- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.601
canım yükseldi şükürler olsun iki buçuk kat yükseltmiş bebişim:)))9
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde 14.gün değilmi kaçıncı gün embriyosuydu banada ongün sonra gel dediler keseden ikiz olup olmadığı belli olur sağlıklı olsunlarda ikiz tek fark etmez bugünü gösterdi ya rabbim şükürler olsun ama ikizde olsa süper olur:)))
canım yükseldi şükürler olsun iki buçuk kat yükseltmiş bebişim:)))9
Canm ben 5.günün embriyosuydu blastokist öle dediler. 12.günündeperi de 900 dü.
Tam olarak değerın kaç canm. Senle aynı gün sonuç almıştık. Aynı gündemde Dr a görünürüz galiba
amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun 691 olmuş canım ilki 233dü iki kattan fazla yükselmiş maşallah:))rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Bugün 4.günüm.işteyim şimdi.şuan yine acıktım.başım dönüyor biraz.sanırım tansiyonum düşüyor. Böyle gün geçirmek te zor.bir önceki denememde evde geçirmiştim bekleme sürecini.çok stres oluyorsun.iş yerinde zaman daha hızlı geçiyor. Bi öncekinde rahim duvarım kalınlaşamadığı için embriyo tutunamadı aslında değerim pozitif çıkmıştı.sürekli kahverengi kanamam olmuştu.kanamam kesildi .bebişim gitti.ben kahverengi kanamadan korkmuştum ama doktorum dediki, çocuğun yaşamak tutunmak için rahminle savaşıyor.sadece bekleyeceğiz ama bebişim savaşı kaybetti tutunamadı.ama üzülmemek lazım. Rabbim bize tüpbebek yapabilme umut edebilme fırsatı veriyor.buda çok önemli. Bu defa doktorum rahim kalınlığım için bu hafta sonu kontrol yapacak ve gerekirse ek bir ilaç verebilirmiş.bakalım kısmet. Bu arada bana dondurulmuş 2 adet 4.gün emriyosu transfer ettiler.4.gün transferi olanlar var mı aranızda
canım seninde gözün aydın.....gayet güzel yükselmiş....maşallah....
canım seninde gözün aydın.....gayet güzel yükselmiş....maşallah....
saolasın canım benim çok şükür çok korkuyordum kimyasal gebelik geçirdimde ben bir kez çok şükür şuan herşey yolunda gözüküyor bide keseyle kalp atışını duysak
Çok sevindim senin adına.şuan bende baş dönmesi var ve sık idrara gitme.sende de olmuşmuydu ?Hayırlı uğurlu oldun inş. Benm beşinci gününde. Bende Pazartesi pozitif aldım allahıma şükürler olsun. Üçüncü denemede. Birde aşılama olmuştum geçen yıl. Şimdi de üç defayı ard Arda denedk.
Ayşegül çok güzel bence Allah nazardan saklasın. İkimzde ikiz doğuracaz bak. 😄 Benm değerlere birdaha bakmadk ne kadar oldu bilemem. Ama katlanmşsa. Ki günden şimdiye iki bin falan olması lazım. Parasız ola hergün ölçerdk. 45 tl veriyor. Bide zaten Dr demedi gerekmedi Allah'a şükür
canım ilki 233dü şimdi 691e yükselmişş haftaya cuma giderim ben sen ne zaman gidecen
aynen canım yaaaa bende dış gebelik geçirdim.... evet çok doğru birde keseyi görüp kalp atışını duysak hayırlıyla....bitmiyor ki her an stres her an endişe.... allah yardımcımız olsun... :))
görücez canım inşallah kalp atışınıda duyacaz ilk hareketinide hissedecez rabbim bu kadar gösterdi ya gerisi gelecek allahın izniylee
ben devlette yaptırıyorum bedava:))ayy ne güzel olur çifter çifter arayı ancak kapatırım:)benle evlenenler ikinciyi doğuracak sonrakileri hiç saymıyom zaten:)diyorum bende küçük bir alet olsa da evde biz baksak:)))
Biz Kıbrıs'ta yaşıyoruz canm Herşey parayla. SSK olduğu halde İlaç yüzde yüz ödüyoruz. Çok zor herşey. Günlük ilaç param 20 tl. Düşün artık aynı ilaçları üç aylığa kadar devam. Daha îki ay var. Ben. Climara forte bant kullanıyorum. Paketı 50tl 4güne yetiyi. Artı başka ilaçlarda malum.
Çok sevindim senin adına.şuan bende baş dönmesi var ve sık idrara gitme.sende de olmuşmuydu ?