• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar selam.eylül ekim yazmışsınız ama ben yinede meraktan yazayım dedim.endometriozis yani çikolata kisti hastasıyım aralıkta tüp bebek yapılacak.bugün amh için kan verdim merakla sonucunu bekliyorum.tüp bebek öncesi yapılması gerekenler varsa yardımcı olurmusunz :)

canım ama ya akşam birşey olursa eğer ne yapacaksın?en yakın zamanda doktoruna ulaşmayı dene

tamam canım, çok sağol bu arada senin test neden bukadar geç çıkıyo ki çok saçma benim bütün testlerim 1 saatte çıktı. sizi oyalayıp meraklandırılar...

slm kızlar çok kötüyüm hcgm 30da 2 gün sabit kaldı artış gstermedi yarın tkrar kan tahlili yapcam duruma bakıcaz.. bnm gbi olan varmı degeri sabit kalıp yükselen???? :5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
kızlar selam.eylül ekim yazmışsınız ama ben yinede meraktan yazayım dedim.endometriozis yani çikolata kisti hastasıyım aralıkta tüp bebek yapılacak.bugün amh için kan verdim merakla sonucunu bekliyorum.tüp bebek öncesi yapılması gerekenler varsa yardımcı olurmusunz :)

meraba canım, inşallah hayırlı olur tedavin. Ben tedavi öncesi sigara kullanıyodum bıraktım onun dışında tedaviye başlamadan bi hafta önce günde 1,5-2 lt su içmeye başladım transfer olalı 22 gün ve hala içiyorum çünkü endometriumu kalınlaştırmaya yardımcı oluyo, hergün bir avuç badem, ceviz, kabak çekirdeği yedim ve hala devam ediyorum...şimdilik bukadar merak ettiğin diğer sorularıda seve seve cevaplarım.

meraba canım, inşallah hayırlı olur tedavin. Ben tedavi öncesi sigara kullanıyodum bıraktım onun dışında tedaviye başlamadan bi hafta önce günde 1,5-2 lt su içmeye başladım transfer olalı 22 gün ve hala içiyorum çünkü endometriumu kalınlaştırmaya yardımcı oluyo, hergün bir avuç badem, ceviz, kabak çekirdeği yedim ve hala devam ediyorum...şimdilik bukadar merak ettiğin diğer sorularıda seve seve cevaplarım.

canım teşekkür ederm cevabın için.ya ben günde bir tane sigara içiyorum.düşürdüm ama 3-4 taneydi.napcam nasıl bırakcam :((( yardım et ltfn:(

slm kızlar çok kötüyüm hcgm 30da 2 gün sabit kaldı artış gstermedi yarın tkrar kan tahlili yapcam duruma bakıcaz.. bnm gbi olan varmı degeri sabit kalıp yükselen???? :5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

canım öncekini nezaman yaptırdın ve transferinin kaçıncı günündesin.

canım öncekini nezaman yaptırdın ve transferinin kaçıncı günündesin.

canım 3. gün embryo 2 tane transferim oldu

12. gün hcg: 30

14. gün hcg: 31.45 aynı gün içerisinde baska bi hastanede tekrar yaptırdım 33.60 çıktı

bgn transferimin 17. günü

Son düzenleme:
test için çok erken canım benim .. neden acele ettin ki.. bnce sen bu degere bakma derim...
sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemez

canım sıkma canını test gününde birdaha dene bazı testler erken sonuç vermiyor tutunma 10.gün oluyormuş test günün n zaman
test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü

Sedrus üzüldüm gerçekten. Ama Allah ol dedîkten sonra olur biliyom demî. Umudunu yitirme belki bebişin senledr nerden bilirsin.

canım teşekkür ederm cevabın için.ya ben günde bir tane sigara içiyorum.düşürdüm ama 3-4 taneydi.napcam nasıl bırakcam :((( yardım et ltfn:(

ben tam 13 yıldır içiyodum tedaviye başladığımda nikoti az olan sigara aldım ve günde bir-iki tane bikaç nefes alıyorum ama transferden sonra kesinlikle içmedim ve gebeliğimi öğrendiğimde zaten bi anda sigaradan tiksindim...

Sedrus üzüldüm gerçekten. Ama Allah ol dedîkten sonra olur biliyom demî. Umudunu yitirme belki bebişin senledr nerden bilirsin.

inşallah canım ya çok üzgünüm bende buradan hamileyimmmmmm demek isterdim Mevlam ne takdir etmişse o hakkımızda hayırlısı olur inşallah

sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemez

test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü

Canım 7 gün çok çok erkden şimdi çıkmaz kı 10 gün tekrar yaptır bence morelını yüksek tut canım sonuc ıin erken bosuna izme kendını

test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü[/QUOTE

öncelikle ben de üzüldüm ama birşey sorcam. bugün 7. günse perşembe 10. gün oluyor yani senin test günün 10. gün mü?
transferin ne zamandı? benim de test günüm perşembe ama benim transferim26 ekim de oldu.. galiba senin daha sonra.. eğer öyleyse canım daha var pozitif çıkabilir tarihlerini tekrar gözden geçir inşallah herşey düzelecek ben inanıyorum..

Kızlar sonucumu öğrendim malesef 0,2 çıkmış moralim çok bozuk

canım dur hemen moralini bozma. ben 2 denememde de doktorum 12.gün verdi testi.ilkinde 12.günde 119du.yani çok yüksek değildi. o yüzden bence seninki çok erken. test gününde yaptır bence tekrar. olmazsa da seninde dediğin gibi en iyisini Rabbim bilir.bizler elimizden geleni yaparız oldurmak ona kalmış.Allahım hakkında hayırlısını versin canım

ben tam 13 yıldır içiyodum tedaviye başladığımda nikoti az olan sigara aldım ve günde bir-iki tane bikaç nefes alıyorum ama transferden sonra kesinlikle içmedim ve gebeliğimi öğrendiğimde zaten bi anda sigaradan tiksindim...

bu sigaranın ismi varmı ya :(

Back