- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.581
kimse yokmu saatler geçmiyor inşallah 3-5 birşey çıkar değerim eğer negatif olursa yeni bir tedaviye ne zaman başlayabilirim
Allah yardımcın olsun canım. İnsallah guzel bir değer çıkar.
senin kaç embriyo canım sen idrar testi yaptın mı?
Kizlar aranizda 7. Gün idrar testi yapan varmiydi sadece aylin mi yapmıştı
Benim 3. Gün embriyosu.2 tane transfer edildi.idrar testi yapmadım.zaten çıkmazdı.11. Gün kan testi yaptırdım. 43 cıktı.keseyi gördük bugün yine doktora gidecem bakalım ne dicek.senin içinde hayırlısını diliyorum.ama erken yapmışsın testi.5. Gün biraz daha eken çıkıyor kanda.inşallah iyi haberler verirsin...
canım ben 8. gün idrarı bırak dayanamayıp kanda yaptırdım negatif çıktı ama 12. gün pozitif çıktı. oyüzden hiç moralini bozma 12. günü bekle çünkü ben o bi hafta çok ağlayıp boşu boşuna kendimide bebeğimide üzdüm.
senin kaçıncı gün embriyosuydu canım?
Cedrus haber varmı canım.
senin kaçıncı gün embriyosuydu canım?
arkadaşlar bu arada transferimin 22. günü beta hcg 1281 çıktı, cuma ilk kontrolüm var sizce kese gözükür mü o gün :26:
4. gün embriyosuydu ve bebişim annesine son anda tutunmuş... çünkü 12. gün değerim 17.
İnşallah keseyi görürsünüz. Ben de cedrus gibi bugün test yaptırmaya karar verdim. Perşembe günü asıl test günüm aslında..arkadaşlar bu arada transferimin 22. günü beta hcg 1281 çıktı, cuma ilk kontrolüm var sizce kese gözükür mü o gün :26:
İnşallah keseyi görürsünüz. Ben de cedrus gibi bugün test yaptırmaya karar verdim. Perşembe günü asıl test günüm aslında..
kızlar az önce lavaboya gittim sarımsı kahvemsi lekelenmem olmuş tamda anlayamadım günlük ped dolmuş yani hastaneyi aradım geri dönüş yapmadılar bu normal mi çok korkuyorumbugün transferimin 22. günü.
kızlaaaaarrrrrrr
kızlaaaaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?