• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

uzun zamandır sayfaya girememiştim maşallah sayfayı bir açtım herkes hamiş :) rabbim bize de nasip etsin inşallah bu arada benim tedavim işyerinde ki sıkıntı nedeni ile aralık ayına sarktı hayırlısı olur hakkımda inşallah geç olsun ama olsun inşallah :)

selam arkadaslar bugun hayirli haber veren arkadaslar kacinci denemeleriniz nerde tedavi gordunuz yazabilirmisiniz:17:

İyi günler kızlar

Bende bayramdan önce zeynep kamile gittim konuştuğumuz doktor eşimin tahlillerine baktı ve muhtemelen tüp bebek dedi ama ben çok korkuyorum acaba ilk denemede olur mu vs vs

kızlar merhaba benimde 5. denemem olacak...dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi...12 ekimde transfer oldu....bana 15. gün test yaptır yanı 27 ekimde çok uzun bir tarih yaaaa beklemek çok zor....bugün 9.günüm idrar testinde çıkarmı yapsam....geçenlerde önce pembe sonra koyu renk akıntım oldu...çok korktum...şuanda da jeli sıkıp çıkartıktan sonra koyu renk birşey geliyor pütür pütür jelle birlikte....birde ara ara adet sancılarım oluyor...çok korkuyorum...şuanda birde karnında hassasiyet var neyin nesi anlamadım.... bana fikirlerinizi yazarmısınız???

Olumlu sonuc alan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum. Cok mutlu oldum sizin adınıza.Allah tamamına erdirsin inşallah.olumsuz sonuc alanlar pes etmek yok güçlü olmalısınız.benim 4. Denemem.az once kan verdim eve geldim.1 saate sonucu yazarım .coook heyecanlıyım!!!

Olumlu sonuc alan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum. Cok mutlu oldum sizin adınıza.Allah tamamına erdirsin inşallah.olumsuz sonuc alanlar pes etmek yok güçlü olmalısınız.benim 4. Denemem.az once kan verdim eve geldim.1 saate sonucu yazarım .coook heyecanlıyım!!!

hadi sende güzel haberi ver canım

Back