2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar 10. gün değerim 2,8 çıkmış sanıyorum aslında sanmıyorum biliyorum negatif ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne diyelim tevekkül etmekten başka çaremiz yok

Canım inş bir sonra ki ay sağlıkla hamile kalırsın Allah muhtaç etmesin doktorlara doğal yoldan mucize yaşarsın inş amin

Üzüldüm canım ya allahım sabır versin dünyalar tatlısı bir oğlun var en azından :) bir dahakine yüzünü güldürsün rabbim inşallah

Lukrin yumurtaları baskılamak için kullanılır. Ben ilk iki tedavimde 225 gpnal f kullandım, sonuncu da 300 menopur. 19 yumurtadan sadece 12olgun çıktı ve onlardan 9-u döllendi. Ama az doz kullanan arkadaşlarım var ki, mesela 5 yumurta toplandı, 5-i de 5. güne gitti, iki transfer. İki gün önce ikizlerini doğurdu ( 3 aşılama, 5 tüpden sonra ilk kez hamile kaldı). Oysa önceki tedavilerinde 30 dan 20 den yukarı yumurya toplanırdı.

Hayırlı olsun sümeyye İnş güzel haberlerini alırız

Amincanım. Her kesin güzel haberlerini almak nasip olsun.

Kızlar 10. gün değerim 2,8 çıkmış sanıyorum aslında sanmıyorum biliyorum negatif ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne diyelim tevekkül etmekten başka çaremiz yok

Valla ilk sende on gün testini duydum. Dr ilaçları bıraktırdımı Bırakmayacaksan. İkî gün sonra tekrar kanda baktır. Allah hayırlısını versin canm

Canım gecmis olsun. Neden bir ay sonraya karar verdiniz. Sabah ki yazilarda sen de hemen baslarsin sanmistim. Insallah hakkimizda hayirlusi olur..

Canım senin icin uzuldut. Tıpkı kendimde oldugu gibi. Ama umidini koru. Insallah tekrar dene. Ben bugun dr la konustum. Hemen bu adetim olyr olmaz basliycax
Hayırlısı Allahtan

Flockee. Allah büyük.umudunu yıtırme inş Bigün. Olacak Allah'ın izniyle.

Canım inş bir sonra ki ay sağlıkla hamile kalırsın Allah muhtaç etmesin doktorlara doğal yoldan mucize yaşarsın inş amin
Teşekkür ederim canim ama bu imkansiz benim tuplerimin ikiside tıkalı
Üzüldüm canım ya allahım sabır versin dünyalar tatlısı bir oğlun var en azından :) bir dahakine yüzünü güldürsün rabbim inşallah
Amin canim Sağol Allah razı olsun
2,0 kızlar benim bu bekleyişimde hüsranla sonuçlandı rabbim sizleri güldürsün inşallah
Canim çok üzüldüm ne diyeyim Rabbim evlerimizi evlatlarimizin sesleriyle doldursun senin kac embriyoydu
Canım gecmis olsun. Neden bir ay sonraya karar verdiniz. Sabah ki yazilarda sen de hemen baslarsin sanmistim. Insallah hakkimizda hayirlusi olur..

Doktorum oyle soyledi 1ay dinlen dedi

Allahtan ümit kesilmez, lütfen üzme kendini birazcık dinlen kafanı rahat bırak belki kendiliğinden hamile kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…