• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar haber geldi 14 yumurtadan 12 tanesi yeterli olgunluktaymış bunların 7 tanesi döllenmiş

canım ben izmirde devlet hastanesinde yaptırıcam nasipse raporum çıktı kasım adetimi bekliyorum. Bizim erkek faktörlü ilk sperm testi düşük çıkınca hemşireler bize tamamlatmamız gereken bir liste verdi benden adetin 3.günü,21.günü kan testleri,rahim filmi,smear eşimden 3 tane sperm testi ve kan testleri istediler,ikimize de genetik testleri yaptılar (sonuçları 2 buçuk ayda çıktı o yüzden ilk onu yaptırdık) eşimin testlerinden sonra 3.gün testlerimi yaptırdığımda bir dosya açtılar ardından evlilik cüzdanı , kimlikler gibi resmi evrakları aldılar sgk dan prim gün sayısı dökümünü aldık. En son tüm testlerimizi evraklarımızı tamamladık , erkek infertilitesinden tüp bebek olduğu için ürologdan tüp bebeğe uygundur yazısı aldık ve sıraya girdik 1 ay sonra beni hastaneden aradılar o gün gittim dosyamı çoğaltmamı istediler hallettim ve eve döndüm 2 saat sonra beni aradılar heyetten geçtiğimi raporumun çıktığını bir sonraki adetimde gelmemi söylediler.. Benim teşhisim ,muyanelerim ve rapor sürecim yaklaşık 3 ay sürdü tabi devlet hastanesinde yaptırmış olduğum için de bu kadar uzun sürmesi normal geldi bana. Inş senin de en kısa zamanda hallolur canım allah hakkımızda hayırsını nasip etsin

naiadd canım ben bugün hastanedeydim rahim filmi çektirdim Rabbim bu zorluğu İnşaAllah bi daha yaşatmasın ,
ikimize de genetik testleri yaptılar
demişsin bu testler neler acaba yani bu genetik testlerin sonucumu 2,5 ayda çıkıyor? diğer yazdıklarını bizde yaptırdık geriye eşimin sperm tahlileri kaldı,aslında elimizde 2 tane var ama tekrar başka başka tarihlere vermişler,şubatta en yakın tarih o yüzden biz başka yerde yaptırıp götürücez iyi dileklerin içinde ayrıca Teşekkür ederim canım

Kızlar mrb benim de test günüme son 6 gün ben birşey sorucam size çoğu arkadaşa 2 embriyo transfer edilmiş hangi merkezlerde yaptırdılar nasıl ikna ettiler doktoru biz çok istedik doktor bir türlü kabul etmedi inşallah pozitif sonuç alırım çok merak ediyorum sonucu hayırlısıyla
Resmiyete göre davranıyorlar galiba canım 30 yaş altına 1 tane transfer ediliyor diye biliyorum yanlışım yoksa ... O yüzden çoğu yer yasal prosedür uyguluyor

Resmiyete göre davranıyorlar galiba canım 30 yaş altına 1 tane transfer ediliyor diye biliyorum yanlışım yoksa ... O yüzden çoğu yer yasal prosedür uyguluyor

Kızlarr kafama takıldı bana kısa protokol uygulanıyor.Yaşım 27 gonal f 300 ile başlandı. Yüksek değilmi siz kaçla başladınız?

Demekki bakalım Allah nasib edecekse 1 de de olacak etmese 2 sende olmaz Allah bize de hayırlı haberler nasib etsin heyecan dorukta

ALLAHIM BU YOLDA ÇABA SARFEDEN HERKESE MUCİZELERİNİ YAŞATSIN İNŞŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

naiadd canım ben bugün hastanedeydim rahim filmi çektirdim Rabbim bu zorluğu İnşaAllah bi daha yaşatmasın , demişsin bu testler neler acaba yani bu genetik testlerin sonucumu 2,5 ayda çıkıyor? diğer yazdıklarını bizde yaptırdık geriye eşimin sperm tahlileri kaldı,aslında elimizde 2 tane var ama tekrar başka başka tarihlere vermişler,şubatta en yakın tarih o yüzden biz başka yerde yaptırıp götürücez iyi dileklerin içinde ayrıca Teşekkür ederim canım

