• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar opu bıttı 10 yumurta toplanmış nasıl sızce 5 gunu transferi yapılırmı bana yarın durumları hakkında bılgı verıceklermıs

canım 1 yumurta bile yeter aslında. 5.güne de hiiiç takılma. benim ilki 3.gündü tuttu.gerçi çoook sonraları kaybettim ama:( 2.si 5.gündü ve çok kaliteliydi ama tutmadı:( Rabbim ne derse o oluyor yani.moralini yüksek tut.inşallah herşey güzel olur.

sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemez

test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü

canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)

inşallah canım ya çok üzgünüm bende buradan hamileyimmmmmm demek isterdim Mevlam ne takdir etmişse o hakkımızda hayırlısı olur inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun ama erken yaptırmışın sabret gününde tekrar yaptır olmazsada hayırlı zaman şimdi değilmiş demekki

slm kızlar çok kötüyüm hcgm 30da 2 gün sabit kaldı artış gstermedi yarın tkrar kan tahlili yapcam duruma bakıcaz.. bnm gbi olan varmı degeri sabit kalıp yükselen???? :5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

canım bende sana tavsiye 2 günde bir baktır hemen pes etme ve aynı yerde yaptır testleri, inşallah Rabbim yüzüne gülerde bebişin tutunmayı başarır annesine....

canım bende sana tavsiye 2 günde bir baktır hemen pes etme ve aynı yerde yaptır testleri, inşallah Rabbim yüzüne gülerde bebişin tutunmayı başarır annesine....

canım çok kötü bi durumdayım 2 gün içinde aynı sonuçla karşılastım netten arastırıyorum kimyasal gebeliğin göstergesi olabilir ceavpalaar bu yönde.. ne düşünecegimi ne diyecegimi sasırdım umarım degerim artar yarın test yaptrcam bakalım :14::14::14::14::14::14:

canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)
Teşekkür ederim canım inşallah gec tutunmustur bebegim benimde bel ve kasik agrilarim var gogus hassasiyetim var inşallah bebegim benimledir
canım hakkında hayırlısı olsun ama erken yaptırmışın sabret gününde tekrar yaptır olmazsada hayırlı zaman şimdi değilmiş demekki

Bu soylediklerinize o kadar cok inanmak istiyorum ki anlatamam inşallah melegim benimledir

Negatifi goren arkadaslar ikinci tedaviye ne zaman basladiniz insan negatifi gorunce umutlari azalıyor

Teşekkür ederim canım inşallah gec tutunmustur bebegim benimde bel ve kasik agrilarim var gogus hassasiyetim var inşallah bebegim benimledir

Bu soylediklerinize o kadar cok inanmak istiyorum ki anlatamam inşallah melegim benimledir

cnm benim transferim 29ekim testim c.tesi bugün 7. gün hesaplıyorum senin trasferin hangi gün çok erken yaptın testi gibi geliyor bide kaçıncı gün transferi seninki

canım çok kötü bi durumdayım 2 gün içinde aynı sonuçla karşılastım netten arastırıyorum kimyasal gebeliğin göstergesi olabilir ceavpalaar bu yönde.. ne düşünecegimi ne diyecegimi sasırdım umarım degerim artar yarın test yaptrcam bakalım :14::14::14::14::14::14:

hakkında hayırlısı olsun canım kimyasal gebelik gibi duruyor ama Allahtan umut kesilmez canım kimyasal gebeliğin sebebi bebekde bir sorun olduğu için tutunamıyor vardır bir hayır bizim görmediğimiz

Bu arada ben de simdi gittim kan verdim hadi hayırlısı. . Biliuorum erken ama... test tarihim perşembe. . Ama idrar da cikmayinca ben de merak icindeyim. 6.30 da sonuc çıkacak insallah. Dua edin lutfen

Bu arada ben de simdi gittim kan verdim hadi hayırlısı. . Biliuorum erken ama... test tarihim perşembe. . Ama idrar da cikmayinca ben de merak icindeyim. 6.30 da sonuc çıkacak insallah. Dua edin lutfen

Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım her birimizin yüzü güler inşallah bende çok heyecanlıyım testim c.tesi ama bekleyemiycem cuma yaptırıcam :1:

Herşeyde bi hayır vardır yüreğini ferah tut...

Back