü yat ve bolbol dinlen. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah.Kizlar kanamam basladi kosarak doktors gittim 12 gun deger 447 di 14 gun kanamdan sonraki dwger 956 olmus ultr4asyonda bisey cikmadi dusuk tehlikesi var dedi gunluk pedi dolduracak kadar kirmizi ve yogun hepsi is stresinden sabahtan beri dua ediyorum lutfen dua edin bisey olmasin benim gibi olan varmi cok kotuyum kizlar cokkk
çok geçmiş olsun canım. Rabbim sıkıntını gidersin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Hiç korkma canım ayağının altına kırlent koy sırtüstü yat ve bolbol dinlen. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah.
Canım sen hiç bi is yapma dinlen sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy..tuvalet harici kalkma bile..ins bisi olmaz bir sürü arkadas boyle kanama geçirdi bise olmadı bebeklerine..:)Kizlar kanamam basladi kosarak doktors gittim 12 gun deger 447 di 14 gun kanamdan sonraki dwger 956 olmus ultr4asyonda bisey cikmadi dusuk tehlikesi var dedi gunluk pedi dolduracak kadar kirmizi ve yogun hepsi is stresinden sabahtan beri dua ediyorum lutfen dua edin bisey olmasin benim gibi olan varmi cok kotuyum kizlar cokkk
Amin canim insallah kizlar yerlesme kanamasi hakkinda bilgisi olan varmi kirmizimi oluyor doktor implant kanamsi olaholir dedi bhcg dusmemis ama cok korkuyorum luyfen bilgisi olanlar yazsin
çok geçmiş olsun canım. Rabbim sıkıntını gidersin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Hiç korkma canım ayağının altına kırlent koy sırtüstü yat ve bolbol dinlen. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah.
benım oyle oldu .. bende cok sasırmıstımregl gıbı ama daha az bı sekılde... eger devam edıyorsa ara ara dıkkat etmelisin.. benım bı an oldu ve daha hıc olmadı.. ıns benımkı gıbıdır
5 haftalıkken görünür canım..ama kanama olunca görünmezse bilemem..merak etme bebisin senledir duruyodur orda sen dinlen ağlama üzülme rahim stresten kasilir cunku..ok?Canim kac gun surdu benim dun kirmiziyfi rengi bugun az geliuor ve kahverengi kan degerim yukeelmis 1269 olmus doktor fis gebelik yada yerlesme kanamaso olabilir dedi senin az mi oldu kanamam ins benimde seninki gibidir bugun doktor uzaktan bi kese goruyorum ama emin olamiyorum dedi kese kacta goxukur ku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?