- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.441
hoşbuldum canım nasıl hissediyosun kendini dünki panik ve korkunun üstüne bu gece bi rahat uyursun insallah
valla mışıl mışıl uyurum:))daha tam adapta olamadım şaşkınım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım nasıl hissediyosun kendini dünki panik ve korkunun üstüne bu gece bi rahat uyursun insallah
Kizlarrrrr sonucum 126 çıktı.inanamiyorum 3 e katlamış .lutfen biri bana hamilesin desinin....
Allahım yardım etsin ben çok korkuyorum z.kamile gittim doktorun tavrı iğrençti usg ye dayanamadım tüp bebek süreci nasıl geçicek bilemiyorum birde çok soru soruyor demezsen rahim filmi çektirdin mi hiç nasıl zor mu?
Bugunn 5+6 haftalik hamilym.3 gun once asiri bi kanamam oldu hemen hastaneye geldik.doktor ilk muaynede dusuk yapiyosun sabaha kadar yat dusen dussun kalanlari kurtajla aliriz dedi.sabahki muaynede kesenin hic bozulmamis oldugu gördü. Kanamamda epey azalmisti.3 gundur yatiyorum hastanede esi kanama yapmis kese etrafinda kan birikmis dedi, düşük tehdidim devam ediyomus hic kalkmicaksin heran kanaman baslayabilir dedi.kanamam tuvalete gittikce kahve telvesi gibi geliyo en son dun gece ceviz buyuklugunde bi parca geldi icerdeki birikmis kandir dedi doktor.her tuvalete gittigimde korkuyla oturuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi.doktor kesin bsy konusamiyorum kanaman cogalmaxsa yarin taburcu edicekmis evde yatcakmisim.canim cok sikkin tamda keseyi gordukten 2 gun sonra kalp atisi beklrrken kanamaylaa geldik hastaneye.
canım stres yapma bak ne güzel kesen etkilenmemiş bişi olmaz inşallah dua et bol bol sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Feslegen de duydum ben..arkadaşlar bişi soracam nane ve maydonoz düşüğe sebep olduğunu biliyorum sizin bildiğiniz başka şeyler var mı uzak duralım
Canım sen artık hiç kalkmadan yat ayaklarının altına 10 cm yükseklikte bisi koysunlar sırt üstü yat kuzum ins bisicik olmaz bi sürü arkadasımız yaşadı boyle kanama..sıvı seyler tüket daha cok kabiz olmamaya çalış ins geçer canım..Bugunn 5+6 haftalik hamilym.3 gun once asiri bi kanamam oldu hemen hastaneye geldik.doktor ilk muaynede dusuk yapiyosun sabaha kadar yat dusen dussun kalanlari kurtajla aliriz dedi.sabahki muaynede kesenin hic bozulmamis oldugu gördü. Kanamamda epey azalmisti.3 gundur yatiyorum hastanede esi kanama yapmis kese etrafinda kan birikmis dedi, düşük tehdidim devam ediyomus hic kalkmicaksin heran kanaman baslayabilir dedi.kanamam tuvalete gittikce kahve telvesi gibi geliyo en son dun gece ceviz buyuklugunde bi parca geldi icerdeki birikmis kandir dedi doktor.her tuvalete gittigimde korkuyla oturuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi.doktor kesin bsy konusamiyorum kanaman cogalmaxsa yarin taburcu edicekmis evde yatcakmisim.canim cok sikkin tamda keseyi gordukten 2 gun sonra kalp atisi beklrrken kanamaylaa geldik hastaneye.
hoşgeldin canım inşallah bu tedavinle meleğini kucağına alırsınGünaydın Kislar ben aranıza yeni katıldım yaşım 36 deneme 6 hepsi negatif ben yurt dışında yaşıyorum busene izine geldik birde türkiyede deneyelim dedik izmirde ama oda olmadı simdi burda tekrar badliyacaz cok korkuyorum kizlar ben anne olamayacakmiyim acaba bu arada sonuç bekleyen arkadslarimiz hayırlı haberlerle dönerler hamile olanlar sağlıkla kucaklarina alsınlar benim gibi tedaviye baslayacaklarda inşallah son olur evlatlarimizin kokularını taaaa derinlere çekelim ilk önce sağlıkla kızlar size bi sorum var benim yumurtam az oluyo 1.2 tane ne yapmam lazım kaliteli olması icin içinizde tecrübe eden varmı kızlar yardım edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim değerin baya yüksek inşallah ikizdir.Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun
hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başımızakızlarr hamileyimmm değerim 233
hayırlı olsun canım değerin çok güzel ikiz gibi sankiArk benm değerde 900 müş. İkiz olabilirmii
hayırlı olsun canım ne güzel artık hamilesin darısı başımızaKizlarrrrr sonucum 126 çıktı.inanamiyorum 3 e katlamış .lutfen biri bana hamilesin desinin....
Yok canim nie diyeyim yardim edebilirsem ne mutlu rahim filmi kimine iskenceye donusmus biliyosundur ben cok korkuyodum sonra istanbul findikzadede radyotom var biliyosundur belkidr ben bilmiyodjm acikcasi tesedufen ogrendim ama simdi tekrar deseler yine oraya giderim inan hic bisey hissetmedim sonrasında da agrim olmadi alalha sukur haziran ayinda 350 lira ödenmiştik bilmiyorum fiyatlar değişmiş midir
Feslegen de duydum ben..
Canım sen artık hiç kalkmadan yat ayaklarının altına 10 cm yükseklikte bisi koysunlar sırt üstü yat kuzum ins bisicik olmaz bi sürü arkadasımız yaşadı boyle kanama..sıvı seyler tüket daha cok kabiz olmamaya çalış ins geçer canım..
hmm anladım çok teşekkür ederim canım bakalım bende özelde yaptırmayı düşünüyorum peki sen şimdi hamilemisin?
canım kasık ağrın var mı
Evet bu sabah test yaptiranlarin biri de bendim cok sukur hamileyim
Evet canim var bugun hic yatmadim acaba ondan mi dedim ama yattigim gunlerde de oluyodu
Mrb kızlar ben geldim.benimde 2 gun once degerim 14.5 cikmisti bugun test gunumdu zaten degerim 45.60 cikmis ne dersiniz kizlar umutlanim mi
Bugunn 5+6 haftalik hamilym.3 gun once asiri bi kanamam oldu hemen hastaneye geldik.doktor ilk muaynede dusuk yapiyosun sabaha kadar yat dusen dussun kalanlari kurtajla aliriz dedi.sabahki muaynede kesenin hic bozulmamis oldugu gördü. Kanamamda epey azalmisti.3 gundur yatiyorum hastanede esi kanama yapmis kese etrafinda kan birikmis dedi, düşük tehdidim devam ediyomus hic kalkmicaksin heran kanaman baslayabilir dedi.kanamam tuvalete gittikce kahve telvesi gibi geliyo en son dun gece ceviz buyuklugunde bi parca geldi icerdeki birikmis kandir dedi doktor.her tuvalete gittigimde korkuyla oturuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi.doktor kesin bsy konusamiyorum kanaman cogalmaxsa yarin taburcu edicekmis evde yatcakmisim.canim cok sikkin tamda keseyi gordukten 2 gun sonra kalp atisi beklrrken kanamaylaa geldik hastaneye.
bende de var canım bende ayakta durmamaya çalıştım ama yinede var bebişlerimiz kendilerine yer yapıyor sanırım:)))