2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tayin için dilekçe verdim inşallah olurda rahat ederiz rapor da çok aldım ya o sebeple skntı biraz bakalım hayırlısı artık

slm arkadaşlar ben 2.tüp bebekte hamile kaldım belki buda olmaz diye son hakkım oldugu için bütün hak etigim ilaçlarımı aldım ve şuan eger İSTEYEN OLURSA ELİMDE ŞUAN DOLAPTA SAKLI 3 AY OLDU ALALI : 6( KUTU) PUREGON 300 IU/0.36 ML VAR VE BİDE ORGALUTRAN 0.25 MG 4 KUTU VAR EGER ALMAK İSTEYEN OLURSA ECZANE RAPORLU FİYATINA VERİRİM SONUÇTA YAZIK HAKKI DOLANLAR GİDİP PAHALI ALMASINLAR.... ALLAH SİZEDE ÇOCUK NASİP EYLESİN BEN 7 YIL ARADAN SONRA HAMİLEYİM...BAY..

ya aslında doktorum test yapmama kızdı.çünkü emriyo yerleştikten en az 2 gün sonra değer gürünür hale gelmeye başlıyormuş. evet çok üzülmüştüm.....evet ilaçları bırakmadım...doktorum çok erken test yaptığım için açıklamasını yapınca bendebırakmadım...ya aslında burada 8.gün test yapıp pozitif sonuç alanları görünce bende heyecanyaptım..koştum hastaneye..insan herşeyden umutlanıyor..ama aslında hepimizin fizyolojisi farklı ve tepkilerimizinde farklı oluyor...yarın 12.gün testimi yaptırıcam..İnşallah artarak devam eden bir değer yakalayabiliriz..çünkü bir öncekinde artış çok yavaş olmuştu..sonrada bebişler tutmadı zaten

Canim seni tebrik ederim yaşadığın mucize gibi Rabbim bebisini sana bagislasin

Ya kızlar Mrb bende sağ kasıkta batma ve ağrı oluyo ara ara özellikle ayakta ve vajina dışında hafif kaşıntı siz ne durumdasınız özellikle bu kasık ağrıları var mı sizde de

tayin için dilekçe verdim inşallah olurda rahat ederiz rapor da çok aldım ya o sebeple skntı biraz bakalım hayırlısı artık

Insallah tayin olurda rahat edersin canim yaa yol uzun olmasa dert etme git dicem ama bana yol cok geldi 2, 5 saat git 2, 5 saat gel 5 saat yollarda olcan gerci nasip olduktan sonra bebisine her turlu kavusursun ama panik yapiyo yine de insan hakkinda hayirlisi olsun

Kızlar benim kasiklarimda âdet sancısı gibi ağrı var boyle olan var mi

İnsallah artarak devam eder tatlım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. 😘😘

ader ben adetimin 21.gununde basladim lucrine bu sabah9.ignemi vurdum. Normalde dun adet olmam gerekiyordu ama 2-3 gun sarkabiliyormus. Baska bir ilac ya da igne vermedi. Adetimi ve 2. Gununu bekliyorum. Yumurta gelistirici ignelere baslamak icin

ben adeti beklemedim benimde bu sabah 5. Iğnemi vurdum dünde adet oldum ben 10 ünite vuruyorum bu akşamda diğer iğneme başlıycam sanırım o yumurtaları geliştirmek için

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm rabbim herkeze nasip etsin kızlar ...

Ozlem_ahmet benimde pozitif tabloya eklermisin allahım daha çok pozitif haberleri alalım inşallah

canım ben bugün ısrarlar hemşireye sordum kaç yumurtam var diye sayı veremiyoruz diyor , yumurta toplama günü belli oluyomuş.üzülme ultrasonda gözükmeyen yumurtalar olabiliyıor.bakalım kaç yumoş çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…