- 20 Nisan 2013
- 274
- 11
- 68
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.581
Merhaba arkadaşlar benim de transferim yapıldı ve bugün 4. Günüm 29 ekim de o güzel anlamlı günde kan testim var allahım o günü daha anlamlı kılar bana inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana dua edin inşallah değerim yükselmiştir kan verdim geldim 11buçukda çıkcak sonuç
bana dua edin inşallah değerim yükselmiştir kan verdim geldim 11buçukda çıkcak sonuç
slm kızlar dun 14 tane yumurtam toplanmıstı 8 tanesı emrıyo olmus cuma transferım vaaaarrrr:18::18::18:
Günaydın kızlar,
Bende dün itibari ile yani adetimin 3. günü tedavime başlamış bulunmaktayım.
Doktorlar tedavi öncesi histeroskopi önerdiler. Rahimde biraz aşağı doğru basıklık varmış. Ama ben kabul etmedim.
İyimi yaptım bilmiyorum ama inşallah bi problem olmaz da bebilerimize kavuşuruz
canım dualarımız seninle yükselmiştir hayırsıyla merak etme :) güzel haberlerini bekliyoruz
Allah buyuk canim insallah yukselecek bende bu sabah saglik ocagina gittim hem ilaclarim bitiyodu hemde kan verdim bende 13. Gun degerimi de goreyim diye ama taaa 4 de cikacak sonuc hadi bakalim senin bebis degeri kac yapmis gorelim:))
canım dualarımız seninle yükselmiştir hayırsıyla merak etme :) güzel haberlerini bekliyoruz
Nie tekrar mi istediler tahlil. Benden yüksek die mi istemediler
Masallah canim ne guzel iste panik yapma hersey cok guzel olacak
evet canım tekrar istediler bir çıksaydı şuan kalbim nasıl hızlı atıyor anlatamam ağzımdan çıkacak sanki
ayyy yükselmiş çok mutlu oldummmm:)))
ayyy yükselmiş çok mutlu oldummmm:)))
İnş herşey gönlünde olur inş olacak bak merk etme. Bi bakmıştın ikizde olabilir. Bana da değerden dolayı ikiz olabilir diyorlar Değerm 900. Olabilirmi. Gönlümde ikiz var ama Allah ne verirse. Bak ben üçüncü denemem de oldu ne isyan ettim hep Allah'a bıraktım. Sadece Allah'a dua et bende bi hafta sonra rendavu verecekler kese belli olurmu kaç tane acaba
Bu surecde heycanlanman cok normal hayirli olsun diyelim bizde ama cok cabukngeciyor anlamiyorsun bile kendini transfer sonrasi ewe gelirken buluyorsun.
:))
Canm değerlerin ne kadar oldu
kızlar az önce test sonucumu aldım...değerim 804 çıktı....bugün 11. günüm...şoktayım.... doktorum testi tekrarlamana gerek yok pzt ultrasonda görün bana bilgi ver dedii...kızlar pzt ultrayonda çıkarmı ki....daha erken değil mi