• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ay ne güzellll çok sevindim meraaa tebrikler kaçıncı gün yaptın testi kaç çıktı değer .Allah ahyılrısı ile kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlereeee....

çok saol canım benim. degerim 35.94 çıktı... 12. günümdü

Ark yarın muayeneye gidiyorum. Alttan mı olacakmı muayene. Kese için galîba bu muayene. Bana çünkü söylemediler. Benm hastane az ve öz konuşmayı sever. 😄

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :52: rabbim herkeze nasip etsin kızlar ...
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben demiştim ama dimi Tebrikler
canım üzülme benim de orta kalitedeydi. ama tutunmasıyla alakası yokmuş bunun ali sami hocam bana öyle demişti. tabiki kafaya takıyorsun ister istemez ama Allahın işine akıl sır ermez... bu arada oğlun da çok yakışıklı :D

Tesekkur ederim canım inşallah böyle tatlı bir oglun olur

adet olucak gibi hissediyorum ben de korkuyorum :(

benimde bugün iğnelerim başladı :)

Hayırlı olsun canım benim

Ark yarın muayeneye gidiyorum. Alttan mı olacakmı muayene. Kese için galîba bu muayene. Bana çünkü söylemediler. Benm hastane az ve öz konuşmayı sever. 😄

Canim buradaki merkezde 12. Haftaya kadar alttan muayene ediyorlar

Kızlar..yarın kan testimi yaptıracağım çok heyecanlıyım.. Bana şans dileyin.. Sizin 12.gün test değerleriniz kaç çıktı ? Birde bende şiddetli bel ağrısı var ve şeffaf akıntım geliyor .. Yanlız göğüslerimde hiç bir aksiyon yok :)...

merhaba sumeyye demek basladın tedavıne.rabbim bu sefer seni basarılı etsin arkadasım

Bende donmuş tedavisi olduğu için tedavi farklı geçiyor. Sadece estrofem tablet, folik asit ve koraspin kullanıyorum. Rahim gerekli kalınlığa ulaşınca inşeAllah transfer gerçekleşecek.

Sana da tedavide başarılar dilerim.

Back