2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim benim duan okadar guzelki Icin fetahladi okuyunca Rabbim yolundan ayirmasinn bizi isyan edenletden eylemesin herseyin hayirlusini nasip etsin agzina saglik

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ya benim bi eltim var benden 6 yıl sonra evlendi 4 düşük yaptı 5. Ye şuan hamile aksilik o ya benim tüp bebek denememe denk geldi ve bizim aramız hiç iyi değil. O şuan hamile diye bütün ilgiler alakalar onun üzerinde ben hiç bizaman onun aldığı ilgiyi alamadım. Kaynanamgil bana hep umutsuz gözle bakıyolar işte nasıl olsa bunun çocuğu olmayacak diye eltim de ha bire laf sokuyo. Anlayacağın destek olacak kimsem yok. Bu yüzden bu kadar perişanım

canım benim ne yaşadığını ne hissettiğini çok iyi biliyoruz rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın biz göremesekde yaşadıklarımızda bir hayır vardır rabbim ne eylerse güzel eyler

haklısın canım SEVDU; etrafımızdaki kendini bilmez ben istedim oldu diyen insanların yüzünden moralimiz bozuluyor,ama derdi veren ALLAH mükafatı da büyük.... sabretmek zor ama sabırlı olmalıyız.ben ilk hamileliğimde 20 haftalık ikiz doğum yaptım bebekler yaşamadı eltimin 5 aylık bebeği vardı bebek her ağladığında gögüslerimde bir ağrı ve bir sıvı gelirdi meğerse süt geliyormuş gizli gizli çok ağlardım eşim yeğenini sevdiği zaman doğursaydım bizim bebeğimizi sevecekti diye çok üzülürdüm ama sonra sabretmeyi öğrendim bir sürü yeğenlerim oldu eltim çocuğu bana vermek istemezdi herhalde nazarım değecek diye zamanla alışıyor insan ALLAH ım diyorsun senden gelene boynum kıldan ince ALLAH onları evlatlarıyla sınav etmesin.bizlerede hayırlı sağlıklı versin şimdiden kendini üzme gün doğmadan neler doğar inşaALLAH duan kabul olacak.bizdede eltiler arasında ayrım vardır ama en güzelleri benim iltifatları ben alırım onların çocukları varsa bende de ben var ben anacığımın kuzusuyum benden başka yok ALLAH bize sağlık merhamet versin şaka bir yana lafın kısası kendine güven ve kimseyi takma kafana 2 gün sonra güzel haberini alacağız inşaALLAH

aman canım benim ben 5buçuk altı yıl oldu evleneli eltim iki buçuk yıldır evli birbuçuk yaşında çocuğu var olmayınca olmuyor işte boşver ilgilenmesinler oda laf vursun neyin garantisi var ki sanki biz böyle olmayı istemedik bizim sınavımız bu birgün mutlaka mükâfatını alacağız biz varız destek olacak kendini yalnız ve perişan hissetme nolur

kesinlikle böyle şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin arkadaşlar, eğer eşiniz sizin destekçinizse diğerlerini boşverin Allaha havale edin en güzelini o bilir

canım bende kullandım prednolun amacı ödem oluşmasını engellemek monodoks da cerrahi bir işlem var sonuçta olası bir enfeksiyonu engellemek ben transfer gününe kadar içtim

Kızlar cevaplar ıcın çok sagolun yanı transferde giderken ıcmedınız dımı ?bende 4 gun kullandım ama yarın transferde giderken sağırım ve folik asır ıcıcem

canım sen dra gidecektin gittin mi?merak ettim

offf ya hiç sorma bahtsız bedeviye benzedim. iki hastaneye gittim doktor yok, merkezdeki doktorlarım çıkmışlar, kendi çalıştıpım hastanedeki doktorumda öğleden sonra çıkmış anlayacağın muayene olamadım, tlf la konuştum düşmüş olabilir dedi ama yarın sabaha çağırdı işte yarın bebiş hakkında haber veririm...

