- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.661
Bana yardımcı olacak kimse yok herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun cok sevindim gozun agdin masallah degerin cok guzel darisi bizlere insallahkızlar az önce test sonucumu aldım...değerim 804 çıktı....bugün 11. günüm...şoktayım.... doktorum testi tekrarlamana gerek yok pzt ultrasonda görün bana bilgi ver dedii...kızlar pzt ultrayonda çıkarmı ki....daha erken değil mi
Canim yumurta sayimiz ayni cikmis acaba benim kac embriyom olacakslm kızlar dun 14 tane yumurtam toplanmıstı 8 tanesı emrıyo olmus cuma transferım vaaaarrrr:18::18::18:
Ayy ne güzel darısı başımıza )Canm sorun pkos ilk denenem yas 25 acibadem kayseri sonuc pozitif sukurler olsun
yok yaa bende de öyle belirgin birsey yok. .. ama forum da okukça görüyorum herkeste farklı farklı olabiliyor bu süreç. Onun için artık yorum yapmamaya karar verdim :)) tabi beceremiyorum gerçi amaYok valla canım ya hiçbir değişiklik hissetmiyorum bugün iğnemi vurdurmak için biraz yürüdüm belim ağrıdı çok yattığım için diye düşündüm başka da birşey hissetmiyorum sende varmı )
yaş 28,istanbul,2.deneme , Sperm azlığı ,sonuç 28 ekim de, medikal parkkızlar eksik bilgilerimizi yazalım bu kadar mıyız eylül ekimde tüp bebeğe gecekler
Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm ( ins oledirrCanım senin kaçıncı günün transfer gününü saymazsan merak ettim idrarda çıkınca kesin hamile oluyormuşsun hayırlısıyla hamilesin inş tebrik ederim Allah değerini arttırsın canım
transferden sonra gecelerı sureklı olarak kendımı gerınme durumunda buluyorum.. bayağı bı sağlam gerınıyorum acaba bı sıkıntı yaratırmı uyku sersemı engelde olamıyorum yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık kaslarımızın gerıncegı tuttu bu arada ozlemmm benım test tarıhım 30 ekım :) heyecandan takla atcam o derece... bu arada lıstede pozıtıflerı gordum cok sevındım yemın ederım kendım pozıtıf almış gıbı sevındım allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almanızı nasıp etsın ... benım gıbı sonuç bekleyenlerede hayırlısını nasıp etsın .. negatıf olanlarda hıc uzulmesın ben 3 sefer negatıf gordum kendımı yıpratmaktan başka hıc bı ıse yaramıyor belkı gene negatıf gorcem AMA UNUTMAYALIM BU DUNYAYA BI KERE GELIYORUZ SALLAYIN GITSIN YASINIZIN HAYATINIZIN SEVDIKLERINIZ HATTA SEVMEDIKLERINIZIN TADI CIKARIN
kızlar az önce test sonucumu aldım...değerim 804 çıktı....bugün 11. günüm...şoktayım.... doktorum testi tekrarlamana gerek yok pzt ultrasonda görün bana bilgi ver dedii...kızlar pzt ultrayonda çıkarmı ki....daha erken değil mi
Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm ( ins oledirr
Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))
Bende ayni merkezdeyim seninki ne asamadacanım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim
Bende ayni merkezdeyim seninki ne asamada
Bugün 4.günüm.işteyim şimdi.şuan yine acıktım.başım dönüyor biraz.sanırım tansiyonum düşüyor. Böyle gün geçirmek te zor.bir önceki denememde evde geçirmiştim bekleme sürecini.çok stres oluyorsun.iş yerinde zaman daha hızlı geçiyor. Bi öncekinde rahim duvarım kalınlaşamadığı için embriyo tutunamadı aslında değerim pozitif çıkmıştı.sürekli kahverengi kanamam olmuştu.kanamam kesildi .bebişim gitti.ben kahverengi kanamadan korkmuştum ama doktorum dediki, çocuğun yaşamak tutunmak için rahminle savaşıyor.sadece bekleyeceğiz ama bebişim savaşı kaybetti tutunamadı.ama üzülmemek lazım. Rabbim bize tüpbebek yapabilme umut edebilme fırsatı veriyor.buda çok önemli. Bu defa doktorum rahim kalınlığım için bu hafta sonu kontrol yapacak ve gerekirse ek bir ilaç verebilirmiş.bakalım kısmet. Bu arada bana dondurulmuş 2 adet 4.gün emriyosu transfer ettiler.4.gün transferi olanlar var mı aranızda
Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?
canım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim
Ay kızlar merhabalar çok memnun oldum benim 19 unda oldu transferim doktorum ali sami bey valla herşey iyi güzeldi de ben beklemekten çok yoruldum (( hatta doktor benim bu heycanımı bildiğinden idrar testi yapma doğru sonuç vermezse üzülürsün dedi ama ben dayanamıyorum alıym bi kaç tane iki güne bi yapıym diyorum ali sami hocam duymasın :))) sizlerin test günü ne zaman?Bende ayni merkezdeyim seninki ne asamada