2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kimse yokmu saatler geçmiyor inşallah 3-5 birşey çıkar değerim eğer negatif olursa yeni bir tedaviye ne zaman başlayabilirim

senin kaç embriyo canım sen idrar testi yaptın mı?

Benim 3. Gün embriyosu.2 tane transfer edildi.idrar testi yapmadım.zaten çıkmazdı.11. Gün kan testi yaptırdım. 43 cıktı.keseyi gördük bugün yine doktora gidecem bakalım ne dicek.senin içinde hayırlısını diliyorum.ama erken yapmışsın testi.5. Gün biraz daha eken çıkıyor kanda.inşallah iyi haberler verirsin...

Kizlar aranizda 7. Gün idrar testi yapan varmiydi sadece aylin mi yapmıştı

canım ben 8. gün idrarı bırak dayanamayıp kanda yaptırdım negatif çıktı ama 12. gün pozitif çıktı. oyüzden hiç moralini bozma 12. günü bekle çünkü ben o bi hafta çok ağlayıp boşu boşuna kendimide bebeğimide üzdüm.

arkadaşlar bu arada transferimin 22. günü beta hcg 1281 çıktı, cuma ilk kontrolüm var sizce kese gözükür mü o gün :26:

Sağolun kızlar bana moral oldunuz Allah razı olsun bende kendimi yiyip bitirdim sabahtan beri çok teşekkür ederim sabahtan beri midem bulanıyor muhtemelen ilaçlardandır göğüslerimde hasas dokununca acıyor ama ben ilaçlara yoruyorum yinede içimde umut var sanki pozitif olucakmış gibi geliyor Rabbim inşallah bu mutluluğu banada yaşatır.

kızlar az önce lavaboya gittim sarımsı kahvemsi lekelenmem olmuş tamda anlayamadım günlük ped dolmuş yani hastaneyi aradım geri dönüş yapmadılar bu normal mi çok korkuyorum bugün transferimin 22. günü.

kızlaaaaarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…