- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.681
Evet canım normal malesef benim kollarım da morardı :/Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım normal malesef benim kollarım da morardı :/Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?
Ay kızlar merhabalar çok memnun oldum benim 19 unda oldu transferim doktorum ali sami bey valla herşey iyi güzeldi de ben beklemekten çok yoruldum (( hatta doktor benim bu heycanımı bildiğinden idrar testi yapma doğru sonuç vermezse üzülürsün dedi ama ben dayanamıyorum alıym bi kaç tane iki güne bi yapıym diyorum ali sami hocam duymasın :))) sizlerin test günü ne zaman?
Haklısın canım ya işte doktor da ondan dio da ben sabredemiyorum napayım artık bekliycem :) kesin karşılaşmışızdır son bir aydır ikinci evimiz olmuştu çünkü :)))benden 1 gün sonra olmus :) belki karşılasmısızdır hastanede benim doktorum da ali sami bey... bence hemen yapma derim sonuç ne olursa olsun yanıltıcı olabilir suan bi ton ilaç kullanıyoruz... bide idrarda en son çıkıyo 12. gün çıkmayan bile var ikiz gebe olmasına ragmen .. bence bi kez daha düşün derim canım
Haklısın canım ya işte doktor da ondan dio da ben sabredemiyorum napayım artık bekliycem :) kesin karşılaşmışızdır son bir aydır ikinci evimiz olmuştu çünkü :)))
Allahım ikimizin de yüzüne baksın canım haftaya novafertilden çifte gebelik müjdesi verelim forumda inşallah :)))sorma biz karamandan geliyoduk 2 güne bir 2 saatlik yoldan geliyoduk yol çok yoruyodu artık çok yıprandık
Allahım ikimizin de yüzüne baksın canım haftaya novafertilden çifte gebelik müjdesi verelim forumda inşallah :)))
Tebrikler canim Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatlebmerhaba;
neden :sebepsiz infertilite
deneme: 1
merkez: Ankara HRS
sonuç : pozitif
transfer 12 ekimde yapıldı.
Ay kızlar merhabalar çok memnun oldum benim 19 unda oldu transferim doktorum ali sami bey valla herşey iyi güzeldi de ben beklemekten çok yoruldum (( hatta doktor benim bu heycanımı bildiğinden idrar testi yapma doğru sonuç vermezse üzülürsün dedi ama ben dayanamıyorum alıym bi kaç tane iki güne bi yapıym diyorum ali sami hocam duymasın :))) sizlerin test günü ne zaman?
Nasıl oldun canım boğazın geçti mi?
Kızlar günaydın bişey sorucam ikiz hamile kalan arakdaşlar hepsi 35 yaş üstü mü benim yaşım 27 ilk denemem olucak iki tane istesem transefer ederler mi? Bugün reglimin ikinci günü doktora gittim amh 0,16 çıkmıştı doktor 0,16 olamaz dedi yumurtavrezervin iyi dedi e2 ve fsh istedi bakalaım inşallah bugün iğnelere başlarız sonuçları bekliyorum
Merhaba, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk denememde dikkatimi çeken tek şey geceleri yaşadığım gerinmelerdi. Bu soruyu 4-5 doktora sordum. Kimi stres, kimi ilaçlar, kimi bilmiyorum vs.vs. dedi. İlk denemede kan sulandırıcı vermemişti doktorum. Negatiften sonra, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım zeynep kamilde 2. denemeden önce. Bi değerimde sıkıntı çıktı. Şimdi gittiğim merkez hem coraspin hem de kan sulandırcı iğne veriyor. Azalsa da hala gerinmelerim oluyor. Bunun için geceleri bile 2 saatte bir kalkıyorum 5-15 dk yürüyorum. Merkezim öyle söyledi 2 saat yat, 15 dk yürü. Ve 4 lt su içiyorum.
Nasıl oldun canım boğazın geçti mi?
Kızlar günaydın bişey sorucam ikiz hamile kalan arakdaşlar hepsi 35 yaş üstü mü benim yaşım 27 ilk denemem olucak iki tane istesem transefer ederler mi? Bugün reglimin ikinci günü doktora gittim amh 0,16 çıkmıştı doktor 0,16 olamaz dedi yumurtavrezervin iyi dedi e2 ve fsh istedi bakalaım inşallah bugün iğnelere başlarız sonuçları bekliyorum