• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

stres olma canım stres iyi bişi değil biliyosun hormonların sana oyun oynuyor:))

gerçekten hiç bişey bilmiyorum şu aralar :( doktorum keseyi görmek için cumaya randevu verdi ama ben yarın başka bi doktora gidip baktırıcam (kendi çalıştığım hastanemde baktırıcam). keseyi göriyim dış gebelik olmadığını biliyim biraz rahatlarım belki...

gerçekten hiç bişey bilmiyorum şu aralar :( doktorum keseyi görmek için cumaya randevu verdi ama ben yarın başka bi doktora gidip baktırıcam (kendi çalıştığım hastanemde baktırıcam). keseyi göriyim dış gebelik olmadığını biliyim biraz rahatlarım belki...

seni çok iyi anlıyorum canım bende dayanamadım başka doktora gittim kese için :)git gör için rahatlasın sonrada kalp atışı için panik yapmaya başla:))şuan bende o aşamadayım

Elevit i yutarken cok zorlaniyorum kkokusu tadi :( sizde zorlaniyor musunuz haziran ayindan beri kullaniyorum kusacam artik :( gebelik oncesi hazirlik icin elevit ve folik asit vermisti doktorum ama sıkıldım artik elevitten:(

Kızlar. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hastanede kac saat kaldınız kac saat sonra ayağa kalktınız.diger günler nelere dikkat ettiniz.ev içerisinde ne kadar yurudunuz.sanirim jeli kullandıktan sonra yürümemiz gerekiyor. Lütfen okuyan herkes cevap versin. 🙏🙏

canım ben 8. gün yapmıştım...ve silikte olsa çıkmıştı....
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım
Kızlar. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hastanede kac saat kaldınız kac saat sonra ayağa kalktınız.diger günler nelere dikkat ettiniz.ev içerisinde ne kadar yurudunuz.sanirim jeli kullandıktan sonra yürümemiz gerekiyor. Lütfen okuyan herkes cevap versin. 🙏🙏

Canim ben 09:50 de transferden ciktim 12:10 gibi yataktan kalkip uzerimi giyindim ve merkezin hemen karşısında ki misafirhaneye gectim o gece orada kaldim ertesi gun oglen saatlerinde 2 saat araba yolculugundan sonra evime geldim bugüne kadar istirahat ettim bugün biraz dışarı çıktım yarin ise basliyorum. Yarin 7. Günüm benim hikayem boyle iste

canım ben 8. gün yapmıştım...ve silikte olsa çıkmıştı....

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

Transferden sonra 45 dk. Hastanede yattim sonra 1, 5 saatlik yol evdeydim aksam ustu jeli yapinca 20 dk yuruyus yaptim genelde yattim her gun jelden sonra yürüyüslere cikiyodum ama dikkat et ben usutup hasta oldum ev isi yemek bile yapma demişlerdi bana cok nadir yapiyodum yinede ev filan supurmedim hic egil kalk yapmamaya calistim

transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...

sonuç bekleyen arkadaşlar görüyosunuz halla tam bir belirti yok.

benım kuzenımdede oyle olmuştu demır tadı alıyormuş hamılelıkte olurmuş :D

kızlar sabah evde idrar testi yaptım ama malesef negatif bende işe gelmeden önce kan verdim öğleden sonra 15:30 gibi çıkacak moralim bozuk aslında üzülmedim desem yalan olur bakalım hayırlısı bugün 7. günüm azda olsa varsa eğer bir şeyler çıkar diye düşünüyorum :5:

kızlar sabah evde idrar testi yaptım ama malesef negatif bende işe gelmeden önce kan verdim öğleden sonra 15:30 gibi çıkacak moralim bozuk aslında üzülmedim desem yalan olur bakalım hayırlısı bugün 7. günüm azda olsa varsa eğer bir şeyler çıkar diye düşünüyorum :5:

Kacinci gun emriyosu bence 7. Gun cook erken...

Back