- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.701
transferden sonra gecelerı sureklı olarak kendımı gerınme durumunda buluyorum.. bayağı bı sağlam gerınıyorum acaba bı sıkıntı yaratırmı uyku sersemı engelde olamıyorum yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık kaslarımızın gerıncegı tuttu bu arada ozlemmm benım test tarıhım 30 ekım :) heyecandan takla atcam o derece... bu arada lıstede pozıtıflerı gordum cok sevındım yemın ederım kendım pozıtıf almış gıbı sevındım allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almanızı nasıp etsın ... benım gıbı sonuç bekleyenlerede hayırlısını nasıp etsın .. negatıf olanlarda hıc uzulmesın ben 3 sefer negatıf gordum kendımı yıpratmaktan başka hıc bı ıse yaramıyor belkı gene negatıf gorcem AMA UNUTMAYALIM BU DUNYAYA BI KERE GELIYORUZ SALLAYIN GITSIN YASINIZIN HAYATINIZIN SEVDIKLERINIZ HATTA SEVMEDIKLERINIZIN TADI CIKARIN
Bu gerinme bende de olmuştu. Bn raslantı sanmştım. Bak sende de olmuş demekki raslantı değil.
Ayy şu işin yaratmadığı bir şey görmedim.
Aysegul teyzesiiiiii bizim degerimiz de artmis biliyo musun hakikaten ikiz galiba benimki 13. Gun degerim 1364 :)))))
Ay gözün aydın canım benim.
özlemcim anlıyorum seni.... ah şu paraaaa.... ne masraflı bi süreç (( allah kimseye muhtaç etmesin,,,, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
doğru söylüyorsun.... bende 3 negatif aldım (( ama dediğin gibi hayatı dolu dolu yaşamak gerekiyo ama işte insanın bazen elinde olmuyo... herşeyi kafaya takıyoruz... yoldan birini çevirsek bizden daha dertlidir eminimmm...bana diyorlar ki kafana takma nasıl takmayayım elimde olmuyo evde tek başına olunca her şeyi düşünüyorsun :26:
O kafana takma meselesi o kadar canımı yakıyorki. Bekara karı boşamak kolay tabi. Konuşuyolar sırf konuşmuş olmak için.
Canım sen daha önce kimyasal gebelik yaşamışmıydın ne zaman adet görmüştün bende dün öğlen kahverengi lekelenme olmuştu ama daha adet olmadım doktoru da aramadım zaten hala gerginim bugün eşimin ısrarıyla idrar yaptım silik 2. ci çizgi çıktı ama eşime anlayamadım kimyasalda da çift çizgi çıkabileceğini
Canım yaşadım. Hem idrar testinde takip ettim hem de kan da. İdrarda koyulaşacağına silikleşmesiyle kimyasal olabileceğini tahmin ederek gidip kan verdim. Gördümki değerim düşmüş sonra da hemen kanamam başladı zaten.
Hayatım neden korkuyosun. Korkma. Hemen testini yaptırki önlemlerini al. Yapman yapmaman gerekenleri bil.Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm ( ins oledirr
Bak sende de olmuş gerinme olayı. Yok ya bu kesn transferden oluyor.Merhaba, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk denememde dikkatimi çeken tek şey geceleri yaşadığım gerinmelerdi. Bu soruyu 4-5 doktora sordum. Kimi stres, kimi ilaçlar, kimi bilmiyorum vs.vs. dedi. İlk denemede kan sulandırıcı vermemişti doktorum. Negatiften sonra, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım zeynep kamilde 2. denemeden önce. Bi değerimde sıkıntı çıktı. Şimdi gittiğim merkez hem coraspin hem de kan sulandırcı iğne veriyor. Azalsa da hala gerinmelerim oluyor. Bunun için geceleri bile 2 saatte bir kalkıyorum 5-15 dk yürüyorum. Merkezim öyle söyledi 2 saat yat, 15 dk yürü. Ve 4 lt su içiyorum.
Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))
Bana da demişlerde idrar yapma diye. Ama neden böyle dediklerini bilmiyorum.
Bana 2 tane 5 günlük yani blast embriyo transferi yapıldı. Ertesi gün başlayan idrar yanmalarımla başlayan enfeksiyon 4. gün sabahında baygınlık geçirmeme sebep oldu. Çok şiddetli ağrılar çektim, ben dayanamıyorum embriyo hiç dayanamaz dedim, ağrı kesici aldım. İlaçlarımı bırakmayı düşündüm. Bayram olduğu için acile gidip enfeksiyon testi yaptırdım. Doktorum bilgim dışında gebelik testi yaptırmış. Umutlarımı yitirdiğimhalde değerim 3 çıkmış. Oturdum ağladım. Bebeğim ağrılara ve baygınlığa rağmen kana karışmaya başlamıştı. Antibiyotiğe başladım. Ya bişey olursa diye yeniden 7. gün acile gittim. Değerim yükselmişti, inanamadım. 12. gün değerlerim yine artmıştı. Allah inşallah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır ve bebeklerimi kucağıma almayı nasip eder.
Kısaca, sonucu çok merak ediyor, dayanamıyorsan, kana karışmaya başlamış mı diye 7. veya 9. gün kanda baktırabilirsin. Ama benim 5 günlük ve çift taransfer olduğunu hatırlatayım.
Canım öncelikle tebrik ederim. BEnimde 5. gün embriyosuydu ama tek transfer olduğu için tutmadı. Bu sefer dondurulmuşlarla dneicez bakalım. Nolucak?
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Fakat ancak üye olabildim. Öncelikle hamileler bebeklerini saglikla kucaklarına alır insallah. Allah en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin. Benimde yumurtalarım toplandı gecen ay. Fakat transferin bu ay yapılması uygun görüldü. Rahmin yeterli kalınlığa gelmesi bekleniyor. Bahcecide tedavim. Sevgiler.
Canım ne zaman yapılacak transferin öngörüde bulundular mı?