2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Slm. Benm üç deneme oldu üçüde her adette. Ara vermeden yaptım. Dr bir sorun olmaz aralıksız dedi. Ve kısmet üçüncüde tuttu Geçen hafta keseleri gördük ikiz. Bi hafta sonrada muayene var.

Sağolasın canım paylaşımın için. Bebişlerine rabbim hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Aferin vallahi dedektif gibi soru hazırlamışsın tebrik ederim şu çaresizlik insana neler yaptırıyor gülüyorum şu anda halime
canım daha aşamalara geçemedik :) bugün gidip ne yapacağımızı konuşcaz.nasipse aralıkta adet olunca gel dedi :)

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı

5. denemesını yapacak bırı olarak o kadar sevındım kı anlatatmam... resmen umutoldun bana lütfen banada dua et tekrar tebrık edıyorum canımm benım

canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel Rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin

Aferin vallahi dedektif gibi soru hazırlamışsın tebrik ederim şu çaresizlik insana neler yaptırıyor gülüyorum şu anda halime

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Canim dr.la gorustum. Hemen ilk adetimde basliyoruz...Histeroskopi yi de sordum.... bana zaten tedaviye baslamadan once yapilam sey oymus. Yani rahim incelendi kucuk bir miyom vardı alindi temizlendi...transferden sonra kanda hormon takiplerine gerek gormedi.rahim kalinligi veya kanda pihtilasma ile ilgili de degilmis....sozun ozu ayni sekilde tekrar denicwz

Çok sevindim canım hemen olucak adetle başlayacaksın demek ne güzel bakalım beni nasıl bir hikaye bekliyor bende senin soru kağıdını çalayım da aynı soruları yönelteyim bakalım benim doktorum ne diyecek

Evet evet hemwn basliycaz ins. Haftaya kadar insallah adet olurum 3.gun doktordayim... sen de dr.nla gorusunce haber ver ne zaman basluyxani

canım ne güzel söylüyorsun ya bana umut oldun üçüncü denemende ikiz ne güzel rabbim nazarlardan saklasın bizlere de nasip etsin

cnm en son gittiğimde sağda 2,solda 1 yumurtam olgunlaşmış pazartesiye kadar iğnelere devam etcem doktor rahim kalınlığım 6.2 dedi normali kaç olması gerek pazartesiye kasdar daha yükselirmi

Evet evet hemwn basliycaz ins. Haftaya kadar insallah adet olurum 3.gun doktordayim... sen de dr.nla gorusunce haber ver ne zaman basluyxani
peki tedavi ücretin ne kadar indirim yapacaklarmı hangi merkez senin ki?

cnm en son gittiğimde sağda 2,solda 1 yumurtam olgunlaşmış pazartesiye kadar iğnelere devam etcem doktor rahim kalınlığım 6.2 dedi normali kaç olması gerek pazartesiye kasdar daha yükselirmi

Canım 9 mm den sonra transfer yapılıyor diye biliyorum

Bende 7.5 tan sonra diye biliyorum. Ama 9 U geçerse daha iyiymis sanırım.

Histeroskopi olucak olanlar arkadaslar benim rahim filminde yapışıklık çımıştı. Doktror histeroskopi olmadan tüp yapmam dedi bende oldum.Tanısal histeroskopi yapıldı. Çok ama çok basit sakın korkmayın ve rahim tertemiz çıktı boşuna para ödedim o işleme yaniii

Kızlar 10. gün değerim 2,8 çıkmış sanıyorum aslında sanmıyorum biliyorum negatif ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne diyelim tevekkül etmekten başka çaremiz yok

Evt canm. Negatifi aldığım zamn hastalandım ikinci gün tedaviye devam ettim. Bant falan ilaçlar. Günü geldîğindede. Transferm oldu. Benm ilkte 12 embriyom vardı her defasında üç tane kondu Tabi gerîye kalmadı çünkü iyi olmayanları attılar.

Kızlar 10. gün değerim 2,8 çıkmış sanıyorum aslında sanmıyorum biliyorum negatif ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne diyelim tevekkül etmekten başka çaremiz yok

Vals ilk sende on gün testini duydum. Dr ilaçları bıraktırdımı Bırakmayacaksan. İkî gün sonra tekrar kanda baktır. Allah hayırlısını versin canm

az önce doktorumla da konuştum malesef negatif 1 ay dinleneceğim sonra kontrole gel ne yapabiliriz oturup konuşalım dedi Tevekkül edelim iyi düşünelim iyi olsun hakkımızda hayırlısı görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Arkadaşlarım sizlerden yorum bekliyorum. transferimin 22. günü değerim 1281ve lekelenmelerim başladı, bugün transferimin 25. günü değerim 2042 çıktı. Lekelenmelerim kahverengiydi ama iki gündür çamur gibi idrarımı yaparken sanki tortu, kum gibi gelmeye devam ediyo değerim istenen gibi artmamış ortadaymış tam, kese görmek içinde değerin 2500 ü geçmesi gerekiyomuş... Bu duruma nasıl yorum yaparsınız , ayrıca cumartesi raporum bitiyo yarın merkeze gidicem tekrar rapor alıyım mı nedersiniz. :26: üzüliyim mi sevineyim mi kafam çok karışık. buarada pek ağrım yok belim ağırıyo, göğüslerimde de ço0k ağrı hassasiyet yok.

canım jel kullanıyorsan tortu o sebebten olabilir merkeze gideceğim diyorsun sana en güzel yolu orda göstereceklerdir ümidini yitirme belki geç tutunmuştur bebeğin sana bir arkadaşım 3 ayında hep ara ara kahverengi kanamaları dewam ediyor düşük önleyici bir iğnesi var haftada onu vuruluyor birde kan suladırıcı kullanıyorsan doktoruna sorup onu bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…