- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.381
Kaçıncı gün değerin bu?Ark benm değerde 900 müş. İkiz olabilirmii
inşallah canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmazsınız yazında burda hep beraber sevinelimm
canım maşallah güzel artmış değerim benimki düşük mü biraz ne233 benimkisi
ben bi kahvaltı yapayımda geleyim:))
Ark benm değerde 900 müş. İkiz olabilirmii
Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun
kızlarr hamileyimmm değerim 233
Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah
Kaçıncı gün değerin bu?
Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun
Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah
Tatlım benim tekrardan çoook sevindim sana güzel bir hamilelik hayırlı evlatlar dilerimVeeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun
Tatlım benim tekrardan çoook sevindim sana güzel bir hamilelik hayırlı evlatlar dilerim
Peki ikiz olup olmadığı bellimiymiş sordun mu
Merhaba kızlar,
Bende yarın itibariyle tedavime başlıyorum. Yarın adetimin 3. günü. İnşallah Rabbim hepimizin kollarını doldurur.
Ayy çook güzel hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahbugün ne güzel haberler alıyorum böyle darısı başıma bende 4 de alacam sonucumu hayırlısıyla tekrar tebrik ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?