- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.541
avrupa şafak hastanesi canım dr.serdar işcan.sen hangi hastanedesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avrupa şafak hastanesi canım dr.serdar işcan.sen hangi hastanedesin
sen direk özel hastaneden başlıyorsun anladığım kadarıyla ben nasip olursa zeynep kamilde rapor çıkartıp emsey hastanesinde tedaviye başlıycaz inşaAllah
eşim birçok doktor araştırdı ve serdar bey kafasına yattı.o yüzden özelde başlıcaz canım.bende anadolu yakasındayım ve nasip olurda hamile kalırsa doğumu zeynep kamilde düşünüyorum ya hayırlı bakalım
anladım canım peki özel hastane olarak fiyatı ne kadar olacak z.kamilin kadın doğum kısmını bilmiyorum ama tüp bebek ünitesini pek sevmedim doğrusu inşaAllah hakkımızda hayırlısı olur
Aynen tatlım 2 ay unutacam sonra 2. denemem için başlayacam bakalım Allahım hiç çocuğu olmayıpta uğraşanlara sabır versin benim evde prensesim var binlerce şükür onu verene.. Kızım varken üzülüyorumki hiç çocuğu olmayanların nasıl üzüldüğünü tahmin bile edemem çook zoorCanim en iyisini sen bilirsin gez dolaş dinlen kafani bosalt sonra yine allahin izniyle devam edersin allaha emanet ol canim kendini cok uzme
tüp bebek ünitesini bende iyi duymadım ama kadın doğumu iyimiş.özelde ilaçlar dahil 4 bin lira civarında olacak
Bu surecde heycanlanman cok normal hayirli olsun diyelim bizde ama cok cabukngeciyor anlamiyorsun bile kendini transfer sonrasi ewe gelirken buluyorsun.mrb bayanlar..bende aranıza yeni katıldım,ama uzun zamandır bu formları takip ediyordum.benim yarın adetimin 3.günü ve tüp bebek için tedavimiz başlıcak.ilk denemem olacağı için de heyecanlı ve endişeliyim.ALLAH'IM çocuk sahibi olmak isteyen herkese bir an önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu surecde heycanlanman cok normal hayirli olsun diyelim bizde ama cok cabukngeciyor anlamiyorsun bile kendini transfer sonrasi ewe gelirken buluyorsun.
:))
herkese selam, bu bolume asilama forumundan transfer oldum, ekim ayinda asilama olumsuz sonuclandi, doctor 6 kasimda uzun donem protocol ile tup bebek tedavisine baslayacagiz dedi,sizde de ayni tedavi yontemi mi uygulandi? doctor neden uzun donemi secer bilginiz var mi? bilgi-tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? esimde hareketli sayisi cok cok cok az,sorunumuz bu...
herkese selam, bu bolume asilama forumundan transfer oldum, ekim ayinda asilama olumsuz sonuclandi, doctor 6 kasimda uzun donem protocol ile tup bebek tedavisine baslayacagiz dedi,sizde de ayni tedavi yontemi mi uygulandi? doctor neden uzun donemi secer bilginiz var mi? bilgi-tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? esimde hareketli sayisi cok cok cok az,sorunumuz bu...
caregiver kardeşim benim eşimdede sperm hareketsizliği var amaa tüp bebek olabilir diyor ama sana aşılama uygulamış kafam karıştı
va aleykum es Selem. Geçmiş olsun. İnşeAllah bu tedaviden güzel sonuç alırsınız.
Uzun protokol kullanmanın farklı nedenleri ola bilir. Bazı hastalarda daha fazla yumurta elde etmek için kullanılır. Aşağıdakı yazıyı senin için kopyaladım. Allah yardımcın olsun.
TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE UYGULANAN UZUN VE KISA PROTOKOLLER NEDİR?
Tüp bebek uygulamalarında kullanılan uzun ve kısa protokoller hastaya göre değişmektedir. Uzun protokol (long protokol) olarak belirtilen kullanım bir yandan eşit düzeyde ve aynı büyüklükte follikül gelişimini sağlarken, diğer taraftan LH denilen yumurtlamayı tetikleyen hormonun erken ve bizim kontrolümüz dışında yükselmesini önler. Bu tedavi protokolü daha çok yumurtalıklarındaki yumurta sayısı yeterli olan veya beklenenden daha fazla yumurta gelişebilecek hastalara uygulanır. Uzun protokolün diğer bir avantajı tedavi zamanının istenilen şekilde programlanabilmesidir.
Uzun protokolde tedaviye adetin 21. günü başlanır ortalama 10-12 gün süre ile yumurta baskılayıcı ilaçlar kullanılıp, yeni adetin 3. günü yumurta geliştirmeye yarayan diğer ilaçlara başlanır ve yumurta çatlatma iğnesine kadar her ikisine de devam edilir.
Kısa protokol (short protokol) ise yumurtalık cevabı zayıf olan hastalarda tercih edilebilir. Ayrıca zaman problemi olan hastalarda tedavinin daha kısa sürede kolayca tamamlanmasını sağlamak amacı ile de kullanılan bir protokoldür. Adetin 3. günü yumurtayı geliştiren ve büyüten ilaçlara başlanır adetin 6-7. günü ya da yumurta belli bir büyüklüğe eriştiğinde ise çatlamayı önleyici ilaçlara başlanır. Yumurta çatlatma iğnesine kadar her iki tedaviye devam edilir.
Bizim merkez olarak tercihimiz yumurtalık rezervi normal olan ve herhangi bir zaman kısıtlaması olmayan hastalarda öncelikle uzun protokol ile başlamaktır. Ancak her iki protokol ile pek farklı olmayan gebelik sonuçları elde edilmektedir.
Benimde esimde hiz sayi vs problem vardi kac yildir uğraşıyor uz bize hep tup dediler.bize kisa uygulandi cnm benimde bunyem biraz hassasdir hatta bi keresinde klomen tedavisi gordum o ay acillik oldum ama sen gonlunu ferah tut allah yardim ediyor ufak tefek ağrılar da olsada gozune pek gelmiyorrbizim elimizdeki teste gore ilk basta asilama deneyelim dendi,transferin yapilacagi gun semen analizi sonucuna baktik ki degerler inanilmaz dusmus ama yine de o asamaya kadar gelindigi icin asilama yapildi,sonuc olumsuz oldu tabi ki,isin kotu yani asilamada dusuk doz hormone kullanmama ragmen yan etki cok yasadim bakalim simdi ne olacak?
Bana en yavas sanki hic bitmeyen gunler gibi gelmisti 3-4-5. Günler sonrasi cabuk geciyo belirti arama canim bazen ayni belirtileri yasayan iki kisi bi pozitif biri negatif cikabiliyo belirtilerin cogu ilaclardan sanirim benim hep kasigim agridi hala agriyo insallah sonunda mutlu olursun genelde yat dinlen ama arada bi kalk evde dolas cok egilip kalkma yavas yavas yap namaz bile ayakta kildim ben ama cok yavas Allah hayitli evlat nasip etsin insallah
Sen de var mı belirti evet paranoyak gibi oluyo insan eşim de soruyo sürekli belirti var mı diye