• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bügünde maşallah ne cok hamile var:) hepinize hayırlı olsun kızlar..

Gaye üzülme bak ki sürü hamile kalan arkadasımız oldu seninde olacak inan buna..umudu kaybetmek yok..

Mrb kızlar ben geldim.benimde 2 gun once degerim 14.5 cikmisti bugun test gunumdu zaten degerim 45.60 cikmis ne dersiniz kizlar umutlanim mi

hımm bu terimlere uzağım ama öğrenicez bakalım tekrar hayırlı olsun İnşaAllah

canım bende ilk buralara gelip de okumaya başladığımda acaba 2. gün 3. gün embriyosu ne demek göbekten iğne nasıl yapılırkı diye düşünüyodum kara kara hatta iğnelerin göbek deliğinden yapıldığını filan sandım düşün yani ama Allaha şükür bi şekilde kolaylığını veriyo rabbim insallah sende hayırlı haberler alırsın tedavinin her aşmasında

canım bende ilk buralara gelip de okumaya başladığımda acaba 2. gün 3. gün embriyosu ne demek göbekten iğne nasıl yapılırkı diye düşünüyodum kara kara hatta iğnelerin göbek deliğinden yapıldığını filan sandım düşün yani ama Allaha şükür bi şekilde kolaylığını veriyo rabbim insallah sende hayırlı haberler alırsın tedavinin her aşmasında

Amin Allah razı olsun göbekten iğne mi vuruluyor kusura bakma hiç bu konuda bilgim yok :(

Amin Allah razı olsun göbekten iğne mi vuruluyor kusura bakma hiç bu konuda bilgim yok :(

canım tüp bebek tedavisine başladığın zaman göbek deliğinin 2 parmak uzaklıgına herhangi bir yere yumurtaları geliştirmek için iğne vuruyosun ama cok azıcık ve insülin iğnesi gibi incecik iğneler hiç canın yanmıyo adını duyarsın meşhuuuuur bi gonal-f var o ilaç :))

canım tüp bebek tedavisine başladığın zaman göbek deliğinin 2 parmak uzaklıgına herhangi bir yere yumurtaları geliştirmek için iğne vuruyosun ama cok azıcık ve insülin iğnesi gibi incecik iğneler hiç canın yanmıyo adını duyarsın meşhuuuuur bi gonal-f var o ilaç :))

Allahım yardım etsin ben çok korkuyorum z.kamile gittim doktorun tavrı iğrençti usg ye dayanamadım tüp bebek süreci nasıl geçicek bilemiyorum birde çok soru soruyor demezsen rahim filmi çektirdin mi hiç nasıl zor mu?

Back