• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Amin, insallah. Sali olsa da sonucu alsamdam baska birsey dusunmuyorum. Transferim evlilik yildonumumuze denk geldi. Umarim guzel bir hediye olur 😊

anladım canım bende perşembe gidicem doktora bende cuma iş başı yapıcam ama tedirginim iş yerim çok uzak iki buçuk saat yol gitcem:(orda da yorulcam o sebeple

Rapor alamiyo musun canim biraz uuzakmis en azindan gidince dinlen biraz uzan filan dengelemeye çalış

Günaydın kızlar pozitif alan arkadaşlarımı tebrik ederim allah sonunu getirmeyi nasip etsin negatif alanlara da allah dan sabır diliyorum

Kızlar şimdi kontrolden çıktım bugün çatlatma iğnesi yapılacak dr 6 7 yumurta bekliyorum dedi çok az değil mi e2 de 1500 lerde

kızlar şimdi kontrolden çıktım bugün çatlatma iğnesi yapılacak dr 6 7 yumurta bekliyorum dedi çok az değil mi e2 de 1500 lerde

merabalar bende tüp bebek tedavisine yeni başladım pazartesi sabah lucrine başladım sabah akşam vuruyorum bu akşamda merional 150 diye bi iğnem var ona başlıycam acaba lucrini ne kadar kullanıyoruz bi bilginiz varmı

merabalar bende tüp bebek tedavisine yeni başladım pazartesi sabah lucrine başladım sabah akşam vuruyorum bu akşamda merional 150 diye bi iğnem var ona başlıycam acaba lucrini ne kadar kullanıyoruz bi bilginiz varmı

Sizin uzun protokol galiba ben lucrin kullanmadım benim kısa protokol adetin 3. Günü başladım o yüzden bir bilgim yok malesef

Kızlar şimdi kontrolden çıktım bugün çatlatma iğnesi yapılacak dr 6 7 yumurta bekliyorum dedi çok az değil mi e2 de 1500 lerde

canım üzülme benim de 6-7 yumurta şuanda bugün 7. günüm endo kalınlığı 9,5 04 kasım toplama var e2 dün 1330 du bugün de baktırdım bakalım kaç olucak amh :0,16 onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum.seninde mi düşüktü amh ? cuma toplama yapılacak yanii hadi hayırlısı inş tutar

Ader ben adetimin 21.gununde basladim lucrine bu sabah9.ignemi vurdum. Normalde dun adet olmam gerekiyordu ama 2-3 gun sarkabiliyormus. Baska bir ilac ya da igne vermedi. Adetimi ve 2. Gununu bekliyorum. Yumurta gelistirici ignelere baslamak icin

canım üzülme benim de 6-7 yumurta şuanda bugün 7. günüm endo kalınlığı 9,5 04 kasım toplama var e2 dün 1330 du bugün de baktırdım bakalım kaç olucak amh :0,16 onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum.seninde mi düşüktü amh ? cuma toplama yapılacak yanii hadi hayırlısı inş tutar

Hayır aksine 7 lerde çünkü polikistik over teşhiside var onun etkisiyle yüksek senin gibilerde yirmi yirmibeş tane topladığımızda oluyor deyince iyice moralim bozuldu tabii bu onun tahmini asıl toplandıktan sonra belliolacak umarım daha fazla düşmezde

teşekkür ederim canım.iki emriyo tranfer edilmişti.ama doktor tek dedi.canım ben öyle bir test yaptırmadım transferden önce tedaviye başladığımızda yapılmıştı sadece.bugün transferin 21. günü dünkü kan değerim 4400 dü.umarım yardımcı olmuşumdur.hayırlısı olsun canım...

Tşk ettim canm. Ben. 12ci gün yani test günü. 900 dü artık bilemeyecem. Gönlümde ikiz var. 2şubat üç yıllık evliyım artı 36 yaş. Ondan. İkiz olursaymış isterm tabi takdiri ilahi ne verîrse. Bir olsun bizim ve sağlıkla olsun

Back