canım sperm sayısı azsa emin olmak için 3 kere testin tekrar edilmesini istiyorlar ve bunları özellikle 15 gün arayla veriyorlar. yani bilerek arada zaman bırakıyorlar farklı zamanlarda ölçmek için.ama sizin ilkinin şubatta olması garip baya zamn var çok geç vermişler sen dediğin gibi o testleri özelde hallet. benim yaptırdığım hastanede genetik testi istediler ve bence iyiki istediler çünkü benim protein seviyem çok düşük çıktı hamile kalsam bile düşük yapabilirmişim. ama bildiğim kadarıyla her hastane istemiyor. testlerin özellikle isimlerini bilmiyorum sadece genetik bölümüne gidip eşim de ben de 2 şer tüp kan verdik özel testler olduğu için uzun sürüyor. eşinde genetik bir durumdan mı sperm sayısı az ona bakıyorlar .. bende de protein seviyesi, pıhtılaşma gibi durumlar var mı ona bakıyorlar bunların önceden yapılması bence çok güzel inşallah sonuçlarımız da güzel olur da bu kadar beklemeye değer

HAnımlar 35 yaş altına tek embriyo veriliyor. Ama bu durumu delen bazı doktorlar var. haberiniz olsun doktorunuza danışın. Hatta ısrar bile edin derim. Tek embriyo olunca tutma olasılığı düşüyor maalesef(yaşadım gördüm):43:

Canim daha iyiyim bugun işe filan gittigim yok dinlenmedeyim halen :) sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik :)

Kızlarr kafama takıldı bana kısa protokol uygulanıyor.Yaşım 27 gonal f 300 ile başlandı. Yüksek değilmi siz kaçla başladınız?

valla ben pko luyum yanı zart dıe yumurtalar buyuor zırt dıe benı komaya sokuyor bana 300 u verseler topu havaya dıkerım :D ben 150 ıle başlıyordum ... ama bı bıldıklerı vardır kesın gercı bazen doktoru dürtmek gerekıyo .. hatta bazen doktora hava yapma lennn paramla adam oluyorsun dıyesım gelıo :D

HAnımlar 35 yaş altına tek embriyo veriliyor. Ama bu durumu delen bazı doktorlar var. haberiniz olsun doktorunuza danışın. Hatta ısrar bile edin derim. Tek embriyo olunca tutma olasılığı düşüyor maalesef(yaşadım gördüm):43:

vallahı ben doktora dedım devlet odemıyor bu parayı ben oduyorum kımsede karışamaz benım kararım zamanında 4 5 embro transfer edılebıldıgıne gore cok sakıncalı bı durum degılmış yanı ben 2 ısteyıncemı devlete batıyor baslarım böyle işe dedım. gel gorkı hepsınde 2 yerlestırmelerıne rağmen veletler ınatla gelmiyor :D bakalım carsamba gunu öğrencem ordalarmı degıllermı :D gercı onlarda bılıyo anaları delı en ıyısı gıtmeyek :D kacarı yok benım anam 100 metre oteden alnımın catısını terlık ısapet ettırmıs bı kadın :D bu ustalgımı gostercek veletler lazım dımı kızlar :D böyle dıyorum ama vallahı koltuğa oturuken resmen zeybek yapıyorum 2 saatte oturuyorumkı karnımdalarsa zarar gelmesın dıe :(

Kızlar günaydın bişey sorucam ikiz hamile kalan arakdaşlar hepsi 35 yaş üstü mü benim yaşım 27 ilk denemem olucak iki tane istesem transefer ederler mi? Bugün reglimin ikinci günü doktora gittim amh 0,16 çıkmıştı doktor 0,16 olamaz dedi yumurtavrezervin iyi dedi e2 ve fsh istedi bakalaım inşallah bugün iğnelere başlarız sonuçları bekliyorum
Canim ben de 28 yaşımdayim bizim ilk denememız de 1 embriyo transferi yapılmıştı,olmadı. Şimdi 2. Denememız de transfer öncesi 2 embriyo transfer edilmesini ister misiniz diye sordu doktorum dedik sağlık açısından bir sıkıntı yok ise tabi ki isteriz dedik ve 2 embriyo transfer edildi ;)) bekliyoruz sonuçları ,son 4 gün :52::emir_bebek::54::16:

