- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #9.301
aysegul bebegi yarinmi gorceksinBende merak ediyorum tek mi ciftmi diye:))25yasindayim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysegul bebegi yarinmi gorceksinBende merak ediyorum tek mi ciftmi diye:))25yasindayim ben
kac yumurtan vardi 10 dk bisey olmaz dr toplamada soylersin ona gore alirlar seni ins.cook yumurtan toplanir hersey bitti demek degil benceeHerşey bitti benim için bugün iki tane yapmam gereken ovitrellenin bi tanesi kırıldı böyle bir şanssızlık olabilir mi yaa (( ötekininde o panikte zamanından 10 dk geçti
Herşey bitti benim için bugün iki tane yapmam gereken ovitrellenin bi tanesi kırıldı böyle bir şanssızlık olabilir mi yaa (( ötekininde o panikte zamanından 10 dk geçti
Herşey bitti benim için bugün iki tane yapmam gereken ovitrellenin bi tanesi kırıldı böyle bir şanssızlık olabilir mi yaa (( ötekininde o panikte zamanından 10 dk geçti
Cnm naptın bulabildinmi eczane doktorunu arasan söylesen?
Ya aradım ağlamaktan konuşamadım ki zayıfsın dedi bir taneyi vurmuşsun sonuçta dedi bazı hastalarıma 1 tane veritorum dedi ucu kırılınca başka enjektöre çekmeyw çalıştık ama panik ağlama derken yarısından çoğu döküldü kıvamıda yoğundu bir iki damla yaptım bi sürüde hava girdi annem yaptı ucunuda düzeltmeye çalışıncada kırdı işte ona k kadar çok bağırdım ki telefonunuda yere attım kırıldı şu an onu üzdüğüm için ağlıyorum o kadar güzel başlamıştım ki şu an moralim alt üst oldu iğneyi geçtim vicdan yaptım (
Canım annen kırılmaz sana anlar seni. Biraz toparlan gönlünü alırsın. Herşeyde bir hayır vardır belki bu sıkıntının sonu hayırlı olandır pozitifi görürsün :) Sanırım cuma toplanacak yumurtaların bende o gün hastanede olucam gebelik testi için
İnşallah sende hepimiz pozitif görürüz sonuçları teşekkür ederim hepinize sende memorialda mı yaptırıyordun
Evet cnm memorialde yaptırdım cuma sabahıda kan testi için gidicem ama pek umutlu değilim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi bide regl olacakmışım gibi kasık ağrısı
inş yarın hamile olduğun müjdesini verirsin tek embriyo mu transfer edildi yani iki tane isteyebiliyor muyuz birde toplama işlemin be kaar sürdü tam derin uyku mu oluyor
Kızlar..yarın kan testimi yaptıracağım çok heyecanlıyım.. Bana şans dileyin.. Sizin 12.gün test değerleriniz kaç çıktı ? Birde bende şiddetli bel ağrısı var ve şeffaf akıntım geliyor .. Yanlız göğüslerimde hiç bir aksiyon yok :)...
canım neden 2 tane yapılıyor ?ovitrella bir tane yapılmıyormu?
Canim senin yasadiklarinin benzerini de ben yasadim benimde annem vurdu ignemi anneme bagiriyorum esime bagiriyorum dusunsene tam yarim saat gec kaldim. Ama hersey olacagina variyor. Insaallah buradan hamile oldugum haberini de vericem pozitif düşün nasipten ötesi yokYa aradım ağlamaktan konuşamadım ki zayıfsın dedi bir taneyi vurmuşsun sonuçta dedi bazı hastalarıma 1 tane veritorum dedi ucu kırılınca başka enjektöre çekmeyw çalıştık ama panik ağlama derken yarısından çoğu döküldü kıvamıda yoğundu bir iki damla yaptım bi sürüde hava girdi annem yaptı ucunuda düzeltmeye çalışıncada kırdı işte ona k kadar çok bağırdım ki telefonunuda yere attım kırıldı şu an onu üzdüğüm için ağlıyorum o kadar güzel başlamıştım ki şu an moralim alt üst oldu iğneyi geçtim vicdan yaptım (