2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Herkese merhaba.bugün transferimin 7.günü.ağzımda çok kötü bir tad var iki gündür.sanki Demir gibi birşey yirmişim.sizdede olmuşmuydu ?

canım seni merkez hergün mü aradı yoksa sadece döllendiğini haber vermek için mi aradı bugün ararlar mı çok merak ediyorum

Canım durumundan mutlaka haberdar et olur mu? Test tarihin ne zaman?
Benimde altı tane dollenmis embriyom var canım. Gayet iyi bir rakam. Allah yardımcımız olsun. Hep dedikleri gibi. Bir taneside yeter allahim istedikten sonra.
Aynen öyle canım benimde 5di 1ini verdiler tutmadı. 4 dondurulmuşla denicez bakalım.

Hımmm sebep aramak için daha erken ama hiç belli de olmaz. BCHG yüksek se eğer belirtiler başlamış olabilir.
Bugun iyiyim allaha sukur inşallah iyilesiyorum internette hesapladim da 4+5 mi ne cikiyo yani 5. Haftanin icindeyim oyle mi?
Canım 4üncü haftanın içindesin 4+6 ile bitiyo. sonra 5 in içine giriyosun.

Herkese merhaba.bugün transferimin 7.günü.ağzımda çok kötü bir tad var iki gündür.sanki Demir gibi birşey yirmişim.sizdede olmuşmuydu ?

Senin içinde aynı şey geçerli tatlım. Daha çok erken belirti için ama BCHG yüksek orandaysa o zaman başlayabiliyor belirtiler.

hayırlı cumalar kızlar.. bgn benim transferimin 7. günü tam bir hafta oldu... dün sağ tarafımda adet sancısından daha da agrılı kramplarım oldu 2 büklüm kalıverdim 1 saat boyunca bacagıma belime vurdu agrısı ardından jel ile glen minik küçk çok açık pembe akıntım oldu ... ara ara sancılar yokluyodu bgn sadce halsizim ve yüzüm bembeyaz ... inşallah bunlar bebeğimin belirtisidir umarım pskolojik degildir zaman nasıl geçicek bilmiyorum her günüm dua etmekle kuran okumakla geçiyo umarım bu yolda ilerleyen arkadaslarım umdugu gibi sonuçlar alır rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
sende mi transferi bekliyorsun benim gibi

Aynı durumdayım sevgili cedrus. Estrofem tablet kullanarak transfer günümü bekliyorum. Önümüzdeki Çarşamba kontrolum var. Ve sanırım diğer hafta basında transfer. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen istanbul mu?ben istanbul ve bahceci. Ama benim dondurilmuslarla senin daha erken olacak transferin. İnsallah hepimiz guzel haberler alırız. Kalitesi hakkında bilgi verdilermi. Vermediklerse sen sor bakalım. Sevgiler.

Kızlar mrb 18 Ekim transfer tarihim bugün yedinci günüm benimde kasıklarımda sızlamalar hisstediyorum bende bugün bayağı belirgin bi sıcaklık var sanki kasıklarımda bu ne demek acaba bilmiyorum siz ne dersiniz normal mi

Canm bak Bilmiyorum ama bana göre hamile kalacaksın çok düşünme. Kaçıncı günün embriyosu.idrarda yaptır benonuncu gün yaptım çıkmştı

Cedrus"cum yumurta toplandıktan bir gün sonra emriyolarla ilgili aradılar 3. Gün transferimin olacağı günü söylemek için ve embriyolar hakkında bilgi vermek için bir de embiyo transferinden bir gün önce transfer saatini söylemek için aradılar canın çok ilgililer yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…