2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bu gerinme bende de olmuştu. Bn raslantı sanmştım. Bak sende de olmuş demekki raslantı değil.
Ayy şu işin yaratmadığı bir şey görmedim.

Aysegul teyzesiiiiii bizim degerimiz de artmis biliyo musun hakikaten ikiz galiba benimki 13. Gun degerim 1364 :)))))

Ay gözün aydın canım benim.

O kafana takma meselesi o kadar canımı yakıyorki. Bekara karı boşamak kolay tabi. Konuşuyolar sırf konuşmuş olmak için.

Canım yaşadım. Hem idrar testinde takip ettim hem de kan da. İdrarda koyulaşacağına silikleşmesiyle kimyasal olabileceğini tahmin ederek gidip kan verdim. Gördümki değerim düşmüş sonra da hemen kanamam başladı zaten.

Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm ( ins oledirr
Hayatım neden korkuyosun. Korkma. Hemen testini yaptırki önlemlerini al. Yapman yapmaman gerekenleri bil.

Bak sende de olmuş gerinme olayı. Yok ya bu kesn transferden oluyor.

Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))

Bana da demişlerde idrar yapma diye. Ama neden böyle dediklerini bilmiyorum.

Canım öncelikle tebrik ederim. BEnimde 5. gün embriyosuydu ama tek transfer olduğu için tutmadı. Bu sefer dondurulmuşlarla dneicez bakalım. Nolucak?

Canım ne zaman yapılacak transferin öngörüde bulundular mı?

Allah nasip kısmet etsin sana. İnşalllaaaah. Bende bi aşılama. Şimdi üçüncü tüp bebekte tuttu allahıma şükürler olsun. Umutlu ol. İnan. Elbet Allah sana verecek

Allah nasip kısmet etsin sana. İnşalllaaaah. Bende bi aşılama. Şimdi üçüncü tüp bebekte tuttu allahıma şükürler olsun. Umutlu ol. İnan. Elbet Allah sana verecek

Hayırlı olsun elvinnur darısı bizlerin başına inşallah

Slm kızlar bende hamileyim testte 244 çıktı doktorum 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi hala inanamıyorum Rabbim binlerce şükür :)))

Ttansfere sanırım en az bir hafta daha var. Estrofem tablet devam. Bugün kontrolum vardı. Günde üçe çıkardı doktorum. Sanırım önümüzdeki hafta olur canım.

Slm kızlar bende hamileyim testte 244 çıktı doktorum 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi hala inanamıyorum Rabbim binlerce şükür :)))
Rabbime şükürler olsun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başıma 5 gün kaldı teste geçermi bu zaman of :///

Ttansfere sanırım en az bir hafta daha var. Estrofem tablet devam. Bugün kontrolum vardı. Günde üçe çıkardı doktorum. Sanırım önümüzdeki hafta olur canım.

Canım kimin yazısına cevap vereceksen onun yazısının altındaki alıntı ile cevapla yazar ona tıklayacaksın. Sonucunu paylaş mutlaka bizimle canım

Kaç embriyom var acaba meaktan çatlayacağım ne zaman ararlar:18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar mrb benim de test günüme son 6 gün ben birşey sorucam size çoğu arkadaşa 2 embriyo transfer edilmiş hangi merkezlerde yaptırdılar nasıl ikna ettiler doktoru biz çok istedik doktor bir türlü kabul etmedi inşallah pozitif sonuç alırım çok merak ediyorum sonucu hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…