- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.601
Bak sakin ol. Ben birşey bilmiyorum ama defalarca okudum böyle olanları normalmiş yani...
arkadaşlar bu arada transferimin 22. günü beta hcg 1281 çıktı, cuma ilk kontrolüm var sizce kese gözükür mü o gün :26:
kızlar az önce lavaboya gittim sarımsı kahvemsi lekelenmem olmuş tamda anlayamadım günlük ped dolmuş yani hastaneyi aradım geri dönüş yapmadılar bu normal mi çok korkuyorumbugün transferimin 22. günü.
Kızlar opu bıttı 10 yumurta toplanmış nasıl sızce 5 gunu transferi yapılırmı bana yarın durumları hakkında bılgı verıceklermıs
Kızlar opu bıttı 10 yumurta toplanmış nasıl sızce 5 gunu transferi yapılırmı bana yarın durumları hakkında bılgı verıceklermıs
kızlar sabah evde idrar testi yaptım ama malesef negatif bende işe gelmeden önce kan verdim öğleden sonra 15:30 gibi çıkacak moralim bozuk aslında üzülmedim desem yalan olur bakalım hayırlısı bugün 7. günüm azda olsa varsa eğer bir şeyler çıkar diye düşünüyorum
çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun(((
slm hanımlar bnde aranıza yeni katıldım test günümü bekliyorum herkeze bol şanslar
canım sakin ol ama bence en yakın kadın doğumcuya git ilçedemisin merkezdemisin bilmiyorum ama en yakın özel devlet ne olursa olsun bir kadın doğumcuya git bekleme
Canım yaa hiç sorma ben hastanede çalışıyorum zaten ama kendi doktorum bişey demeden burdaki doktora muayene olmak istemiyorum.
dr.una ulaştın mı ne diyor normal miymiş? Bak benim buralardan okuduğum kadarıyla kahverengi lekeler , taze gelen kandan daha iyiymiş. normalmiş yani....
Muayene olmadan bir soruver istersen . (Ordakiler bilmiyor mu yoksa)[/QUOTE
hepsi bilmiyo, kadın doğumcunun da cihazı külüstür resmen ben bu işlerden biraz anlarımda bekliycem biraz.
canım sakin ol ama bence en yakın kadın doğumcuya git ilçedemisin merkezdemisin bilmiyorum ama en yakın özel devlet ne olursa olsun bir kadın doğumcuya git bekleme
Canım yaa hiç sorma ben hastanede çalışıyorum zaten ama kendi doktorum bişey demeden burdaki doktora muayene olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?