2 neyse de 4 tane koydurup hepsi tutunca ikisini veya üçünü aldiran ebeveynler haline dönmemek için devlet yasaklamış iyi yapmış bence yazık degilmi onlar da can 3 tane olunca 4 tane olunca kıymetleri mı düşüyo ? Yıllarca yapıldı boyle..herkes fazla koydurup garanti altına aldı fazla geleni de aldırdı gecti peki bebeklerin sucu ne? Sonuc kendimizi tatmin eden anneliğe eriştik ama kardeşlerini öldürdük.. Napıyım oyle anneliği..

Not:bilgi olsun: 2 tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı diye elden yazı verip imzalarsanız 2 tane koyuyorlar sorumluluk yine bizim yani..doktorlarınıza teklif edebilirsiniz..

2 neyse de 4 tane koydurup hepsi tutunca ikisini veya üçünü aldiran ebeveynler haline dönmemek için devlet yasaklamış iyi yapmış bence yazık degilmi onlar da can 3 tane olunca 4 tane olunca kıymetleri mı düşüyo ? Yıllarca yapıldı boyle..herkes fazla koydurup garanti altına aldı fazla geleni de aldırdı gecti peki bebeklerin sucu ne? Sonuc kendimizi tatmin eden anneliğe eriştik ama kardeşlerini öldürdük.. Napıyım oyle anneliği..

Not:bilgi olsun: 2 tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı diye elden yazı verip imzalarsanız 2 tane koyuyorlar sorumluluk yine bizim yani..doktorlarınıza teklif edebilirsiniz..

Kesinlikle katiliyorum birak 3 u 4 u bana ikiz olursa birini aldiracakmisin diye sordu gecen gun bi kadin dusun yani bunlar anne

Bu gerinme bende de olmuştu. Bn raslantı sanmştım. Bak sende de olmuş demekki raslantı değil.
Ayy şu işin yaratmadığı bir şey görmedim.

Ay gözün aydın canım benim. :46:

O kafana takma meselesi o kadar canımı yakıyorki. Bekara karı boşamak kolay tabi. Konuşuyolar sırf konuşmuş olmak için.

Canım yaşadım. Hem idrar testinde takip ettim hem de kan da. İdrarda koyulaşacağına silikleşmesiyle kimyasal olabileceğini tahmin ederek gidip kan verdim. Gördümki değerim düşmüş sonra da hemen kanamam başladı zaten.

Hayatım neden korkuyosun. Korkma. Hemen testini yaptırki önlemlerini al. Yapman yapmaman gerekenleri bil.

Bak sende de olmuş gerinme olayı. Yok ya bu kesn transferden oluyor.

Bana da demişlerde idrar yapma diye. Ama neden böyle dediklerini bilmiyorum.

Canım öncelikle tebrik ederim. BEnimde 5. gün embriyosuydu ama tek transfer olduğu için tutmadı. Bu sefer dondurulmuşlarla dneicez bakalım. Nolucak?

Canım ne zaman yapılacak transferin öngörüde bulundular mı?

Canım kimin yazısına cevap vereceksen onun yazısının altındaki alıntı ile cevapla yazar ona tıklayacaksın. Sonucunu paylaş mutlaka bizimle canım
mutlaka paylaşacağım tabiki. İnsallah hepimiz buradan mutlu haberler verelim.

Biz baya ısrar ettik doktora ama kesinlikle kabul etmedi aslında ikiz de istiyorduk ve şansımızda artardı belki biz de raporsuz yaptık birsürüde para harcanıyo insan istiyo ama inşallah olur birden de bu arada kızlar ben oturup kalkarken çok da kasmıyorum normal hayatınıza dönebilirsiniz dediler diye yanlışımı yapıyorum işe gitmiyorum genelde dinleniyorum ama çok da ağır hareket etmiyorum umarım hata değildir

Back