- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.281
Hayirli olsun canim her gun guzel haberler aliyoruz ne guzel
ay ne güzellll çok sevindim meraaa tebrikler kaçıncı gün yaptın testi kaç çıktı değer .Allah ahyılrısı ile kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlereeee....
35.94 çıktı kuzucum
çok saol canım benim. degerim 35.94 çıktı... 12. günümdü
arka arkaya veririz inşallah gebelik haberimizi demiştim .:) allah duamı kabul etti
Ark yarın muayeneye gidiyorum. Alttan mı olacakmı muayene. Kese için galîba bu muayene. Bana çünkü söylemediler. Benm hastane az ve öz konuşmayı sever. 😄
rabbim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsın.. bizimde bebklerimizi korusun canım benim
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben demiştim ama dimi TebriklerHamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmrabbim herkeze nasip etsin kızlar ...
canım üzülme benim de orta kalitedeydi. ama tutunmasıyla alakası yokmuş bunun ali sami hocam bana öyle demişti. tabiki kafaya takıyorsun ister istemez ama Allahın işine akıl sır ermez... bu arada oğlun da çok yakışıklı
Tesekkur ederim canım inşallah böyle tatlı bir oglun olur
adet olucak gibi hissediyorum ben de korkuyorum
benimde bugün iğnelerim başladı :)
Hayırlı olsun canım benim
Ark yarın muayeneye gidiyorum. Alttan mı olacakmı muayene. Kese için galîba bu muayene. Bana çünkü söylemediler. Benm hastane az ve öz konuşmayı sever. 😄
Canım kaçıncı gün gidiyor
İnşallah görürsün sağlıkla
pozitifi aldığım bugun onun cu gün işte
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben demiştim ama dimi Tebrikler
Hayırlı olsun canım benim
çok saol canım benim. sıra sende seninde bebişin göbeginde olucak çok az kaldı çok az
bende gidicem canım kese için hadi hayırlı haber beraber verelimm inşallah
bende gidicem canım kese için hadi hayırlı haber beraber verelimm inşallah
Bende saat onu çeyrek geçe muayene saati. Senin. ?? Bu arada senin yaşın genç çok gibi. Benm 36
Bende donmuş tedavisi olduğu için tedavi farklı geçiyor. Sadece estrofem tablet, folik asit ve koraspin kullanıyorum. Rahim gerekli kalınlığa ulaşınca inşeAllah transfer gerçekleşecek.
Sana da tedavide başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?