- 31 Ağustos 2011
- 1.267
- 763
- 123
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.801
Slm. Benm üç deneme oldu üçüde her adette. Ara vermeden yaptım. Dr bir sorun olmaz aralıksız dedi. Ve kısmet üçüncüde tuttu Geçen hafta keseleri gördük ikiz. Bi hafta sonrada muayene var.
Aferin vallahi dedektif gibi soru hazırlamışsın tebrik ederim şu çaresizlik insana neler yaptırıyor gülüyorum şu anda halimeSorularimi hazirladim zaten. Histeroskopi de bunlardab biri...slmdi sedrus bizm niye tutmadi? Embriyo kromozom vs disinda bizim rahimde neden tutynmadilar di mi?
1-rahim kalınlıği
2-kan pihtilasmasi
3-yuksek bagisiklik
4-transferden sonra kanda hirmon takipleri
5-histeroskopi
6-genetik tani testleri.
Yani aklima gelenler bunlar..brazdan sorcam
canım daha aşamalara geçemedik :) bugün gidip ne yapacağımızı konuşcaz.nasipse aralıkta adet olunca gel dedi :)
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel Rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin
Aferin vallahi dedektif gibi soru hazırlamışsın tebrik ederim şu çaresizlik insana neler yaptırıyor gülüyorum şu anda halime
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Canim dr.la gorustum. Hemen ilk adetimde basliyoruz...Histeroskopi yi de sordum.... bana zaten tedaviye baslamadan once yapilam sey oymus. Yani rahim incelendi kucuk bir miyom vardı alindi temizlendi...transferden sonra kanda hormon takiplerine gerek gormedi.rahim kalinligi veya kanda pihtilasma ile ilgili de degilmis....sozun ozu ayni sekilde tekrar denicwz
Çok sevindim canım hemen olucak adetle başlayacaksın demek ne güzel bakalım beni nasıl bir hikaye bekliyor bende senin soru kağıdını çalayım da aynı soruları yönelteyim bakalım benim doktorum ne diyecek
canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin
peki tedavi ücretin ne kadar indirim yapacaklarmı hangi merkez senin ki?Evet evet hemwn basliycaz ins. Haftaya kadar insallah adet olurum 3.gun doktordayim... sen de dr.nla gorusunce haber ver ne zaman basluyxani
cnm en son gittiğimde sağda 2,solda 1 yumurtam olgunlaşmış pazartesiye kadar iğnelere devam etcem doktor rahim kalınlığım 6.2 dedi normali kaç olması gerek pazartesiye kasdar daha yükselirmi
cnm en son gittiğimde sağda 2,solda 1 yumurtam olgunlaşmış pazartesiye kadar iğnelere devam etcem doktor rahim kalınlığım 6.2 dedi normali kaç olması gerek pazartesiye kasdar daha yükselirmi
Bende 7.5 tan sonra diye biliyorum. Ama 9 U geçerse daha iyiymis sanırım.
cok ama cok sevindim saglıklı çözünmelerine benim de iki tane.merak ediyorum tabi.senden güzel haberler bekliyorum arkadasımmm
Hayırlı ugurlu olsun canim. Mesela benim testimde negatif cikti. Bugunlerde adetimi bekliyorum.yani bu adetimde hemen
baslayabilir miyim. Yani sen negatifi gorduguun hemen arkadindan gelen adetin le mi tedaviye basladin. ? biraz sonra dr.la goruscem. Bu negatif sonuc uzerine.bir saat sonra goruscez. Hemen diyeyim o zaman bugun yarin hastalanirsam hemen 2.ye baslayalim diye......
Kızlar 10. gün değerim 2,8 çıkmış sanıyorum aslında sanmıyorum biliyorum negatif ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne diyelim tevekkül etmekten başka çaremiz yok
kızlarrrr ne olur dua edin kan verdimmmmmmm
Arkadaşlarım sizlerden yorum bekliyorum. transferimin 22. günü değerim 1281ve lekelenmelerim başladı, bugün transferimin 25. günü değerim 2042 çıktı. Lekelenmelerim kahverengiydi ama iki gündür çamur gibi idrarımı yaparken sanki tortu, kum gibi gelmeye devam ediyo değerim istenen gibi artmamış ortadaymış tam, kese görmek içinde değerin 2500 ü geçmesi gerekiyomuş... Bu duruma nasıl yorum yaparsınız , ayrıca cumartesi raporum bitiyo yarın merkeze gidicem tekrar rapor alıyım mı nedersiniz. :26: üzüliyim mi sevineyim mi kafam çok karışık. buarada pek ağrım yok belim ağırıyo, göğüslerimde de ço0k ağrı hassasiyet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?