- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.761
ne olsun iki gündür koşturuyorum çok yoruldum biraz ayakta dolanınca hemen yoruluyorum bende dinlenmedeyim:)valla daha idrak edemedim hamileliği seninki nasıl gidiyor
bekle bekle bitmiyoki sonuç için bekledik o bitti şükür şimdide acaba kese oluşacak mı kalp atışı başlayacak mı diye bekliyoz her aşama daha stresli
Amin İnşaAllah güzel çıkar canım,anladım bakalım bu günler hepimiz için kolay geçer inşaAllah bu günkü rahim filminden sonra ne kadar gözüm korksada derdini veren Rabbim dermanınıda veriyor çok şükür ki...
Canım ikiz mi bekliyorsun eğer öyleyse tebrik ederim.:13:
Iyi gidiyo oyle bel agrim filan yok sadece bazen hizli kalkınca filan yine kasigim agriyo, oksurmeye basladim hemde baya baya tirsiyorum arada bisey oldu mu diye
Değil mi canım ya Allah sabır versin ve yardımcımız olsun bu da bizim sınavımız Allah hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah hepimize onlar da olacak canım hayırlısıyla inşallah kucağına da alıcaksın
sağol canım hamile kalana kadar ayrı kaldıktan sonrası ayrı vallahi...çok zor..canım 7.haftadan sonra duyulmaya başlıyor korkma benimde ağrıyor belim ama seviniyorum bebeğim yerleşiyor kendine yer yapıyor içerde:)
Canim normal hic merak etme 7 haftada duyuluuor hamileligin keyfini cikar olumsuz dusunne bizim icinde dua et olurmu
ben medicalparka gidiyorum sordum test belli olsun ondan sonra fiyat söylicez dediler.ama çok yüksek rakamlar duyuyorum 700 tl gibi falan doğrumu bilen varmı devlette ne kadar yada devlette yapılsa kabul edermi özeller??
benimde midem ağrıyor arada işte canım annem küçükken hastalandığımızda yapardı pekmezin içine az zeytin yağı birazda karabiber koy kaynat iç şifa olsun:)bire bir öksürüğe yanında da elma portakal ve limonu koy onuda kaynat bir ondan iç bir ondan:)
ne için istediler ikili test için mi yuhh bee soyguncu bu millet
ikili testi iki aylık olan bütün hamilelerden istiyorlar zaten sende hamilesin sanırım sendende ister dr un..istanbuldamı bir hastaneye gidiyorsun.kaç haftalıksın?
yok ben kayserideyim 4haftalık hamileyim iki test üçlü test falan varda çok pahalı devlet hastanedinde de yapıyolar özele o kadar paraya gerek yok kanda bakılan bişi
Super canim insallah ikisiide tutar kacinci gun embriyosuydu kac tane topladilar hayirlisi olsun
ben medicalparka gidiyorum sordum test belli olsun ondan sonra fiyat söylicez dediler.ama çok yüksek rakamlar duyuyorum 700 tl gibi falan doğrumu bilen varmı devlette ne kadar yada devlette yapılsa kabul edermi özeller??
haklısında ben şimdi özel hastaneye gidiyorum devlette uygun ama kabul ederlermi devletin testini bilmiyorum
yok ben kayserideyim 4haftalık hamileyim iki test üçlü test falan varda çok pahalı devlet hastanedinde de yapıyolar özele o kadar paraya gerek yok kanda bakılan bişi
sanırım evet 700 tutmaz biraz araştırdım ama yinede 250 300 tutar gıbi çünkü bundan 2 -3 yıl önceki fiyatlar 200 küsür e yaptırdım yazmışlar medicalparkta.birde iki hafta sonra gel test istiycem dedi dr ama ben iki hafta sonra sekiz haftalık olcam ne testi acaba?devlette yaptır bence güvencen karşılar güvence yoksa bile 700 tutmaz eminim.özellerde kabul eder diye düşünüyorum.sonuçta az para değil neresi uygunsa orada yaptırırsın.ben daha önceki hamileliğimde testlerimi devlette yaptırmıştım.güvencem var ben bu kadar para veremem dedim bişey demediler
bende özele gidiyorum ama o kadar pahalı bişi değil yaa basit bi kan testi bide bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar 11 ile 14.haftalar arasında ama kaçırırsan endişe etme sonrada üçlü test var ikili testide kaplıyor ben şahsen üçlü testi yaptırmayı düşünüyorum sadece
ben de kayserideyim canım, hangi doktora gidiyorsun sen ?
sanırım evet 700 tutmaz biraz araştırdım ama yinede 250 300 tutar gıbi çünkü bundan 2 -3 yıl önceki fiyatlar 200 küsür e yaptırdım yazmışlar medicalparkta.birde iki hafta sonra gel test istiycem dedi dr ama ben iki hafta sonra sekiz haftalık olcam ne testi acaba?
bakalım ne olacak konuşacağım dr la devlette yaptırsam kabul edermisiniz dicem.bide sekiz haftalıkken gidicem benden test istiycekmiş ne testi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?