• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Maşallah canım rabbim bicirigini kucağına almayi nasip etsin hayirlisiyla ;) birsey soracağım sana canım ,demisin ya 9.gun doktor rahim kalınlığında sorun olduğundan görmek istemiş ve iğne yapmış ya ,peki sen transfer den sonra düzenli kontrole mi gidiyordun, doktorun sıkıntıyı nasıl anladı?..

teşekkür eerim canım..inşallah kucağımızada almayı nasip eder.
durumum şu aslında.. benim regl kanamalarım çok az oluyordu.rahmimin bir tarafı tamamen yapışık çıktı.önce ameliyat oldum.yapışıklığın açılması için ve regl kanamalarımın artması için.ama ameliyat olsamda kanamalarımda bir değişiklik olmadı.bu defa doktorum sürekli rahim kalınlığımı takit etti ve hep normalden geri kaldığımı farketti. kalınlaşamadığı (yani kanlanamadığı) için regl im az geliyordu. rahim duvarı ince oluncada embriyoyu tutamaz dedi doktor.sırf bu yüzden transferi 19.günde oldum.yani normal olmam gereken tarihten 2-3 gün kadar sonra.yeterli kalınlığa gelince transferi yaptı doktorum.ve dediki 9.gününde gel.bebeği garantiye almak için iğne yapalım.çünkü kullandığımız jel'lerde %10 kayıp oluyormuş.yani işte akıyor falanya ondan.ben her ilacı yüksek doz kullandım.rahim inceliği yüzünden.umarım çabalarımıza değer...çünkü bu ilaçlar beni depresyona soktu...transferden sonra düzenli kontrole gitmedim ama 9.gün gittim.

Bugun bu 6 kisi bize harika haberler getirmiş. Insallah bebeklerimizi kucaklarimiza saglicakla aliriz. Sevgilerimle

bugün youtube de bebeğin gelişimi diye bir video izledim...okadar duygulandım ki..(tabi ilaçlarında faktörü var) düşünüyorum.. iki hücre bir araya geliyor yeni bir hüce olşturuyor ve o bölünmeye başlayıp insan oluyor..hücrenin birisi benim birişi eşim..ve Rabbim bizi bir hücrede birleştirip,tekrar bizi dünyaya getiriyor..bu çok büyük bir mucize... Rabbim çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...bizler zor şartlarda , stresli bir süreçle bu çocuklara sahip olmaya çalışıyoruz...hakkımızda hayırlısı..inşallah çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder..
bu arada benim idrar testimde 2 çizzği çıktı ama hamileyim diyomiyorum...2 gün sonra ve sonrasında yapılacak testler belirleyeek..eşim kalp atışını duymadan hamile olduğuna heyecanlanmayalım..üzülmeyelim diyor...bende öyle adapte ediyorum kendimi..
test sonuçlarımı mutlaka bildiricem size..irtibatı koparmayalım....hepinize iyi uykular...bye bye...

Muhip inşallah bundan sonraki olacak. Sizin için bunu cani gönülden yuce Allahtan dilerim. Gönlünüz huzur bulsun dileklerimle.

Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun canm. Dikkat et kendine.

Hayırlı olsun cedrus. Hadi bakalım. Sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah. Kac embriyo transfer edildi. Kaci donduruldu. Kaliteler hakkinda birsey soyledilermi. Diğer haftada benim transferim var. Müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan insallah.

Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi ....

Tebrikler. Hayırlı olsun insallah. Benim de ctesi yapıldı. Bekliyor uz...

Hayırlı olsun canım inşallah iyi haber alırız senden de :) aşşağıda eşimi beklerken yanında tatlı bi erkek çocuk vardı oturuyordu o galiba :) çocuk ta çok tatlıydı maşallah o teyze galiba başka kimseyi görmedim çünkü :)

Simdiye kadar gitmedim canim ama yarin oglene dogru gidip ogleden sonra eve gelmeyi düşünüyorum yavaş yavaş başlıcam bakalim cumartesiye de randevu aldım bakalim dr ne dicek

anladım canım bende perşembe gidicem doktora bende cuma iş başı yapıcam ama tedirginim iş yerim çok uzak iki buçuk saat yol gitcem:(orda da yorulcam o sebeple

Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun canm. Dikkat et kendine.

Hayırlı olsun cedrus. Hadi bakalım. Sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah. Kac embriyo transfer edildi. Kaci donduruldu. Kaliteler hakkinda birsey soyledilermi. Diğer haftada benim transferim var. Müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan insallah.

Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi ....

Tebrikler. Hayırlı olsun insallah. Benim de ctesi yapıldı. Bekliyor uz...
Hepinize tesekkur ederim insaallah bende buradan sizlere hamileyim diye yazarım.
Hayırlı olsun canım inşallah iyi haber alırız senden de :) aşşağıda eşimi beklerken yanında tatlı bi erkek çocuk vardı oturuyordu o galiba :) çocuk ta çok tatlıydı maşallah o teyze galiba başka kimseyi görmedim çünkü :)

Evet canim o benim oğlum 2, 5 yasinda benim embriyolarda cok iyi degil orta kaliteymis ben dun çok üzüldüm.

Merhabalar, tedavi olanlar umarim hayirlisi ile sonuclanir tedavilerimiz ve suan hamile olanlar da saglikla kucaklariniza aliriniz evlatlarinizi. Ben persembe gunu ikinci transferimi oldum. Beklemek acayip sinir bozucu bir durum. Dusunmemek gerek cok ama beynim hep orada. Biraz sancim var. Pöffffffdiyorum 😃

Merhabalar, tedavi olanlar umarim hayirlisi ile sonuclanir tedavilerimiz ve suan hamile olanlar da saglikla kucaklariniza aliriniz evlatlarinizi. Ben persembe gunu ikinci transferimi oldum. Beklemek acayip sinir bozucu bir durum. Dusunmemek gerek cok ama beynim hep orada. Biraz sancim var. Pöffffffdiyorum 😃
Bende dun transferimi oldum sen benden daha iyi durumdasin:)

Yalovali;
Maşallah değerin çok güzel canim Rabbim bizede nasip eder inşallah

Back