- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #9.321
kızlar adet oldum nihayet:) Allah izin verirse yarın ya da öbür gün başlayacağım tedaviye 3. deneme için:) nolur dualarınızı eksik etmeyin......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar adet oldum nihayet:) Allah izin verirse yarın ya da öbür gün başlayacağım tedaviye 3. deneme için:) nolur dualarınızı eksik etmeyin......
Canm bol şanslar. İnş olacak. Diyeyım bence olack anıtı hayra gibi görünüyor. Bel ağrısında. Bilmem göğüslerde benm beş haftalık olmasına rağmen hassasiyet pek yok. İnş pozıtıııııııııııf die yazarsın. Benm 12. Gün değeri 900 canm
Allah yardımcın olsun canım.. Bu topikten ayrılma..burası çok uğurlu ..
Listede durumumu Hamile olarak düzeltirmisiniz.
Keseyi gordum sukurler olsun rabbim herkese nasip eder insallah
merhaba sumeyye demek basladın tedavıne.rabbim bu sefer seni basarılı etsin arkadasım
Tebrik ederim canim darisi bizlere inşallah
Çok şükür canım şimdi kesenin içinde embriyoda var mıydı yoksa o sonra mı oluyo ilk olarak tek kese mi görünüyor
şimdi gebelik kesesi göründü haftayada kalp atışı için gitcez canım
Allah yardımcın olsun canım.. Bu topikten ayrılma..burası çok uğurlu ..
Canim benim de rahim kalınlığınin uygun şartlara gelmesi için bekledik ancak 22. Günde transfer yapıldı benim de,sen olmasi gereken günden 2-3 gun sonra 19.günde transfer oldum demisin ben daha da geç oldum ve doktorum beni hiç uyarmadi :'( gerçi tık hepsi geride kaldı ama bunlari duydukca daha da soru işaretleri kafamda çoğalıyor :'(teşekkür eerim canım..inşallah kucağımızada almayı nasip eder.
durumum şu aslında.. benim regl kanamalarım çok az oluyordu.rahmimin bir tarafı tamamen yapışık çıktı.önce ameliyat oldum.yapışıklığın açılması için ve regl kanamalarımın artması için.ama ameliyat olsamda kanamalarımda bir değişiklik olmadı.bu defa doktorum sürekli rahim kalınlığımı takit etti ve hep normalden geri kaldığımı farketti. kalınlaşamadığı (yani kanlanamadığı) için regl im az geliyordu. rahim duvarı ince oluncada embriyoyu tutamaz dedi doktor.sırf bu yüzden transferi 19.günde oldum.yani normal olmam gereken tarihten 2-3 gün kadar sonra.yeterli kalınlığa gelince transferi yaptı doktorum.ve dediki 9.gününde gel.bebeği garantiye almak için iğne yapalım.çünkü kullandığımız jel'lerde %10 kayıp oluyormuş.yani işte akıyor falanya ondan.ben her ilacı yüksek doz kullandım.rahim inceliği yüzünden.umarım çabalarımıza değer...çünkü bu ilaçlar beni depresyona soktu...transferden sonra düzenli kontrole gitmedim ama 9.gün gittim.
Değerin süper canım.. İkizmi acaba ?