• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tebrik ederim canım :16: allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bende bu sabah dayanamadım 9. günümdeyim testi perşembe yaptıracam idrar testi taptım evde ikinci çizgi silik belirdi inanamadım bende yaaaaaaaaaaaa cok mutluyum böyle olan varmı aranızda cok ümitlendim ben yaa:emir_bebek:[/QUOTE

saolasın canım benim darısı sana ve tüm isteyenleree

gunaydin arkadasim inşallah sende hamileler kervanına katilirsin guzel haberi verirsin bence sakinlikle test gününü bekle bazen sasirtici olabiliyor ana 5 gun embiriyosu 9 günde belli oluyomus diyolar ama bilmiyorum Allah gonlune göre versin MEVLAM neyler eyler en guzelini eyler sevgiler

Ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim inşallah senin de son denemen olur canım protein ağırlıklı beslenmenin iy olduğunu söylüyorlar çok da bilgim yok bol bol dua edilm canım bol bol dua Allah hepimizi sevindirsin inşallah[/QUOTE]

Sağol canim cevabın icin dual hem kendim hemde benim gibi evlat hasreti çekenler icin kuzum inşallah bu yolda Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz

kızlarr hamileyimmm değerim 233

Tebrik ederim canim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede nasip olur böyle yazmak nasip olursa bende bu ay baslicam rahim kalın değilse Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sevgiler

Tebrik ederim canim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede nasip olur böyle yazmak nasip olursa bende bu ay baslicam rahim kalın değilse Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sevgiler

inşallah canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmazsınız yazında burda hep beraber sevinelimm

Ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim inşallah senin de son denemen olur canım protein ağırlıklı beslenmenin iy olduğunu söylüyorlar çok da bilgim yok bol bol dua edilm canım bol bol dua Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Sağol canim cevabın icin dual hem kendim hemde benim gibi evlat hasreti çekenler icin kuzum inşallah bu yolda Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz[/QUOTE]

amin canım inşallah bana hastaneden protein ağırlıklı beslen demişlerdi her gün mutlaka 1 bardak süt içiyorum ev yogurdu yemege çalışıyorum bi kaç sabah yemedim ama genelde her sabah 1 tane yumurta haslıyorum

Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah

yok mu başka sonuç alan valla hala şaşkınımm rabbim gösterdi yaa bugünleri binlerce şükürler olsun kucağımıza almayı nasip etsin

hastaneyle konuştun mu ne dediler bana 15 gün sonra gel o zamana kadar ilaçalrın hiç birini birakma dediler jel ve iğnelerde dahil devam edecekmişim

hastaneyle konuştun mu ne dediler bana 15 gün sonra gel o zamana kadar ilaçalrın hiç birini birakma dediler jel ve iğnelerde dahil devam edecekmişim

konuştum canım bana bazılarnı bırak dediler jel ve vitamini kullancam sadece çarşamba tekrar test yaptıracam işte daha bekleyiş bitmedi yani:)

Back