- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.881
HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.
sevgili arkadaşım;inan seni çok iyi anlıyorum,ben çalışıyorum çalıştığım ofiste bir çok bayan arkadaşım var.arkadaş zorla tüp bebekle hamile kalıyorum bir bakıyorum arkadaşlardan biride hamile tabi ben 7-8 haftalık düşük yapıyorum sonra iş başı yapıyorum hamile kalan arkadaşlarımın aş erme hikayelerini,eşlerine nasıl naz yaptıklarını dinliyorum sonra bu gruba eltilerim katıldı hep beraber hamile kalıyoruz ben düşük yapıyorum onlar bebeklerini doğuruyor.ALLAH tan o bebekleride çok seviyorum doğsaydı benim bebeğimde bu kadar olacaktı diyorum onların sevgisiyle kendimi avutuyorum... yaşadığımız acı tecrübeler bizi olgunlaştırıyor.üzülüyoruz kırılıyoruz insanlara cevap veriyoruz mesela kavinvalidemin akrabaları sen çocuk yapmadın mı?daha diyorlar bende ben yapamıyorum(yapmak ne demekse ALLAH ol derse olacak) diyorum belkide benim hiç çocuğum olmayacak bilinmez umutsuz değilim ama belki olmayacak ne yapayım şükür halinde olacağız kimseye muhtaç olmadan hayatımızı sürdürebildiğimiz için cennette yavruları bekleyen anneler olduğumuz için kolay mı en sevdiklerini özlemek o yüzden o böyle dedi bu böyle düşün dü kafamıza takmadan umudumuzu yitirmeden savaşa devam edeceğiz.ALLAH teala kabul etmeyeceği dua için ellerimizi açtırmaz.güzel kardeşim kalbini ferah tut.rabbim sanada mucizeni verecek inşaALLAH(çok uzun oldu sürç-i lisan ettiysem af ola )
Meraba kızlar bugün transferimin 10. Günü aşırı dercede duygusalım yine olmadı gibi hissediyorum. Daha 2 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok. Bu gün akşama kadar ağladım yine anneliği tadamıyacam diye. Ailem yine acıyan gözlerle bakacak. Eşim yine donup kalacak. Kaynanam yine mi olmadı diyecek. Bıktıııııım insanlara hesap vermekten. Sabahlara kadar yalvarıyorum allahım bu defa olsun diye. Arkadaşım 2 aylık evli öğrendim ki birbuçuk aylık hamile oturup ağladım ben 10 yıldır uğraşıyorum elalaem evlendiği ay hamile kaloıyor neden ben diye saatlerce ağladım. Bu defa da olmazsa zerre kadar gücüm kalmadı. Kusura bakmayın kızlar içimi dökececek kimsem yok beni en iyi sizler anlarsınız. Çok kötüyüm ne olur dua edin.
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ya benim bi eltim var benden 6 yıl sonra evlendi 4 düşük yaptı 5. Ye şuan hamile aksilik o ya benim tüp bebek denememe denk geldi ve bizim aramız hiç iyi değil. O şuan hamile diye bütün ilgiler alakalar onun üzerinde ben hiç bizaman onun aldığı ilgiyi alamadım. Kaynanamgil bana hep umutsuz gözle bakıyolar işte nasıl olsa bunun çocuğu olmayacak diye eltim de ha bire laf sokuyo. Anlayacağın destek olacak kimsem yok. Bu yüzden bu kadar perişanım
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ya benim bi eltim var benden 6 yıl sonra evlendi 4 düşük yaptı 5. Ye şuan hamile aksilik o ya benim tüp bebek denememe denk geldi ve bizim aramız hiç iyi değil. O şuan hamile diye bütün ilgiler alakalar onun üzerinde ben hiç bizaman onun aldığı ilgiyi alamadım. Kaynanamgil bana hep umutsuz gözle bakıyolar işte nasıl olsa bunun çocuğu olmayacak diye eltim de ha bire laf sokuyo. Anlayacağın destek olacak kimsem yok. Bu yüzden bu kadar perişanım
kesinlikle böyle şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin arkadaşlar, eğer eşiniz sizin destekçinizse diğerlerini boşverin Allaha havale edin en güzelini o bilir
canım bende kullandım prednolun amacı ödem oluşmasını engellemek monodoks da cerrahi bir işlem var sonuçta olası bir enfeksiyonu engellemek ben transfer gününe kadar içtim
canım sen dra gidecektin gittin mi?merak ettim
off yaa bu kendini bilmez insanlardan bende bıktımm..insan içine çıkamaz olduk aslında bu durumdan bir kurtulsakk kafadan atabilsekk ne iyi olacak belki kendiliğinden bile gelecek yavrularr:))
benimde kuzenin eşi aynı zamanda evlendikk bi oğlu var 5 aylık şimdi ikinciye hamile 8 haftalık benim durrumumu bildiği halde aradı ve bana diyorki sana bir haberimmm var çok meraklıyımda sankiii deli oldum zaten benim olmamışşş üzüntüm hat safhadaa...
her insanın sınavı farklı demek buda bizim kaderimiz başa gelen çekiliyorr((
Bende böyle düşüncesiz insanlari Rabbime havale ediyorum hepimizin hayatinda var bunlardan
slm kızlar, bugün doktora gittim kese gözüktü (9 mm), kesenin az üstündü kanama alanı var dedi ama keseyi etkilemez dedi çünkü hafif kanamalarım devam ediyo ama beta hcg yaptırdım yükselmesi gerekirken düşmüş tekrar dış lab. gönderdiler ya hep bi aksilik çıkıyo bi türlü sevinemiyorum şimdi ne olucak acaba boş gebelik mi diye korkmaya başladım.
inş korktuğun başına gelmez herşey yolundadır umarım
Bugün transferin üçüncü günü ama tık yok bende hiç bir değişiklik yok vücudumda gerçi negatif çıkacağını tahmin ediyorum ama eşim şimdiden hamileymişim gibi davranıyor yaa çok üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?