• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım bende tahlil sonucu aldıktan sonra işe başladım....işim masa başı olduğu için sürekli oturduğum için şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür canım....

Benimde isim rahat çok şükür yanliz arabamla gidip geliyorum araba kullanmada problem olmaz inşallah

Canim sen ilk idrar testi yapmistin galiba kacinci gundu

7. gün yaptım bir de 9. gün ikisinde de çok hafif çizgi vardı hatta var olduğunu sadece benim gördüğüm :D 10. gün kan testim 75 di düşüktü yani ondan öyle çıktı. çıkmayabiliyormuşta idrarda... sen yapmayı düşünüyormusun ?

Bu saydıkların kesin olmasa da büyük ihtimalle iyiye işaret. Saydıklarının hepsi belirti ola bilir. Güzel düşün bence.

Hamilelikte deyişen hormonların etkisi ile deri kuruluğu oluyor. Bende de olmuştu, hem de bütün vücudumun derisi.

Uykuyu yapan artan progesteron hormonudur. Her geçen gün artar ve daha fazla uyku yapar. Hem de şimdilik vücudun çoğu enerjisi bebeği oluşturmaya gittiği için 3. ayın bitimine kadar uykudan gözün ayılmasa hiç şaşırma. İnşeAllah 3. ayın bir bitsin, değişikliği hemen fark edeceksin.

Değerinse güzel artıyor. Merak edecek bir durum inşeAllah yok. 2 kat artması kesin değil ki.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aylimcim senınde ıkızmıydı ?

7. gün yaptım bir de 9. gün ikisinde de çok hafif çizgi vardı hatta var olduğunu sadece benim gördüğüm :D 10. gün kan testim 75 di düşüktü yani ondan öyle çıktı. çıkmayabiliyormuşta idrarda... sen yapmayı düşünüyormusun ?

Icimi bir kurt kemiriyor ki sorma yarin 7. Günüm

kızlar acil yardım :( transferimin 21. günü ve aniden afedersiniz ishal oldum hemde bikaç kez çok korkuyorum niye ishal oldum ki şimdi ben.

Back