• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar opu bıttı 10 yumurta toplanmış nasıl sızce 5 gunu transferi yapılırmı bana yarın durumları hakkında bılgı verıceklermıs

kızlar az önce lavaboya gittim sarımsı kahvemsi lekelenmem olmuş tamda anlayamadım günlük ped dolmuş yani hastaneyi aradım geri dönüş yapmadılar bu normal mi çok korkuyorum :( bugün transferimin 22. günü.

canım sakin ol ama bence en yakın kadın doğumcuya git ilçedemisin merkezdemisin bilmiyorum ama en yakın özel devlet ne olursa olsun bir kadın doğumcuya git bekleme

Kızlar opu bıttı 10 yumurta toplanmış nasıl sızce 5 gunu transferi yapılırmı bana yarın durumları hakkında bılgı verıceklermıs

hayırlı olsun canım 5. gün transferi döllenen embriyo sayısına bağlı bazen 20 yomurta toplanır 4 ü dölenir bazen 5 yumurta toplanır hepsi döllenir bu ancak yarın verecekleri bilgi ile yorumlanabilir.

kızlar sabah evde idrar testi yaptım ama malesef negatif bende işe gelmeden önce kan verdim öğleden sonra 15:30 gibi çıkacak moralim bozuk aslında üzülmedim desem yalan olur bakalım hayırlısı bugün 7. günüm azda olsa varsa eğer bir şeyler çıkar diye düşünüyorum :5:

canım biraz erken ama hayırlı haberler alırsın inşallah

canım sakin ol ama bence en yakın kadın doğumcuya git ilçedemisin merkezdemisin bilmiyorum ama en yakın özel devlet ne olursa olsun bir kadın doğumcuya git bekleme

Canım yaa hiç sorma ben hastanede çalışıyorum zaten ama kendi doktorum bişey demeden burdaki doktora muayene olmak istemiyorum.

Kızlarrrr. Benm kese gördüğüm zamn ultrasyonla Baktı Dr Sizler alttan deyınce bende her zamanki yerime geçiyorum. Hemşire dedi yok yok bu tarafa Zara. Sormuşsun eleviti. Bende aylardan beri kullanıyom. Az bişi zorlanıyorum yutmakta bol su alacan Cedrus. Güzel haberlerîni bekliyoruz.

dr.una ulaştın mı ne diyor normal miymiş? Bak benim buralardan okuduğum kadarıyla kahverengi lekeler , taze gelen kandan daha iyiymiş. normalmiş yani....

hayır canım daha geri dönüş yapmadılar şuan hem sinirli hem çok üzgünüm. aradım hiç birisi cevap vermiyo.

arkadaşlar meraba ben çarşambadan beri merional 150 vuruluyorum 2 doz yumurta geliştirici siz yumurta geliştiriciyi kaç gün vurulduktan sonra çatlatma iğnesini vurundunuz ve yumurta kalitesini arttırmak için bu dönemde özel bişey yaptınızmı

Back