- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.801
nasıl oldun canım
Masallah canim daha ne olsun insallah 5. Gune gune kadar hepsi sapasaglam kalirlar
Benimde altı tane dollenmis embriyom var canım. Gayet iyi bir rakam. Allah yardımcımız olsun. Hep dedikleri gibi. Bir taneside yeter allahim istedikten sonra.
aynen canım bende bir süre giderim kafa yatmazsa doktor çok yeter ki bebeğimiz bizimle olsun
Bugun iyiyim allaha sukur inşallah iyilesiyorum internette hesapladim da 4+5 mi ne cikiyo yani 5. Haftanin icindeyim oyle mi?
Bugun iyiyim allaha sukur inşallah iyilesiyorum internette hesapladim da 4+5 mi ne cikiyo yani 5. Haftanin icindeyim oyle mi?
canım seni merkez hergün mü aradı yoksa sadece döllendiğini haber vermek için mi aradı bugün ararlar mı çok merak ediyorum
transfer tarihine göre mi hesapladın canım transfer tarihine göre benimki de 4hafta 4günlük
yok canım 4hafta 5günlük
Canım durumundan mutlaka haberdar et olur mu? Test tarihin ne zaman?benım 19 topladılar yuvarlana yuvarlana anca 5 tanesı ıı oldu. ben ohss olunca donduruldu 1 ay sonra transfer edıldı. 2 embrıyo transfer ettıler.bırı ıı dıgerı pek ıı degıl vallahı bırı tutsada yeter bana ...
Aynen öyle canım benimde 5di 1ini verdiler tutmadı. 4 dondurulmuşla denicez bakalım.Benimde altı tane dollenmis embriyom var canım. Gayet iyi bir rakam. Allah yardımcımız olsun. Hep dedikleri gibi. Bir taneside yeter allahim istedikten sonra.
Hımmm sebep aramak için daha erken ama hiç belli de olmaz. BCHG yüksek se eğer belirtiler başlamış olabilir.Hayırlı cumalar kızlar bu güzel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :) ya kızlar ben bi yanıyorum bi donuyorum sebebi nedir acaba bilen varmı ha bi de söylemeyi unuttum transferin 6. Günündeyim
Canım 4üncü haftanın içindesin 4+6 ile bitiyo. sonra 5 in içine giriyosun.Bugun iyiyim allaha sukur inşallah iyilesiyorum internette hesapladim da 4+5 mi ne cikiyo yani 5. Haftanin icindeyim oyle mi?
Herkese merhaba.bugün transferimin 7.günü.ağzımda çok kötü bir tad var iki gündür.sanki Demir gibi birşey yirmişim.sizdede olmuşmuydu ?
Seninki 5. gün embriyosumuydu canım?ertesi sabah ve 3. gun aradılar
5. gun transferine göre hesapladım hatta şimdi yine baktım 4+6 cıktı 10 ekimde olmuştu transferim
sende mi transferi bekliyorsun benim gibi
Seninki 5. gün embriyosumuydu canım?
tüp bebek gebelik haftası nasıl hesaplanıyor?
Herkese merhaba.bugün transferimin 7.günü.ağzımda çok kötü bir tad var iki gündür.sanki Demir gibi birşey yirmişim.sizdede olmuşmuydu ?
28 haziranda doğum tarihi çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?