2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim daha iyiyim bugun işe filan gittigim yok dinlenmedeyim halen :) sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik :)

ne olsun iki gündür koşturuyorum çok yoruldum biraz ayakta dolanınca hemen yoruluyorum bende dinlenmedeyim:)valla daha idrak edemedim hamileliği seninki nasıl gidiyor

Amin İnşaAllah güzel çıkar canım,anladım bakalım bu günler hepimiz için kolay geçer inşaAllah bu günkü rahim filminden sonra ne kadar gözüm korksada derdini veren Rabbim dermanınıda veriyor çok şükür ki...

pilise;Kesinlikle katiliyorum birak 3 u 4 u bana ikiz olursa birini aldiracakmisin diye sordu gecen gun bi kadin dusun yani bunlar anne

Canım ikiz mi bekliyorsun eğer öyleyse tebrik ederim.:13:

Kızlar rahim filminden ne kadar sonra smear ve kültür testi verilir ve muhtemelen sonuçlar ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı acaba?

Kızlar yardım ( adet ağrısı gibi hafif ağrılarım başladı kasıklarımda panik yapmam gereken bir durum varmıdır? Bu arada embriyo yerleştirileli 5 gün oldu

Kızlar yardım ( adet ağrısı gibi hafif ağrılarım başladı kasıklarımda panik yapmam gereken bir durum varmıdır? Bu arada embriyo yerleştirileli 5 gün oldu

yok canım panik yapma banada öyle olmuştu hatta ben ağladım olmadı diye ama şükürler olsun oldu sende dinlenmene ilaçlarına devam et bişi olmaz

Canım nasıl şiddette benim de buğün 6 gün oldu bariz bir belirti yok ama ayaktayken sanki çok hafif belli belirsiz belki de kendimi dinlemeden oluyo olsa mı iyi olmasa mı anlayamadım of ne zor iş

Canım nasıl şiddette benim de buğün 6 gün oldu bariz bir belirti yok ama ayaktayken sanki çok hafif belli belirsiz belki de kendimi dinlemeden oluyo olsa mı iyi olmasa mı anlayamadım of ne zor iş
Çok şiddetli değil canım hafif böyle ağrı değil de huzursuzluk veren bir sızlama gibi bende bilemedim iyi bişey mi kötü mü

nasılsın canm nasıl gidiyo var mı bi sıkıntı

İyiyim canm seni sormalı. Yok sıkıntı Allah'a şükür. Ben hep devamlı yatmışım eşîm akrabalar öle dior yani. Bizm çevrede çok tüp bebek yapan yatmamı öneriyorlar devamlı yatmışım. İşte muayene gününü merak ediyorm. Kese veya keselerin sağlammıdr. İkizmi tekmi. Die de merak ediyorm. Bi tanıdk 9ay boyunca yatmış eşimin yeğeni de dört beş ay yatmış. İkiside ikizleri var demk yatmakta sorun olmaz. Daha yeni tutunuyo ya dinlenmek şartmş. Sende bol dinlen derim bence

öyle yapıyordum da iki gündür koşuşturuyorum iş için rapor aldım sorun çıktı onla uğraştım iş yerim kayseri merkezde evim ilçede o sebeple merkeze gittim geldim ilçeye gelmez için becayiş dilekçesi falan verdim yoruldum yani şimdide yatıyom

Hehe cok guldum dogru diyosun canim pcko larda dusuk dozla baslandigiji duymustum aman tutsunda bakalim

arkadaşlar merhaba,ben 6+3 günlük hamileyim.iki gün önce keseyide gördüm yalnız kalp atışlarını iki hafta sonra dedi normalmi sizce heyecandan dr a sormayı unuttum niye duyamadım die?... birde kuyruk sokumum ağrıyor..araştırdım normalmiş ama bel ağrısı yaşayan varmı??

Super canim insallah ikisiide tutar kacinci gun embriyosuydu kac tane topladilar hayirlisi olsun

canım 7.haftadan sonra duyulmaya başlıyor korkma benimde ağrıyor belim ama seviniyorum bebeğim yerleşiyor kendine yer yapıyor içerde:)

Kesinlikle katiliyorum birak 3 u 4 u bana ikiz olursa birini aldiracakmisin diye sordu gecen gun bi kadin dusun yani bunlar anne

canım 7.haftadan sonra duyulmaya başlıyor korkma benimde ağrıyor belim ama seviniyorum bebeğim yerleşiyor kendine yer yapıyor içerde:)

Canim normal hic merak etme 7 haftada duyuluuor hamileligin keyfini cikar olumsuz dusunne bizim icinde dua et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…