• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar merhaba bugün opum vardı 14 adet yumurtam toplandı merakla yarını bekliyorum bakalım kaçı dollenecek bu arada değerleri artan arkadaşları kutluyorum hepsi ikiz gibi gorunuyor

kızlar az önce test sonucumu aldım...değerim 804 çıktı....bugün 11. günüm...şoktayım.... doktorum testi tekrarlamana gerek yok pzt ultrasonda görün bana bilgi ver dedii...kızlar pzt ultrayonda çıkarmı ki....daha erken değil mi
Canım hayırlı olsun cok sevindim gozun agdin masallah degerin cok guzel darisi bizlere insallah

Yok valla canım ya hiçbir değişiklik hissetmiyorum bugün iğnemi vurdurmak için biraz yürüdüm belim ağrıdı çok yattığım için diye düşündüm başka da birşey hissetmiyorum sende varmı ;))
yok yaa bende de öyle belirgin birsey yok. .. ama forum da okukça görüyorum herkeste farklı farklı olabiliyor bu süreç. Onun için artık yorum yapmamaya karar verdim :)) tabi beceremiyorum gerçi ama :D

Merhaba, transferden sonra giremedim siteye ama güzel haberlerle geldim ben de:16::16:
Allah tüm isteyenlere tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
Hamile kalan herkesin bebeğini sağlıkla, analı-babalı kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

Canım senin kaçıncı günün transfer gününü saymazsan merak ettim idrarda çıkınca kesin hamile oluyormuşsun hayırlısıyla hamilesin inş tebrik ederim Allah değerini arttırsın canım
Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm :(( ins oledirr

transferden sonra gecelerı sureklı olarak kendımı gerınme durumunda buluyorum.. bayağı bı sağlam gerınıyorum acaba bı sıkıntı yaratırmı uyku sersemı engelde olamıyorum :D yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık kaslarımızın gerıncegı tuttu :D bu arada ozlemmm benım test tarıhım 30 ekım :) heyecandan takla atcam o derece... bu arada lıstede pozıtıflerı gordum cok sevındım yemın ederım kendım pozıtıf almış gıbı sevındım allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almanızı nasıp etsın ... benım gıbı sonuç bekleyenlerede hayırlısını nasıp etsın .. negatıf olanlarda hıc uzulmesın ben 3 sefer negatıf gordum kendımı yıpratmaktan başka hıc bı ıse yaramıyor belkı gene negatıf gorcem AMA UNUTMAYALIM BU DUNYAYA BI KERE GELIYORUZ SALLAYIN GITSIN YASINIZIN HAYATINIZIN SEVDIKLERINIZ HATTA SEVMEDIKLERINIZIN TADI CIKARIN

Merhaba, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk denememde dikkatimi çeken tek şey geceleri yaşadığım gerinmelerdi. Bu soruyu 4-5 doktora sordum. Kimi stres, kimi ilaçlar, kimi bilmiyorum vs.vs. dedi. İlk denemede kan sulandırıcı vermemişti doktorum. Negatiften sonra, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım zeynep kamilde 2. denemeden önce. Bi değerimde sıkıntı çıktı. Şimdi gittiğim merkez hem coraspin hem de kan sulandırcı iğne veriyor. Azalsa da hala gerinmelerim oluyor. Bunun için geceleri bile 2 saatte bir kalkıyorum 5-15 dk yürüyorum. Merkezim öyle söyledi 2 saat yat, 15 dk yürü. Ve 4 lt su içiyorum.

kızlar az önce test sonucumu aldım...değerim 804 çıktı....bugün 11. günüm...şoktayım.... doktorum testi tekrarlamana gerek yok pzt ultrasonda görün bana bilgi ver dedii...kızlar pzt ultrayonda çıkarmı ki....daha erken değil mi

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla .Allah gönlüne göre versin

Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo :( kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))

Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo :( kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))

canım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim:3:

Bugün 4.günüm.işteyim şimdi.şuan yine acıktım.başım dönüyor biraz.sanırım tansiyonum düşüyor. Böyle gün geçirmek te zor.bir önceki denememde evde geçirmiştim bekleme sürecini.çok stres oluyorsun.iş yerinde zaman daha hızlı geçiyor. Bi öncekinde rahim duvarım kalınlaşamadığı için embriyo tutunamadı aslında değerim pozitif çıkmıştı.sürekli kahverengi kanamam olmuştu.kanamam kesildi .bebişim gitti.ben kahverengi kanamadan korkmuştum ama doktorum dediki, çocuğun yaşamak tutunmak için rahminle savaşıyor.sadece bekleyeceğiz ama bebişim savaşı kaybetti tutunamadı.ama üzülmemek lazım. Rabbim bize tüpbebek yapabilme umut edebilme fırsatı veriyor.buda çok önemli. Bu defa doktorum rahim kalınlığım için bu hafta sonu kontrol yapacak ve gerekirse ek bir ilaç verebilirmiş.bakalım kısmet. Bu arada bana dondurulmuş 2 adet 4.gün emriyosu transfer ettiler.4.gün transferi olanlar var mı aranızda

Canım yaşadıkların çok zor biliyorum ben 2 kez yaşadım :( inşallah son olur bundan sonra yüzümüz güler benimde transferim dün oldu ve bende de 4 gün transferi yapıldı neden diye sordum 4 yada 5 farketmez dedi zaten tutunacaksa 3 günde bile tutunuyor bunları düşünüpde canını sıkma bak ben öyle yapıyorum :))

Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?

Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?

ben yapıyorum canım .. evet malesef morluklar yapıyo bazende kızarık sinek ısırıgı gbi izler oluyo yakıyo ve acıyo normalmıiş...:26:

canım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim:3:

Bende ayni merkezdeyim seninki ne asamada
Ay kızlar merhabalar çok memnun oldum benim 19 unda oldu transferim doktorum ali sami bey valla herşey iyi güzeldi de ben beklemekten çok yoruldum :((( hatta doktor benim bu heycanımı bildiğinden idrar testi yapma doğru sonuç vermezse üzülürsün dedi ama ben dayanamıyorum alıym bi kaç tane iki güne bi yapıym diyorum ali sami hocam duymasın :))) sizlerin test günü ne zaman?

Back