• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar bana duâ edin yarin sabah 09:30 da OPU var hepinize iyi geceler sabah 05:30 da yola çıkacağım

Son düzenleme:
yawww valla belirti nedir kii bilemedimmm, ama transfer günü ve ondan sonraki 2 gün boyunca hafif ateşimm vardı, sonra da midemde ve karnımda şişlik vardıı, bide ara ara bel ağrısı.. bilmiyorumm artık bunlarr belirti mi, olumlu mu olumsuz mu valla birşeyy bilmiyorum.. diyorum ya zate paranoyak yaşıyorumm kendimi birşeylere inandırmamaya çalışıyorumm herşeye hazırlıklı olmak içinn ;)) senin kaçıncı günün ve sen ne alemdesinn??...

Canım benim ilk denemem ve cuma yapıldı transferim ilk gün sayılmıyormuş sanırım 4. Günüm belirti falan da yok senin durumun neydi kaçıncı gün ben de senin gibi kendimle cebelleşiyorum umut hususunda

Kızlar acaba ben kimyasal gebelik mi yaşıyorum bilmeyenler için 9. gün değerim 11.4 di 11.gün değerim 9.4 di yani düştü bugünde 12. günüm öğlen Kahverengi lekelenmem oldu ama kesildi daha adet olmadım acaba diyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu

Evet canm maalesef kimyasal yaşıyorsun. Bugün yarın başlar kanaman:(

Bugün benim transferden sonraki 3. Günüm. Bu sabah işe giderken serviste midem feci bulandı ve gün içindede işte bi kaç kez başım döndü. İlaçlardan mı acaba ?

Canım benim ilk denemem ve cuma yapıldı transferim ilk gün sayılmıyormuş sanırım 4. Günüm belirti falan da yok senin durumun neydi kaçıncı gün ben de senin gibi kendimle cebelleşiyorum umut hususunda
Canim benim de geçen hafta çarşamba yapıldı. 2 donmus embriyo ile transfer. Bizim 2. Denememız. Ya belirti diyemem de transfer günü ve sonraki 2 günü ateşim yüksek hissediyordum ki 35,9 larda çıkmasına rağmen. Bide son 2-3 gündür karnımda-midem de garip bi şişkinlik hissediyorum :'( bilmiyorum bunlar bu süreçle ilgili mi değil mi. . Senin sonuç ne zaman belli olacak yani ?...

Bugün benim transferden sonraki 3. Günüm. Bu sabah işe giderken serviste mideam feci bulandı ve gün içindede işte bi kaç kez başım döndü. İlaçlardan mı acaba ?
yaw benim 2 transferimde de böyle mide bulantısı olmadı. Gerçekten böyle olmasi iyiye mi alamet ,ilaçlardan mi,yoksa psikolojik mi ki acaba?..

Canim benim de geçen hafta çarşamba yapıldı. 2 donmus embriyo ile transfer. Bizim 2. Denememız. Ya belirti diyemem de transfer günü ve sonraki 2 günü ateşim yüksek hissediyordum ki 35,9 larda çıkmasına rağmen. Bide son 2-3 gündür karnımda-midem de garip bi şişkinlik hissediyorum :'( bilmiyorum bunlar bu süreçle ilgili mi değil mi. . Senin sonuç ne zaman belli olacak yani ?...

Ben de olmadı canım benim 12.günü 30 Ekim ama herkes önceden öğreniyor bilmiyorum canım sanırım ben beklerim

Kızlar bu akşam transferim yapıldı. 2 tane transfer edildi. 1 kasım test tarihim artık zamanda geçmez :))

Gunaydinlartrr hayırlı olsun canim inşallah sende pozitifi gorenlerden olursun hic düşünme stres yapma kendine uğraş bul belirti arama bak göreceksin hem zaman hızla geçecek hemde okervana sende katilacaksin ben çoğu yerde okuduğum kadarıyla hamile kalan arkafslar böyle yapmış tabiki ilk önce ALLAH inşallah ol der ve oluverir herşeyin hayırlısı
MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR
SEVGİLER

Günaydın kızlar,
Bende dün itibari ile yani adetimin 3. günü tedavime başlamış bulunmaktayım.
Doktorlar tedavi öncesi histeroskopi önerdiler. Rahimde biraz aşağı doğru basıklık varmış. Ama ben kabul etmedim.
İyimi yaptım bilmiyorum ama inşallah bi problem olmaz da bebilerimize kavuşuruz

Ben de olmadı canım benim 12.günü 30 Ekim ama herkes önceden öğreniyor bilmiyorum canım sanırım ben beklerim
Ayy demek sende benden 2 gün sonra ogreneceksin. Hadi bakalım inşallah güzel ve hayırlı haberler almak nasip olur. Bende pazartesi yi beklemeyi düşünüyorum. Erken bakmayacam :20:

kızlar anldığım kadarıyla hepiniz tüp bebek tedavisi görmüşsünüz ben vaktiniz varsa rapor çıkarma sürecini anlatabilir mi?kısacıkta olsa

canım ben izmirde devlet hastanesinde yaptırıcam nasipse raporum çıktı kasım adetimi bekliyorum. Bizim erkek faktörlü ilk sperm testi düşük çıkınca hemşireler bize tamamlatmamız gereken bir liste verdi benden adetin 3.günü,21.günü kan testleri,rahim filmi,smear eşimden 3 tane sperm testi ve kan testleri istediler,ikimize de genetik testleri yaptılar (sonuçları 2 buçuk ayda çıktı o yüzden ilk onu yaptırdık) eşimin testlerinden sonra 3.gün testlerimi yaptırdığımda bir dosya açtılar ardından evlilik cüzdanı , kimlikler gibi resmi evrakları aldılar sgk dan prim gün sayısı dökümünü aldık. En son tüm testlerimizi evraklarımızı tamamladık , erkek infertilitesinden tüp bebek olduğu için ürologdan tüp bebeğe uygundur yazısı aldık ve sıraya girdik 1 ay sonra beni hastaneden aradılar o gün gittim dosyamı çoğaltmamı istediler hallettim ve eve döndüm 2 saat sonra beni aradılar heyetten geçtiğimi raporumun çıktığını bir sonraki adetimde gelmemi söylediler.. Benim teşhisim ,muyanelerim ve rapor sürecim yaklaşık 3 ay sürdü tabi devlet hastanesinde yaptırmış olduğum için de bu kadar uzun sürmesi normal geldi bana. Inş senin de en kısa zamanda hallolur canım allah hakkımızda hayırsını nasip etsin

mrb arkadaslar bizde tüp bebek yaptıracaz bu gidisle iki üc aya
bende pko esimde sperm sorunu var benim durumumda olan var mı

canım bende de dört dörtlük olmasa da pko hastasıyım doktor bazı aylar bir problem görünmüyor diyor bazen de var diyor . Esimin de sperm sayısı az. Doktor aslında normal yolla da bebek sahibi olabilirsinz ama çok zor bir ihtimal dedi. O yüzden tüp bebeğe onay verdiler ve aşılama vs. Yaptırmadan tüp bebeğe başlıyoruz kasım adetimde başlıyorum nasipse hakkımızda hayırlısı

Back