- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.861
Cumamiz mubarek olsun.
kızlar az önce wc de benden küçük bi pıhtı düştüacaba düşük mü yaptım çünkü kananam aşırı yok ağrım sızımda yok. çok merak ediyorum evime yakın bi hastaneye gitsem mi
kızlar az önce wc de benden küçük bi pıhtı düştüacaba düşük mü yaptım çünkü kananam aşırı yok ağrım sızımda yok. çok merak ediyorum evime yakın bi hastaneye gitsem mi
Mübarek olsun amiiiiin. Herkesin inşallaaaah. Canm tşkler iyiyim. Bi sorun yok işte çoğu yatmaktayım. Mesal daha odamdan çıkmadım. Hep dinleniyor m. Geçen azıcık bulaşık yaptım eşim dövmekten beter kızdı. Kendi aklınca doğuma kadar yatacm. E dior bulaşık yıka gez dolan sonra bişi olursa cocuk istersn. Yani o zamn umrunda olmayacakmış Zaten biliyorsan geçen yazdım eşim in kızı var 15 basack iki ay sonra işleri yapıo. Şimdi evi temzliyo. Kahvaltı hazırlayıp kaldıracak hatta şimdi girdi odayı da temizledi Kahvaltıyı bekliyorum. Açıktık ikizlrleee ben anlattım Sen nasılsın senin bebişle nasıl gidio inş iyisinz
İnşallah bu son olur canım inşallah Rabbim kucağını doldurur.
Canım sen hangi aşamadasın transfer sonu beklemedemisin yoksa hamilemisin ben unutmuş olabilirim kusura bakma ne olur hoş gör yaşadıklarımdan kim hangi aşamadaydı unuttum
Cok tesekkur ederim canim benim insallah Allahim herkesin dualarini kabulbetsin kycagini doldursun benim bugun ignelerunv3 gunu incir kurudevyapuyom ama kasiklarim busefer agriyo oyusden bugun yapmadum Allahim neyler eyler en guzeleni eyler
Kızlar bişey sorucam . Transferden kaç saat sonra idrarı yapmak gerekiyor? Yaşayanlar lütfen yazsın?
Kızlar bişey sorucam . Transferden kaç saat sonra idrarı yapmak gerekiyor? Yaşayanlar lütfen yazsın?[/Q
canım tarnsferin hayırlı olsun inşallah kucağın dolsun.bende okudum senin için ALLAH kabul etsin.ben transferden 5 dk sonra masadan kalkıp odama yürüyerek gittim.gider gitmezde önce wc ye gidip bir kısmını yaptım yoksa çatlıcaktım sonra 45 dk kadar yattım kalkıp eve geldim.rabbim ol derse oluyor.Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar bişeyd daha sorucam bana opudan sonra prednol+monodoks+cor aspirin+folik asit verdi. Yarın 12 de transeferim var. Hemşireyei aradım. İlaçları içeyim mi diye iç tabii dedi bana mantıklı gelmedi.Aspirin ve folik asit okey ama Monodoks ve prednol antibiyotik tarzı ? İçmeyi düşünmüyorum ? Siz transefere gidereken içmişmiydiniz?
Kızlar bişeyd daha sorucam bana opudan sonra prednol+monodoks+cor aspirin+folik asit verdi. Yarın 12 de transeferim var. Hemşireyei aradım. İlaçları içeyim mi diye iç tabii dedi bana mantıklı gelmedi.Aspirin ve folik asit okey ama Monodoks ve prednol antibiyotik tarzı ? İçmeyi düşünmüyorum ? Siz transefere gidereken içmişmiydiniz?
İncir kürünü bende duymuştum yumurtaları arttırıyormuş sen nasıl yapıyorsun?[
/QUOT
Canim tedavi sirasinda yapiliyomu bilmiyom amma ben yapiyorum adetimden 3.4 gun once basladim benimbyumurta sayim az oluyodu 3.4 tane oluyodu 2 yada 1 tane anca Transfer ediliyodu Doktor gegen gittiyimuzde 5 tane dedi bilmiyorum artik .nasil yaptigima gelince 6.7 tane inciri sicak suyun icinde 15 dal kaynatiyorum kahvaltidan yaRin Saat once iciyorum ben hepsini iciyodum ama yarusi sabah yarisi aksam olcakmis benim kasiklarim agridigi icin bugun yapmad im insallah faydasi olur bide bi yerde tranfer gunu ananass yemeye baslanacakmis 5 bolunup 5 gun yiyecekmisin ortasindaki beysa yer cok faydaliymis 5 Hunden fasla yenmucekmis ama Bumu okumustum faydasi varmi bilmiyorum ama her yerde yaziyor ben gecenkinde yemustim ama olmadi transferden once yemeyecekmissin bide Hergun 1 tatli kadgi ketenn tohumu yicekmusin hayirlisi artik Allah herkesin yardcisi olsun sizinde bildikleriniz Varsa payladirsanus memnun olurum
Meraba kızlar bugün transferimin 10. Günü aşırı dercede duygusalım yine olmadı gibi hissediyorum. Daha 2 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok. Bu gün akşama kadar ağladım yine anneliği tadamıyacam diye. Ailem yine acıyan gözlerle bakacak. Eşim yine donup kalacak. Kaynanam yine mi olmadı diyecek. Bıktıııııım insanlara hesap vermekten. Sabahlara kadar yalvarıyorum allahım bu defa olsun diye. Arkadaşım 2 aylık evli öğrendim ki birbuçuk aylık hamile oturup ağladım ben 10 yıldır uğraşıyorum elalaem evlendiği ay hamile kaloıyor neden ben diye saatlerce ağladım. Bu defa da olmazsa zerre kadar gücüm kalmadı. Kusura bakmayın kızlar içimi dökececek kimsem yok beni en iyi sizler anlarsınız. Çok kötüyüm ne olur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?