2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım


benden 1 gün sonra olmus :) belki karşılasmısızdır hastanede benim doktorum da ali sami bey... bence hemen yapma derim sonuç ne olursa olsun yanıltıcı olabilir suan bi ton ilaç kullanıyoruz... bide idrarda en son çıkıyo 12. gün çıkmayan bile var ikiz gebe olmasına ragmen .. bence bi kez daha düşün derim canım
 
Haklısın canım ya işte doktor da ondan dio da ben sabredemiyorum napayım artık bekliycem :) kesin karşılaşmışızdır son bir aydır ikinci evimiz olmuştu çünkü :)))
 
Haklısın canım ya işte doktor da ondan dio da ben sabredemiyorum napayım artık bekliycem :) kesin karşılaşmışızdır son bir aydır ikinci evimiz olmuştu çünkü :)))

sorma biz karamandan geliyoduk 2 güne bir 2 saatlik yoldan geliyoduk yol çok yoruyodu artık çok yıprandık
 
sorma biz karamandan geliyoduk 2 güne bir 2 saatlik yoldan geliyoduk yol çok yoruyodu artık çok yıprandık
Allahım ikimizin de yüzüne baksın canım haftaya novafertilden çifte gebelik müjdesi verelim forumda inşallah :)))
 
Selam kzlar bende bu ay basladum tedaviye esimde varikosel var ve bnde de hemen yumurtalarm hizla uyarlyo yabi ohss oluyorum dokunmaya gelmiyo ve ben bugun gonal f nin enjektoru bitti ve enjektor aldim ayri olarak fakan olculeri ayni olmuyomus bu ignede 50 ye cekince digerinin 200 u gibi igne vurdum farkedince hemn dr aradm oda 3 kez de vurma cuma kintrole gel ona gore aksam vurursun cuma gunu dedi hic buna benzr bisey yasayan var mi yada bilgisi olan cok sukintidaym off nilur bisey olmaz diyinnnn :*(((
 

Bana 2 tane 5 günlük yani blast embriyo transferi yapıldı. Ertesi gün başlayan idrar yanmalarımla başlayan enfeksiyon 4. gün sabahında baygınlık geçirmeme sebep oldu. Çok şiddetli ağrılar çektim, ben dayanamıyorum embriyo hiç dayanamaz dedim, ağrı kesici aldım. İlaçlarımı bırakmayı düşündüm. Bayram olduğu için acile gidip enfeksiyon testi yaptırdım. Doktorum bilgim dışında gebelik testi yaptırmış. Umutlarımı yitirdiğimhalde değerim 3 çıkmış. Oturdum ağladım. Bebeğim ağrılara ve baygınlığa rağmen kana karışmaya başlamıştı. Antibiyotiğe başladım. Ya bişey olursa diye yeniden 7. gün acile gittim. Değerim yükselmişti, inanamadım. 12. gün değerlerim yine artmıştı. Allah inşallah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır ve bebeklerimi kucağıma almayı nasip eder.
Kısaca, sonucu çok merak ediyor, dayanamıyorsan, kana karışmaya başlamış mı diye 7. veya 9. gün kanda baktırabilirsin. Ama benim 5 günlük ve çift taransfer olduğunu hatırlatayım.
 

Benim doktorum da Ali Sami bey dün yumurtalarım toplandı bugün heyecanla haberlerini bekliyorum
 
Nasıl oldun canım boğazın geçti mi?

Kızlar günaydın bişey sorucam ikiz hamile kalan arakdaşlar hepsi 35 yaş üstü mü benim yaşım 27 ilk denemem olucak iki tane istesem transefer ederler mi? Bugün reglimin ikinci günü doktora gittim amh 0,16 çıkmıştı doktor 0,16 olamaz dedi yumurtavrezervin iyi dedi e2 ve fsh istedi bakalaım inşallah bugün iğnelere başlarız sonuçları bekliyorum
 

canım benim yengem 23 yaşında iki tane transver istedi ve yaptılar 1 tanesi tuttu, sen talep edersen yaparlar, yapmazlarsa başka bir doktora daha sor bence, Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
 
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Fakat ancak üye olabildim. Öncelikle hamileler bebeklerini saglikla kucaklarına alır insallah. Allah en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin. Benimde yumurtalarım toplandı gecen ay. Fakat transferin bu ay yapılması uygun görüldü. Rahmin yeterli kalınlığa gelmesi bekleniyor. Bahcecide tedavim. Sevgiler.
 

aminnn..cok sagol bıldıgım ıı oldu ben coraspırın alıyorum kanda pıhtılaşma ya falan bakmışlardı sorun gorunmedı ben tekrardan soylıyım barı işi sağlama alallım
 

Aslinda 35 yas altina tek embriyo yerlestirilmesi gerekiyomus yasa geregi ama hastaneler bazi durumlar da 2 tane yerlestiriyolar doktorun insiyatifine kalmis
 
Maşallah bende sebepsiz infertiliteyim benim gibi olupta pozitif sonuç alanlar beni çok mutlu ediyor. Kasım aynında benim de tedavim başlayacak rabbim bana da nasip eder inşallah :)
 
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben pkoluyum ilk tüp denememi yaptırdım bugün transferimin 11. günü ve 8. günü dayanamayıp kan baktırdım 2 çıktı yarın tekrar yaptırıcam ama büyük ihtimalle negatif ((.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…