• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Iyi akşamlar kizlar nasilsinuz iyimisiniz hamis olanlar gozunus aydin Allahim saglikla tamamina erdirsin burasi ugurlu bir topikinsallah Bana ve benim gibi bu yolda ugrasanlarada ugur getirir bende hasta olmam lazim ama olmadim bazi zaman olmayalim diye bakiyorus bu ayda olsam diye bakiyom cunku adetimle tedaviye baslicaz artik hayirli sonuclarla so'n olur insallah cunku cok yoruldummmmmmm

Herşey bitti benim için bugün iki tane yapmam gereken ovitrellenin bi tanesi kırıldı böyle bir şanssızlık olabilir mi yaa :((( ötekininde o panikte zamanından 10 dk geçti

Herşey bitti benim için bugün iki tane yapmam gereken ovitrellenin bi tanesi kırıldı böyle bir şanssızlık olabilir mi yaa :((( ötekininde o panikte zamanından 10 dk geçti
kac yumurtan vardi 10 dk bisey olmaz dr toplamada soylersin ona gore alirlar seni ins.cook yumurtan toplanir hersey bitti demek degil bencee

Meraklanma canim benimle ayni gun transfer olan bir bayanla gorusmustum ben misafirhanedeydim o da dinlenmeye gelmişti onun ignesini de tum israrina ragmen tek kutu vurmuslar acilde buna ragmen 17 yumurtasi toplanmis ve 2embriyo transfrer etmislerdi sonuc ayni yani canim merak etme inşallah sende problem yasamazsin

Ayni zamanda ben daha once yazmistim ignemi yarim saat gec vurundum ama birsey olmadi

Cnm naptın bulabildinmi eczane doktorunu arasan söylesen?

Ya aradım ağlamaktan konuşamadım ki zayıfsın dedi bir taneyi vurmuşsun sonuçta dedi bazı hastalarıma 1 tane veritorum dedi ucu kırılınca başka enjektöre çekmeyw çalıştık ama panik ağlama derken yarısından çoğu döküldü kıvamıda yoğundu bir iki damla yaptım bi sürüde hava girdi annem yaptı ucunuda düzeltmeye çalışıncada kırdı işte ona k kadar çok bağırdım ki telefonunuda yere attım kırıldı şu an onu üzdüğüm için ağlıyorum o kadar güzel başlamıştım ki şu an moralim alt üst oldu iğneyi geçtim vicdan yaptım :((

Ya aradım ağlamaktan konuşamadım ki zayıfsın dedi bir taneyi vurmuşsun sonuçta dedi bazı hastalarıma 1 tane veritorum dedi ucu kırılınca başka enjektöre çekmeyw çalıştık ama panik ağlama derken yarısından çoğu döküldü kıvamıda yoğundu bir iki damla yaptım bi sürüde hava girdi annem yaptı ucunuda düzeltmeye çalışıncada kırdı işte ona k kadar çok bağırdım ki telefonunuda yere attım kırıldı şu an onu üzdüğüm için ağlıyorum o kadar güzel başlamıştım ki şu an moralim alt üst oldu iğneyi geçtim vicdan yaptım :((

Canım annen kırılmaz sana anlar seni. Biraz toparlan gönlünü alırsın. Herşeyde bir hayır vardır belki bu sıkıntının sonu hayırlı olandır pozitifi görürsün :) Sanırım cuma toplanacak yumurtaların bende o gün hastanede olucam gebelik testi için

Canım annen kırılmaz sana anlar seni. Biraz toparlan gönlünü alırsın. Herşeyde bir hayır vardır belki bu sıkıntının sonu hayırlı olandır pozitifi görürsün :) Sanırım cuma toplanacak yumurtaların bende o gün hastanede olucam gebelik testi için

İnşallah sende hepimiz pozitif görürüz sonuçları teşekkür ederim hepinize sende memorialda mı yaptırıyordun

İnşallah sende hepimiz pozitif görürüz sonuçları teşekkür ederim hepinize sende memorialda mı yaptırıyordun

Evet cnm memorialde yaptırdım cuma sabahıda kan testi için gidicem ama pek umutlu değilim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi :( bide regl olacakmışım gibi kasık ağrısı

Evet cnm memorialde yaptırdım cuma sabahıda kan testi için gidicem ama pek umutlu değilim bugün dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi :( bide regl olacakmışım gibi kasık ağrısı

:( inş yarın hamile olduğun müjdesini verirsin tek embriyo mu transfer edildi yani iki tane isteyebiliyor muyuz birde toplama işlemin be kaar sürdü tam derin uyku mu oluyor

:( inş yarın hamile olduğun müjdesini verirsin tek embriyo mu transfer edildi yani iki tane isteyebiliyor muyuz birde toplama işlemin be kaar sürdü tam derin uyku mu oluyor

Cnm bana yaştan dolayı 2 tane transfer edildi. doktorunla 2 tane için konuş istersen. Ben derin uyumuştum eşim 40 dk sürdü odaya gelmen dedi. Bide yumurta sayına takılma ben çokkk üzülmüştüm doktor 3 tane olgun çıkar dedimişti resmen ağlayacaktım müstecep bey çok rahatlattı beni bazen 30 topluyoruz döllenme bile olmuyor bazen bir tane oluyor hamilelik oluşuyor dedi. 3 demesine rağmen 5 olgun çıkıp 4 ü döllenmişti

Kızlar..yarın kan testimi yaptıracağım çok heyecanlıyım.. Bana şans dileyin.. Sizin 12.gün test değerleriniz kaç çıktı ? Birde bende şiddetli bel ağrısı var ve şeffaf akıntım geliyor .. Yanlız göğüslerimde hiç bir aksiyon yok :)...

Canm bol şanslar. İnş olacak. Diyeyım bence olack anıtı hayra gibi görünüyor. Bel ağrısında. Bilmem göğüslerde benm beş haftalık olmasına rağmen hassasiyet pek yok. İnş pozıtıııııııııııf die yazarsın. Benm 12. Gün değeri 900 canm

Peri masali icini rahat tut sen. Her şerde bir hayır vardir. Belkide ignenin kirilmasi evladina bir adim daha yaklastiracak seni. Sen boyle uzulursen nasil gececek bu surec. Dualarim seninle. Allahim yardimci olsun insallah.

canım neden 2 tane yapılıyor ?ovitrella bir tane yapılmıyormu?

peri masalı arkadaım canını sıkma lütfen bu dönemde rahat olmak çok önemli hiçbirşeyi kafana takma ben 2 tane ilk defa duydum bir bilgim yok ama lütfen üzülme takmamaya çalış sonucu düşün bebileri düşün herşey iyi olucak Allahın izniyle

Canim senin yasadiklarinin benzerini de ben yasadim benimde annem vurdu ignemi anneme bagiriyorum esime bagiriyorum dusunsene tam yarim saat gec kaldim. Ama hersey olacagina variyor. Insaallah buradan hamile oldugum haberini de vericem pozitif düşün nasipten ötesi yok

Gunaydin kizlar insan erkenden kalkiyo zaman hic geçmiyor bugün 3. Gunum test tarihim 7 kasim yani 10. Gunumde

Back