2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşallah canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmazsınız yazında burda hep beraber sevinelimm

İnsalllahhhhhhhhh canim sende sağlıkla kucağına alirsin tatlimmmm sevgiler
MEVLAM İSTEMEZSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KUM MANİ OLABİLİR
ALLAHİN DEDİGİNDEN BASKASİ OLMAZ
İnşallah bu tipik bana ve arkadaşlarımza uğur getirir

Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun

kızlarr hamileyimmm değerim 233

Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah

tebrıkler allah saglıklı bır sekılde kucagınıza aldıgınız gunlerıde göstersın ınsallah

[SUB][/SUB]hastaneyle konuşurken sordum bu değeler ikiz olabilirmi salakkadın tavırla anlamıyorsun galiba dedi. On gün sonra muayeneye geleceksin Dio salak Belli olmaz değerlerden dedi

Merhaba kızlar,
Bende yarın itibariyle tedavime başlıyorum. Yarın adetimin 3. günü. İnşallah Rabbim hepimizin kollarını doldurur.

Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun

kızlarr hamileyimmm değerim 233

Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah

Bugun ne müjdeli bir gun hepiniz kucağınıza alırsınız ins hayırlı olsun taze anneler..:)

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin herzaman dualarımdasınız tüm isteyenlerin kucağını boş koymasın rabbim inşallah

Tatlım benim tekrardan çoook sevindim sana güzel bir hamilelik hayırlı evlatlar dilerim
Peki ikiz olup olmadığı bellimiymiş sordun mu

Kızlar benim 5. Gun embriyosuydu
Testim 9. Günümdu ve hcg 657 çıktı bana her iki doktorum da ikiz olabilir demişti zaten ikizmis
ama hcg 70 le ikiz olanı da duydum..

Son düzenleme:
Tatlım benim tekrardan çoook sevindim sana güzel bir hamilelik hayırlı evlatlar dilerim
Peki ikiz olup olmadığı bellimiymiş sordun mu

Yok canim sormadim 15 gun sonra gidecem o zaman belli olur heralde nasip artik 1-2 farketmez hayirlisiyla olsun da hepsine raziyim

Ayy çook güzel hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahbugün ne güzel haberler alıyorum böyle darısı başıma bende 4 de alacam sonucumu hayırlısıyla tekrar tebrik ederim tatlım

saolasın canım darısı sana inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…