• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canım benimde 2 arkadaşımda bu durumdaydı hatta birinin kanaması o kadar çoktuki günlerce hastanede yattı. Çok şükür birinin kızı 3 aylık oldu diğeride aralıkta dünyaya gelecek ve şuan gayet sağlıklı :) Sakın kötü şeyler düşünüpte canını sıkma. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ayyy insallah canim yaaa inşallah bnde sagliyla kucaagima alabilirm.

Günaydınnnn kızlar bana tecrübelerinizden cevap verin transferim cuma yapıldı yani sanırım 4.günüm oluyo ama ben ne göğüs ne kasık birşey hissedemedim daha acaba bi sıkıntı mı var benim dondurulmuşla oldu yani bir adet dönemi geçirdim ondan mı ilk tecrübem inşallah son olur ama panik oluyorum yardımm

boğazım çok fena çok korkuyorum bebege bişey olacak diye süt ııttım şimdi biraz iyi geliyo gibi 9 da hastaneyi arıyıp sorcam napabilirim diye belki bi ilaç verirler

boğazım çok fena çok korkuyorum bebege bişey olacak diye süt ııttım şimdi biraz iyi geliyo gibi 9 da hastaneyi arıyıp sorcam napabilirim diye belki bi ilaç verirler

günaydın canım korkma bişi olmaz dikkatli ol sen stres yapma ballı limonlu çay yap iç sonrada terle güzelce

Bugunn 5+6 haftalik hamilym.3 gun once asiri bi kanamam oldu hemen hastaneye geldik.doktor ilk muaynede dusuk yapiyosun sabaha kadar yat dusen dussun kalanlari kurtajla aliriz dedi.sabahki muaynede kesenin hic bozulmamis oldugu gördü. Kanamamda epey azalmisti.3 gundur yatiyorum hastanede esi kanama yapmis kese etrafinda kan birikmis dedi, düşük tehdidim devam ediyomus hic kalkmicaksin heran kanaman baslayabilir dedi.kanamam tuvalete gittikce kahve telvesi gibi geliyo en son dun gece ceviz buyuklugunde bi parca geldi icerdeki birikmis kandir dedi doktor.her tuvalete gittigimde korkuyla oturuyorum :( bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi.doktor kesin bsy konusamiyorum kanaman cogalmaxsa yarin taburcu edicekmis evde yatcakmisim.canim cok sikkin :( tamda keseyi gordukten 2 gun sonra kalp atisi beklrrken kanamaylaa geldik hastaneye.
Canım acil şifalar diliyorum inşaallah bebegin seni bırakıp gitmez annesi yat dinlen ama stres yapma

kızlar günaydın...daha önceki yazdıklarıma kimse cvp yazmamış :(((( bugün tranferimin 10.günü dayanamadım idrar testi yaptırdım...ikinci çizgi çıktı kızlar çok silik değil...çokta belirgin değil.... sizce hamişmiyimdir......birde karın kısmında hassasiyet var....sizce tutmuşmudur....

kızlar günaydın...daha önceki yazdıklarıma kimse cvp yazmamış :(((( bugün tranferimin 10.günü dayanamadım idrar testi yaptırdım...ikinci çizgi çıktı kızlar çok silik değil...çokta belirgin değil.... sizce hamişmiyimdir......birde karın kısmında hassasiyet var....sizce tutmuşmudur....

günaydın canım idrarda silik çıkınca hamile oluyosun ama kanda baktır garanti olsun belgelensin:)

Bencede hamilesin diye düşünüyorum :)

Canım korkma ama doktoruda ihmal etme hele öksürük başlarsa hemen doktora başvur çünkü gebelikte kullanılabilen bir sürü ilaç var

Kizlar merhaba
29 ekimde test tarihimden 10 gun sonra keseye baktir demisti doktorum acaba diyorum 26 ekimde keseye baktirsam gorunur mu acaba 29 ekim hem tatil 26 ekimde ctesi rahat rahat gidip baktiriyim diyorum 3 gunde fark eder mi ku olusmamis mi olur napsam bilemedim meraktan catliyorum suan herkes 4+5 hamile oldugumu biliyor keske keseyi gordukten sonra bilmis olsalardı arada kaldim:(

Görünür canım alttan muayene ediyorlar zaten karından görünmesi mümkün değil

Günaydınnnn kızlar bana tecrübelerinizden cevap verin transferim cuma yapıldı yani sanırım 4.günüm oluyo ama ben ne göğüs ne kasık birşey hissedemedim daha acaba bi sıkıntı mı var benim dondurulmuşla oldu yani bir adet dönemi geçirdim ondan mı ilk tecrübem inşallah son olur ama panik oluyorum yardımm

Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..

kızlar benim başıma geleni sormayın dün saat 21:00 de çatlatma iğnem vardı acile gittim bir hemşire bir sargı açıyor pansuman yapacakmış bende "iğnem saatli bekleyemem" dedim ama "yapacak birşey yok bu sargıyı açmam lazım" dedi sinirlendim çıktım hastaneden baktım uzun sürecek nöbetçi eczaneye gittim enjektör aldım eve geldim annem iğnemi yaptı ve saat 21:30 olmuştu moralim bozuldu canım sıkıldı doktorumla görüştüm birşey olmaz OPU nu yarım saat öteleriz dedi. ama ben hala endişeleniyorum bana dua edin yomuşlarıma birşey olmasın:50:

Benimde dondurulmusla oldu hiç bir belirti yasamadım bariz sekilde..belirtilere takılma derim zaten ilaçlardan da oluyo bazen..

gerçekten bu ilaçlar hamilelik belirtisi yapıyor kokulara karşı hassaslaştım, sürekli midem bulanıyor oysaki daha yarın OPU olucam

kızlar benim başıma geleni sormayın dün saat 21:00 de çatlatma iğnem vardı acile gittim bir hemşire bir sargı açıyor pansuman yapacakmış bende "iğnem saatli bekleyemem" dedim ama "yapacak birşey yok bu sargıyı açmam lazım" dedi sinirlendim çıktım hastaneden baktım uzun sürecek nöbetçi eczaneye gittim enjektör aldım eve geldim annem iğnemi yaptı ve saat 21:30 olmuştu moralim bozuldu canım sıkıldı doktorumla görüştüm birşey olmaz OPU nu yarım saat öteleriz dedi. ama ben hala endişeleniyorum bana dua edin yomuşlarıma birşey olmasın:50:

merak etme canım....doktorununda dediği gibi opunu yarım saat ileriye alınca hiçbir sıkıntı olmaz....sen merak etme....iyi düşün iyi olsun.....bol sağlıklı yumoşlar inşallah...... :)))

Back