2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar bende bu akşam az bir miktar kan geldi Dr kalçadan 2 progestan vverdi makattan başka bi ilaç bide coraspirin kes dedi kadın doğumcu baktı kese yerinde dedi içinde sıvı da varmış keseden ayrı bir noktada küçük bir kanama alanı var dedi düşük riski yani bana dua edin ne olur

allahım korusun inşallah bol dua et canım elini karnına koy ve hep dua et hem rabbim hem de küçük meleğin duyar sesini inşallah...

Allahım emeklerini umutlarını bosa çıkarmasın. Hic korkma inşallah hiçbirşey olmaz. Kesenin icinde şe degil kanama şükür. Bol bol dua er canim. Bende edeceğim sana.

inşaALLAH yerleşme kanamasıdır. duların kabul olduğu bu güzel Muharrem ayında seninde duan kabul olsun,bizimde senin için ettiğimiz dualar kabul olsun,bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşaALLAH.........

İnş herşey iyiye gider Telaş yapma rahat sakin olmaya çalış stres iyi değil bilirsin. Herşey güzel olack inşallah duam seninle. Bende her an Allah'a dua ederm hayırlısıyla hamilelik geçirip hayırlısıyla doğum hayırlı evlatlarım olsun inş. Herkesin inşallah.

Canım inşallah birşey olmaz ben oğlumda 10 haftalıkken aşırı kanamam oldu doktora gittim kesesi ayrılmaya başlamıştı ama kalp atışları devam ediyordu 2 gün hastanede yattım çok şükür birşey olmadı tüp bebekte böyle şeyler oluyormuş yat dinlen iğnelerini ihmal etme

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

Canım merhaba bende dondurulmuşla kaldın5+3 üm bende bir göğüs ağrısı yok hala sen de nasıl belirtiler var biraz endişelendim ama

valla benım goguslerım ve belım ağrıyor arasıra.. bıde regl olcakmısım gıbı hzursuzluk var .. herkezde olcak dıe bısey yok zaten sekercım ne güzel ıste sorunsuz gecırıyorsun ıns böyle devam eder.. sen keseyı kalp atışını falan gordunmu ?

merhaba arkadaşlar, cumanız mübarek olsun. Az önce doktor kontrolünden geldim, gece 4 ten beridir kırmızı kanamalarım var bazen çoğalıyor bazen azalıyo, büyük ihtimalle düşük yaptım dedim ama muayenede bebeğimin kesesini gördüm (şükürler olsun). Tam 5 haftalık olmuş, doktor kanaman çok düşük tehdin var pazartesi rapor verelim sana dedi. jel kullanıyodum yerine progestan iğne verdi günde iki tane yaptıracakmışım ama düşük önleyici bi iğne var proluton ondan vermedi acaba kendim alıp yaptırsam mı...

merkezi ara canım iyi olsun derken birde kötü olmasın

Canım doktorun vermediyse kullanma bence ama sen bilirsin ya da doktoruna düşük iğnesi proluton depot kullanacakmıyım? size sormayı unutmuşum diye bir sor. İnşallah birşey olmaz

kızlar az önce wc de benden küçük bi pıhtı düştü acaba düşük mü yaptım çünkü kananam aşırı yok ağrım sızımda yok. çok merak ediyorum evime yakın bi hastaneye gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…