2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Cumamiz mubarek olsun.

Mübarek olsun amiiiiin. Herkesin inşallaaaah. Canm tşkler iyiyim. Bi sorun yok işte çoğu yatmaktayım. Mesal daha odamdan çıkmadım. Hep dinleniyor m. Geçen azıcık bulaşık yaptım eşim dövmekten beter kızdı. Kendi aklınca doğuma kadar yatacm. E dior bulaşık yıka gez dolan sonra bişi olursa cocuk istersn. Yani o zamn umrunda olmayacakmış Zaten biliyorsan geçen yazdım eşim in kızı var 15 basack iki ay sonra işleri yapıo. Şimdi evi temzliyo. Kahvaltı hazırlayıp kaldıracak hatta şimdi girdi odayı da temizledi Kahvaltıyı bekliyorum. Açıktık ikizlrle ee ben anlattım Sen nasılsın senin bebişle nasıl gidio inş iyisinz

Son düzenleme:
kızlar az önce wc de benden küçük bi pıhtı düştü acaba düşük mü yaptım çünkü kananam aşırı yok ağrım sızımda yok. çok merak ediyorum evime yakın bi hastaneye gitsem mi

evet evet hem dr.u ara hem de git yakın hastaneye inşallah herşey yolundadır. Allahım bu kuluna yardımcı ol yarabbim!

ohh ne güzel yardım edecek birileri var evde bizim ev pasağından ölüyor:)bizde iyiyiz şükür sorun yok yatıyorum bolca pazarteside işe başlıcam

kızlar az önce wc de benden küçük bi pıhtı düştü acaba düşük mü yaptım çünkü kananam aşırı yok ağrım sızımda yok. çok merak ediyorum evime yakın bi hastaneye gitsem mi

Canım doktorunu ara söyle pıhtı dediğin nasıl bir şey anlat oturup bekleme

Cok tesekkur ederim canim benim insallah Allahim herkesin dualarini kabulbetsin kycagini doldursun benim bugun ignelerunv3 gunu incir kurudevyapuyom ama kasiklarim busefer agriyo oyusden bugun yapmadum Allahim neyler eyler en guzeleni eyler

Cok tesekkur ederim canim benim insallah Allahim herkesin dualarini kabulbetsin kycagini doldursun benim bugun ignelerunv3 gunu incir kurudevyapuyom ama kasiklarim busefer agriyo oyusden bugun yapmadum Allahim neyler eyler en guzeleni eyler

İncir kürünü bende duymuştum yumurtaları arttırıyormuş sen nasıl yapıyorsun?

Kızlarrrr yarın transferim var.Lütfen benim için ayetel kürsü okurmusunuz?Hamile arkadaşlarım lütfen sizde okuyun.Benim gibi yarın transeferi olucak kimse varmı ?

Kızlar bişey sorucam . Transferden kaç saat sonra idrarı yapmak gerekiyor? Yaşayanlar lütfen yazsın?

Cok tutmakta iyi degil dediler bana. Rahme baskı yaparmış. Surgu iste sıkışınca. Ben okuyacağım senin icin. Benimde transferimin 4. Gunu tatlim. Allah yardımcın olsun. Kap bebisleri bir dahada bırakma inşallah.

Kızlar bişeyd daha sorucam bana opudan sonra prednol+monodoks+cor aspirin+folik asit verdi. Yarın 12 de transeferim var. Hemşireyei aradım. İlaçları içeyim mi diye iç tabii dedi bana mantıklı gelmedi.Aspirin ve folik asit okey ama Monodoks ve prednol antibiyotik tarzı ? İçmeyi düşünmüyorum ? Siz transefere gidereken içmişmiydiniz?

ben sadece folik ve progestan kullanıyordum halada devam ediyorum.daha önce prednol ve monodur kullananı hiç duymadım.ama dr unun bir bildiği vardır herhalde.

Prednolu hala iciyorum. Antibiyotigide transfer gunüne kadar ictim. Ne dıyorlarsa yap onlarda iyimi bilicez güzelim ya. Allah yardımcın olsun.

Canım ben de her opudan sonra sen kullanan ilaçları kullandım, ancak her seferinde monodoks ve prednolu 4 gün kullan dediler. Transfer 5. gün oldu. Bir keresinde 3. gün transferi oldu. O zaman da transfer günü kullanmadım.

canım bende kullandım prednolun amacı ödem oluşmasını engellemek monodoks da cerrahi bir işlem var sonuçta olası bir enfeksiyonu engellemek ben transfer gününe kadar içtim

Meraba kızlar bugün transferimin 10. Günü aşırı dercede duygusalım yine olmadı gibi hissediyorum. Daha 2 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok. Bu gün akşama kadar ağladım yine anneliği tadamıyacam diye. Ailem yine acıyan gözlerle bakacak. Eşim yine donup kalacak. Kaynanam yine mi olmadı diyecek. Bıktıııııım insanlara hesap vermekten. Sabahlara kadar yalvarıyorum allahım bu defa olsun diye. Arkadaşım 2 aylık evli öğrendim ki birbuçuk aylık hamile oturup ağladım ben 10 yıldır uğraşıyorum elalaem evlendiği ay hamile kaloıyor neden ben diye saatlerce ağladım. Bu defa da olmazsa zerre kadar gücüm kalmadı. Kusura bakmayın kızlar içimi dökececek kimsem yok beni en iyi sizler anlarsınız. Çok kötüyüm ne olur dua edin.

Canım ben yumurta toplama isleminden sonra içtim bu ilaclari 4 gun kullandim 5.gun transferim oldu

sevgili arkadaşım;inan seni çok iyi anlıyorum,ben çalışıyorum çalıştığım ofiste bir çok bayan arkadaşım var.arkadaş zorla tüp bebekle hamile kalıyorum bir bakıyorum arkadaşlardan biride hamile tabi ben 7-8 haftalık düşük yapıyorum sonra iş başı yapıyorum hamile kalan arkadaşlarımın aş erme hikayelerini,eşlerine nasıl naz yaptıklarını dinliyorum sonra bu gruba eltilerim katıldı hep beraber hamile kalıyoruz ben düşük yapıyorum onlar bebeklerini doğuruyor.ALLAH tan o bebekleride çok seviyorum doğsaydı benim bebeğimde bu kadar olacaktı diyorum onların sevgisiyle kendimi avutuyorum... yaşadığımız acı tecrübeler bizi olgunlaştırıyor.üzülüyoruz kırılıyoruz insanlara cevap veriyoruz mesela kavinvalidemin akrabaları sen çocuk yapmadın mı?daha diyorlar bende ben yapamıyorum(yapmak ne demekse ALLAH ol derse olacak) diyorum belkide benim hiç çocuğum olmayacak bilinmez umutsuz değilim ama belki olmayacak ne yapayım şükür halinde olacağız kimseye muhtaç olmadan hayatımızı sürdürebildiğimiz için cennette yavruları bekleyen anneler olduğumuz için kolay mı en sevdiklerini özlemek o yüzden o böyle dedi bu böyle düşün dü kafamıza takmadan umudumuzu yitirmeden savaşa devam edeceğiz.ALLAH teala kabul etmeyeceği dua için ellerimizi açtırmaz.güzel kardeşim kalbini ferah tut.rabbim sanada mucizeni verecek inşaALLAH(çok uzun oldu sürç-i lisan ettiysem af ola)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…