off yaa bu kendini bilmez insanlardan bende bıktımm..insan içine çıkamaz olduk aslında bu durumdan bir kurtulsakk kafadan atabilsekk ne iyi olacak belki kendiliğinden bile gelecek yavrularr:))

benimde kuzenin eşi aynı zamanda evlendikk bi oğlu var 5 aylık şimdi ikinciye hamile 8 haftalık benim durrumumu bildiği halde aradı ve bana diyorki sana bir haberimmm var çok meraklıyımda sankiii deli oldum zaten benim olmamışşş üzüntüm hat safhadaa...

her insanın sınavı farklı demek buda bizim kaderimiz başa gelen çekiliyorr ((

Bende böyle düşüncesiz insanlari Rabbime havale ediyorum hepimizin hayatinda var bunlardan

Bende böyle düşüncesiz insanlari Rabbime havale ediyorum hepimizin hayatinda var bunlardan

böyle düşüncesiz insanlar biz yaşadığımız sürece var olacaklar,bizlere mutluluk veren insanlarla görüşelim üzenleri boş verelim.sağlığımız yerinde Elhamdülillah.... dr.lar yaaaa niye tedavi oluyorsunuz sizin çocuğunuz olmaz demiyor,kendi başımıza mücadelemize devam ediyoruz.düşük yaptığımızda yada olumsuz bir sürece girdiğimizde bizi üzenler teselli ettiğinde çok şükür seninle konuşmak çok iyi geldi dediniz mi?(ben hiç demedim) ben teli kapatsada konuşma bitse diyorum o yüzden takmıyorum çünkü değeri yok sözlerinin iyi yada kötü.... belkide 11 sene oldu artık yüreğim nasır bağladı. benim umudum var rabbim hepimize evlat verecek( kaynanaymış,eltiymiş,arkadaşmış bunlar teferruat)adamın biri çok zenginmiş ve çok iyi kalpli bir alimmiş 20 sene evli olduğu halde çocuğu olmamış etrafındakiler sen kimin kızını istesen verirler niye 2.kere evlenmiyorsun zenginsin paranı kime bırakacaksın,alimsin kime ilim öğreteceksin demişler...bu kişi çok güzel cevap vermiş eğer kaderimde evlat sahibi olmak varsa bu eşimden de olurdu bunu bana eşim anlatmıştı,onada çok değer verdiği bir arkadaşı paylaşmak istedim...ALLAH 'a emanet olun...

Bugün transferin üçüncü günü ama tık yok bende hiç bir değişiklik yok vücudumda gerçi negatif çıkacağını tahmin ediyorum ama eşim şimdiden hamileymişim gibi davranıyor yaa çok üzülüyorum (

slm kızlar, bugün doktora gittim kese gözüktü (9 mm), kesenin az üstündü kanama alanı var dedi ama keseyi etkilemez dedi çünkü hafif kanamalarım devam ediyo ama beta hcg yaptırdım yükselmesi gerekirken düşmüş tekrar dış lab. gönderdiler ya hep bi aksilik çıkıyo bi türlü sevinemiyorum şimdi ne olucak acaba boş gebelik mi diye korkmaya başladım.

inş korktuğun başına gelmez herşey yolundadır umarım

canm üçüncü günden ne belli olacak okadar umutsuz olmaa..ben pozitifi alana kadar hiç bişi hissetmedim ki iki aylık olacam nerdeyse bitek hafif seyreden mide bulantısı başka bişi yok

Slm arkadaşlar ilk sayfadaki tabloda bende vardım ama özlem ahmet beni silmiş neden sildi bilmiyorum belkide çok yazamadığım içindir neyse.bende tedaviye başlıyorum şuan adetliyim adetimin 5.günü cyclo-progynova diye bi hap kullanmaya başlıcam rahim içi düzenleyici dedi hemşire bunu daha önce kullanan varmı aranızda.bu ilaç bittikten sonra adet olacakmışım ve tedavi tamamen başlayacakmış.böyle bi tedavi uygulanan varmı paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…